"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 491
  • 735
  •   1
Отговори
# 570

HugДа не се готви за някоя спортна роля, виж това наистина ще бъде интересно...турция е баскетболна нация, даже са били световни вицешампиони...Къванч изглежда във форма...сигурно заради мацето до него...даже е с кожените аксесоари...

Мацето е Седеф Авджи, екранна партньорка на нашто гардже, половинката на другия Къванч!  Laughing
Може и да го играе спортист, щото като му гледам физическата форма
Crazy Crazy Crazy

# 571

Мацето е Седеф Авджи, екранна партньорка на нашто гардже, половинката на другия Къванч!  Laughing
Може и да го играе спортист, щото като му гледам физическата форма
Crazy Crazy Crazy
Hug така ли...тя по принцип е фина жена,  в случая много готино е излязла..23-24 годишна..това ме е объркало..по-важното е  колко по-добре стои до  Къванч едно младо момиче, а не оня крокодил...на последните снимки в червен плюш...
Не знам дали Къванч ще играе спортист, но хубавото е че смениха пейзажа...от ресторанти на спортни зали...

https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?z=photo-1657033_400157696%2F … l-39664475_381412
...ново двайсе...Киво няма ли да прочете сценария преди да даде съгласие за участие...не вярвам отново да го играе влюбен...това ли е различната роля... според мен са кьорфишеци за поддържане на огъня...newsm78

# 572
Дафне, Laughing Седеф скоро навърши 34 години, трябва да те черпи... bouquet Wink
А за споменатия проект ще повярвам когато е ясен актьорския състав. Къванч няма да снима с коя да е партньорка. Знам само, че няма да снима с Берен!

Асоциация, дежа вю... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 573
А за споменатия проект ще повярвам когато е ясен актьорския състав. Къванч няма да снима с коя да е партньорка. Знам само, че няма да снима с Берен!

Асоциация, дежа вю... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes[/b]

Шани, що не пуснеш нова тема - КТ - в очакване на Черно - бяло да си запазим терен  Mr. Green и анкета за партньорката...заглавието няма интрига...това черно се изтъркало от употреба в т.сериали...черна любов, черни пари и т.н.има и филм с Костнър със същото заглавие - играе дядо, който иска да спаси внучето си от баща наркоман...темата ще е някакво противопоставяне...ако има филм изобщо...

# 574

Дафне Hug,  нямам никакво желание да пускам или пиша в нова тема!  Peace
Нито едната, нито другата актриса спрягана за партньорка на Къванч в новия сериал смятам за сполучлив избор!  Whistling
Това е в туитър:

# 575
 bouquet

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 10:58 от dafnе@

# 576

Дафне Hug,  нямам никакво желание да пускам или пиша в нова тема!  Peace
Нито едната, нито другата актриса спрягана за партньорка на Къванч в новия сериал смятам за сполучлив избор!  Whistling
Това е в туитър:

Hug  Hug вторият колаж е по-интригуващ...тая Джансу съм я гледала малко в Езел и ми харесваше...
първо,   европейска физиономия, като тази на Къванч..висока е, стига с тия столчета при целувките....второ, на лицето й е изписан интелект, мисъл, не ми стои кухо. с това лице, няма как да играе слугиня или момиче от махалата..трето, нищо не те топли,  студена, резервирана, надменна красота, погледът и очите й даже те убиват...от тия жени, за които мъжете  трябва доста да се постараят за да ги разпалят и изкарат женското...т.е. няма как героинята й да падне след втората среща в леглото на ловеца..а ще си поиграе с него...връзва ми се с Къванч, особено със сегашната му визия..възмъжал, а не сладникав...четвърто, трябва си две звезди във филма, Киво не може вече сам да прави рейтинг...
намирам и некои прилики с Грета Гарбо...

Рускините не пишат нищо добро за сценаристките...даже са се отказали да гледат последния им филм

# 577
Инфо за предстоящия проект:

Автор на романа- Вюсат Орхан Бенер (1922-2005г)

Само 106 страници изложение! Дано го адаптират качествено! И дано актрисата е качествена!

Цитати от произведението:

Скрит текст:
Цитат
“Çift katlı otobüslerden biri önümde yavaşladı. Pencereleri tozlu. Durdu galiba. O mu, kaldırım mı? Hep aynı hizadayız. Düz mantık gereği ne o, ne kaldırım öyleyse. Arka sıralardan bir pencerenin camı açık. Bu ‘ben’ miyim? Biri kürek kemiklerimin arasına sokulu anahtarı çevirmeye başladı, sol kolum –belki de sağ– kırık kırık kalkıyor. ‘Ben’ de beni görmüş olmalı, başını çıkardı pencereden– dev balyozlar pamuk yığınlarına dalıp çıkıyor, çıt yok, dudaklarının kıpırdanışını izliyorum ‘ben’in, ‘buluşalım’ demeye mi getiriyor? Sanırım. Ama nasıl, nerede, kaç yüzyıl sonra? İçimdeki gramofon –His Master’s Voice– habire baştan çalıyor cızırtılı plağı: Saçmalama. Benimle mi ilgili bu uyarı? Sinirlenmemeliyim, oysa unutmuş olmalıyım öfkeyi. ‘Ben’ konuşmayı sürdürüyor gibi. Sözcüklerin tek tek karşılıklarını bilmenin anlamsızlığını, birleştirildiklerinde bile anlam kazanmayabileceklerini anlamaktan uzağım. Zorla belleğini, anımsa kendini! Sabredin, buluşabilirsiniz. Hiç de inandırıcı değil artık, umut yok. Belki bir an duraklarsa itici güç, o andan yararlanabilirsek, yineleyebiliriz kesintiye uğrayan zamanı. Zaman kesintiye uğramaz, yinelenmez.”

(sayfa 7-8)”
― Vüs'at O. Bener, Siyah- Beyaz
“Vicdan da kim? Ne işi var aramızda? O yüzdenyürümeyecek öykü. Acıklı güldürü, tutmuyor melodramın karşılığını. Cinayet eksik, zayıfladı kurgu. Merakta bırakmalı seyirciyi. Ama ben sıkıldım, içim karardı, keçileri kaçıracağım neredeyse. Yazık degil mi okurlarıma?
Şöyle bir tasarım nasıl? Sinirlenip yırtıyorum yazdıklarımı, iki tablet uyku ilacı, doğru yatağa! İyi de, millet sokağa dökülmüş, ellerinde pankartlar. ‘Sorumlusun arkadaş! Diyeceğin yoksa ne demeye soyundun yazarlığa’”

(sayfa 19)”
“Yarın: Umutların, kestirimlerin, beklentilerin iskambil piramidi!”

(sayfa 84)”

Съзирам известна гръцка почитателка на Къванч- Chastity Grace, сред записалите се за прочит на книгата, която пък е изчерпана. В стара филмирана версия на романчето главната роля е изпълнена от покойният Тунджел Куртиз по-известен с ролята си на вуйчото в Езел.

# 578
 Hug е, май напред ще се жени, ....искахте филм през февруари, ето ви филм... Simple Smile
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=photo-42273871_400892603%2Falbu … 42273871_00%2Frev

# 579
Hug е, май напред ще се жени, ....искахте филм през февруари, ето ви филм... Simple Smile
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=photo-42273871_400892603%2Falbu … 42273871_00%2Frev

Браво! Peace Най-после! bouquet Радвам се за тях, но още повече се радвам, че наближава  времето да си изпълня обещанието. Така,че на 14 февруари спирам да пиша в темите за него! Най-после...и едва ли ще го гледам в каквато и да е продукция!!! Ура! Ура! Ура! Grinning

# 580

Браво! Peace Най-после! bouquet Радвам се за тях, но още повече се радвам, че наближава  времето да си изпълня обещанието. Така,че на 14 февруари спирам да пиша в темите за него! Най-после...и едва ли ще го гледам в каквато и да е продукция!!! Ура! Ура! Ура! Grinning

Hug що, бе Шани...ще гледаме Къванч в романтична роля, но не филм, а в реала..... Simple Smileаз лично не вярвам да има сватба... париж, столицата на любовта,  14 февруари...прекалено театрално.. стои фалшиво...някак си не  отива нито на годините на Къванч, нито на статуса му, да не говорим пък за булката...
както съм писала по-рано, башак има роля в живота на Къваня, но не е тази, която се демонстрира... така не се води любима жена...обичаната от една звезда жена винаги  има дискретно присъствие и не прави клоунада на публиката...в това съм 1000 % убедена....така, че според мен Башака както внезапно се появи в живота на къванч, така внезапно и ще изчезне...
От друга страна, това си е работа на ПР-ите на Къванч...а не измислица на журналистите...пускат  нещо, което да изглежда като слух в една медия, другите го препечатват и става новина...ако не е вярно защо  го правят... newsm78 отчаян ПР ход за медиен шум около Къванч...той, че го е закъсал е факт, но брака с башака едва ли ще докара слава и рейтинг...напротив...това е третата новина, мисля за сватба, ...дали с предишните не пробваха и не подготвяха публиката, та да  преглътне факта по-лесно...така, че 90:10 срещу сватбата...Чакаме снимки... Simple Smile
колкото до обещанието ти, аз наистина не виждам смисъл да се пише за Къванч ако няма филм...и е глупаво да коментираш разни селфита или показни ПР кампании...гледам как е структуриран хърв. форум...всеки филм си има тема и една тема за новини...ако ти се пише за ЗП има си тема, ако искаш да коментираш къванч - също...друг е въпроса, че  с месеци не се пише...и нашият човек държи твърдо втора страница...дори Джансуто е по-коментирана...тук е различно......така че ако ти изпълниш обещанието си и аз спирам да пиша...по тия причини...ще чакаме некакъв си сериал...през пролетта. през есента...на кукуво лято...между другото ще коментираме стойките на башака....а стига бе...
много ме изкефи тая анкета....фло е на второ място...не е хейт срещу башака, а просто добър вкус... Simple Smile
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=photo-42273871_358891103%2Falbu … 1_202879650%2Frev

# 581
Дафне Hug, аз пък много се надявам да има сватба! Peace
 Наистина нямам какво да пиша за него, омръзна ми да въртя едно и също! Също си мисля, че ожени ли се, без значения за коя, няма да се раздава с онзи хъс, с който ме заковава години наред пред лаптопа! Връщам се преди 2 години, точно преди началото на КСШ, впечатляващ новогодишен трейлър- нарекох го тогава шедьовър Embarassed, и последвано главоломно спадане в нивото на играта му. И така до предизвестения преждевременен финал. За мен Къванч не се раздаде и на 70% от възможностите си за тази роля. Направи сигурно всичко според изискванията на екипа, а на мен ми беше механичен, прецизен до степен на роботизиране. Whistling Не говоря за слабия сценарий.  Peace
Вчера, докато четях абсолютно противоположни мнения в Контакта, админите триеха безогледно! И наивно попитах "почему" ooooh!! А триеха новорегистрирана потребителка- Sabina Sarajlic. Ето и мнението й, секунди преди да го изтрият го копирах, с нищо не предизвикващо конфликт:

Цитат
I think this info is from Basak's crazy head. Date and place was very important Azra and Kivo. I read a few Kivo's interview where he mention that he keep in his head the date when Azra and he started their love. It was on 14. February, and after that they live together in Paris pretty much time during his models period. So, Basak give info to one newspaper (in Turkey that I enough, because they do copy/paste info) in order to made Azra to be unhappy. That could mean also relation between Kivo and Basak is not great. Maybe is almost the end. I think so, I hope so.

Ако наистина това е провокация на Баша, не искам да си представя как го преживява бившата му. Много е грозно, отвратително дори! А той мълчи ли мълчи! Не ми трябват опровержения, а ме боли, че се стига до тук! И не той е измислил тази точно премерена публикация...
И си мисля- не са ли дирижирани и подбирани от админите новините и особено мненията за тях?! Риторично е! Peace
И още нещо- Баша не се е появила случайно и внезапно в живота му, от август 2008 г е около и все по-близо до него. Вече и постоянно до него! 9 години е била омъжена за Орен Франсез, но бракът им се е разпаднал заради Къванч! Не ми казвай, че не са имали някаква закачка от време оно! Имали са!
Целенасочено! Зад гърба на Азра, после скъса скоропостижно и с Флоранс. Заради кого мислиш?
И ферман да изпиша в този дух, едва ли ще разбереш дълбокото ми разочарование! И предполагам заради това винаги ще го критикувам в каквато и роля да го гледам. Просто за мен неговото време в моето свободно време изтече!
Не само хърватките ами и фенките от Обществото на Независимите Държави в ЛС не могат с месеци
да изпишат една страница!
Но ще изчакам да видя следващия му проект, може да ме опровергае... Wink

# 582
 Hug Hug Hug
Мдаа, може и да е работа на Башака...нея не я слуша главата, факт...само преди няколко месеца самата тя пусна туита...''оженихме се с Къванч''...явно си има некакви халюцинации...или обича тоя сорт брътвежи...
очаквам  обаче смяна на датата и мястото на събитието...за по-голяма сигурност на сватбарите...медиите гърмят, че ще има серия от бомбени атентати в Париж около 14 февруари...не вярвам синеочко да рискува живота на башак и на родата до девето колено...в едно меле не се знае кой е Къванч, кой кум, кой сват...И башака да прояви по-голямо въображение....Париж, 14 февруари....изтъркан шлагер...на всичко отгоре и времето през февруари в Париж е лошо...дъжд, вятър, студ...Като Клуни, във Венеция...
Мъсти на Азра??? не знам, но със сигурност избива комплекси...от  жените на Къванч, само Башака беше абсолютно неизвестна за публиката... шивачка,  поддържа гардероба на сериалите...и жената дава мило и драго да стане популярна като другите...затова е активна в социалните мрежи...и успява...от 50 лайкчета, сега набира 1500...Факт...
Киво имал тайна 8-годишна връзка с Башака...възможно е, няма обяснение факта, че за 10 години връзка с Азра има 10 снимки с нея, за 2 години връзка с башака - 200 снимки...ами  човека иска да покаже, че се гордее със завоеванието си...
Преди писах, че вероятността за сватба е 10 %. Като се поразмислих...вероятността е 0 процента...
Ако си спомняте, когато замазваше една конфузна ситуация с брат си, лично каза, че ще снима филм през февруари...лично....още тогава писах, ако не е изтрит поста, като дойде февруари...какви ще ги реди...и ето ти през февруари се пуска  новината за сватбата...т.е. има извинителна причина...така, че с кьорфишека за сватбата замазва и отклонява вниманието от предишния кьорфишек...иначе излиза, че е откровен лъжец и манипулатор...чак пък да не знае дали ще снима след един месец... newsm78
Некой им е става много гот ако ги работят... особено ако това е кивчо...
Шани,  Hug сложи един календар да отмерваме времето до събитието...

# 583
Hug Hug Hug
Мдаа, може и да е работа на Башака...нея не я слуша главата, факт...само преди няколко месеца самата тя пусна туита...''оженихме се с Къванч''...явно си има некакви халюцинации...или обича тоя сорт брътвежи...
очаквам  обаче смяна на датата и мястото на събитието...за по-голяма сигурност на сватбарите...медиите гърмят, че ще има серия от бомбени атентати в Париж около 14 февруари...не вярвам синеочко да рискува живота на башак и на родата до девето колено...в едно меле не се знае кой е Къванч, кой кум, кой сват...И башака да прояви по-голямо въображение....Париж, 14 февруари....изтъркан шлагер...на всичко отгоре и времето през февруари в Париж е лошо...дъжд, вятър, студ...Като Клуни, във Венеция...
Мъсти на Азра??? не знам, но със сигурност избива комплекси...от  жените на Къванч, само Башака беше абсолютно неизвестна за публиката... шивачка,  поддържа гардероба на сериалите...и жената дава мило и драго да стане популярна като другите...затова е активна в социалните мрежи...и успява...от 50 лайкчета, сега набира 1500...Факт...
Киво имал тайна 8-годишна връзка с Башака...възможно е, няма обяснение факта, че за 10 години връзка с Азра има 10 снимки с нея, за 2 години връзка с башака - 200 снимки...ами  човека иска да покаже, че се гордее със завоеванието си...
Преди писах, че вероятността за сватба е 10 %. Като се поразмислих...вероятността е 0 процента...
Ако си спомняте, когато замазваше една конфузна ситуация с брат си, лично каза, че ще снима филм през февруари...лично....още тогава писах, ако не е изтрит поста, като дойде февруари...какви ще ги реди...и ето ти през февруари се пуска  новината за сватбата...т.е. има извинителна причина...така, че с кьорфишека за сватбата замазва и отклонява вниманието от предишния кьорфишек...иначе излиза, че е откровен лъжец и манипулатор...чак пък да не знае дали ще снима след един месец... newsm78
Некой им е става много гот ако ги работят... особено ако това е кивчо...
Шани,  Hug сложи един календар да отмерваме времето до събитието...

Hug
Погледнах в началото на сегашната тема, ами наистина новината за сватба се върти нон стоп от над половин година! Направо сме в постоянна готовност за такова събитие! Вече съвсем ми се отщя да влизам и да пиша!  Mr. Green
Ама като се замисля, то и какво друго да се чепка, като няма филм, няма яснота за сценарии, няма яснота за партньори, не знаем и жанра какъв ще е, няма трейлър...
Аз пък помня, че Къванч спомена "юни/ haziran" за сериял и затова го обвързах с Кьосем на Берен.
През юни ще е края на сезона на ВВ Кьосем султан, Ахмед султан сигурно вече ще е покойник, та може един нов паша да вкарат за интригата. Wink Laughing
Та при това положение какво да му коментираме докато не стане ясно за снимките!?
Дано се появи някоя свежа и по-конкретна професионална новина... bouquet

# 584
Погледнах в началото на сегашната тема, ами наистина новината за сватба се върти нон стоп от над половин година! Направо сме в постоянна готовност за такова събитие! Вече съвсем ми се отщя да влизам и да пиша!  Mr. Green
Hug Точно!
Може ли Къванч да се ожени тайно и никой да не разбере кога, къде и как...Може, но не го прави...
Може ли Башака да ограничи профила си...Може, но не го прави....Може ли така както трие злобните коментари, да трие и дитирамбите...те също са крайни мнения...и се знае, че не е нито светица, нито кралица...Може, но не го прави...
т.е. Те сами си режисират цирка, после хората виновни и злобни...а това са просто  зрители...едни харесват представлението и аплодират, други - не, и го освиркват...ако спрат с цирка и публиката ще се оттегли...

"Сипете си питие, сложете си червило и се стегнете." ~ /Елизабет Тейлър/....
за да преживеем по-лесно сватбата на Къванч... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт