"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 475
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Мдаа,лоши новини за нашия патрон...сватбата се отлага, не е на хубаво...ами те хората са казали, че през високосна година не се правят сватби, годежи, не се строи къща ...требе да е мъртво пиян на 19 ако се вземе с оня крокодил...но, шоуто продължава...
по-интересно е друго...толкова дълго интервю на Чатай и нито дума за Къванч, звездата на Айпъма...което може да означава само едно - няма проект...
Става ясна и причината за нездравия вид на Къванч - фитнеса не трупа бузи и торбички под очите, ами недоспиването, алкохола, липсата на режим, стреса...
Както казват франсетата във всичко търсете жената...няма муза до Къванч, няма вдъхновение...затова се е занемарил...и нищо не остана от  гламура...

# 586
Дафне  Hug Сватба ще има, пък ако ще да е на 29 февруари!  Peace Как не се е сетила Баша за тази дата? newsm78  Щяха сигурно да са единствената двойка венчана на този ден в турско! И на всяка четвърта година да си празнуват годишнина, па можеха и да не направят дори 2 години под един покрив... Whistling
Пък Керем Чатай да вземе да покани и кака Баша за главна героиня в некой сериал с Киво! Иначе може и да не го видим на екран, нема кой да го пусне! Подготвям се за събитието:

Скрит текст:
Гаубица със заглушители Laughing

# 587
Дафне  Hug Сватба ще има, пък ако ще да е на 29 февруари!  Peace Как не се е сетила Баша за тази дата? newsm78  Щяха сигурно да са единствената двойка венчана на този ден в турско! И на всяка четвърта година да си празнуват годишнина, па можеха и да не направят дори 2 години под един покрив... Whistling
Пък Керем Чатай да вземе да покани и кака Баша за главна героиня в некой сериал с Киво! Иначе може и да не го видим на екран, нема кой да го пусне! Подготвям се за събитието:

Hug Засега единственото сигурно нещо е, че Кивчо изгоря с 50 билета за Париж..минимум 10 хиляди евро.. 29 е наистина уникална дата, да няма грешка в превода...19, 29 ми се струват близки...
права си, вече се почна...новият сериал щял да бъде само с един главен герой - Къванч...така автоматично отпада женската роля, няма какво да гадаем за партньорка... второстепенните персонажи, доколко ги има ще са само фон на  главния герой...най-добре е обаче и тях да ги изключат...и  Киво да си направи сам целия филм...60 минути да се разхожда напред-назад по екрана и ние да му се любуваме...И Башак доволна, и ние доволни...

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 08:48 от dafnе@

# 588

Hug Засега единственото сигурно нещо е, че Кивчо изгоря с 50 билета за Париж..минимум 10 хиляди евро.. 29 е наистина уникална дата, да няма грешка в превода...19, 29 ми се струват близки...
права си, вече се почна...новият сериал щял да бъде само с един главен герой - Къванч...така автоматично отпада женската роля, няма какво да гадаем за партньорка... второстепенните персонажи, доколко ги има ще са само фон на  главния герой...най-добре е обаче и тях да ги изключат...и  Киво да си направи сам целия филм...60 минути да се разхожда напред-назад по екрана и ние да му се любуваме...И Башак доволна, и ние доволни...

HugСтрувало си е да изгори и с 50 хиляди! Peace Чакали са благословията на мама Нуртен и са я получили, така че- сватба ще има! Sad Предаде се горката, няма да й е никак леко, но след време ще прости на любимото си дете, на Баша едва ли...Показа се като истински близнак майка му- няма да повярва, но и няма да го спира повече... Не е Хандан Текиноолу, че да я прекалъми Баша! Но се предаде! Остава да чакаме наследника, скоро и той ще бъде обявен официално...
Нещо светско и глямурно, от доброто старо време: Crazy

# 589
HugСтрувало си е да изгори и с 50 хиляди! Peace Чакали са благословията на мама Нуртен и са я получили, така че- сватба ще има! Sad Предаде се горката, няма да й е никак леко, но след време ще прости на любимото си дете, на Баша едва ли...Показа се като истински близнак майка му- няма да повярва, но и няма да го спира повече... Не е Хандан Текиноолу, че да я прекалъми Баша! Но се предаде! Остава да чакаме наследника, скоро и той ще бъде обявен официално...
Нещо светско и глямурно, от доброто старо време: Crazy

Hug  ами като се женят да пуснат малко новини за подгряване на публиката..от подготовката....шопинг в Париж, роклята на булката на еди кой си дизайнер, младоженецът и той, от кой бутик са пазарували, колко са похарчили...това е по протокол при всички сватби на знаменитости...тука  мъртвило...всички са се изпокрили...от телевизията научаваме...
колкото до Нуртен...тя е железна...Киво да си се жени, тя до Башака  няма да застане..помни ми думата....и до Париж няма да отиде....спомни си, че бащата на Берен е отказал да отиде  в Америка. за сватбата.. бил против  зет си... това е положението...само им пожелал щастие...като гледам май е бил прав...

# 590
Да започна отзад напред Laughing... Берен е живяла с майка си и баба си след развода на родителите си. И както изглежда е била в по-хладни отношения с баща си след това. Баща й не е имал силното родителско влияние над нея така, както в семейството на Къванч. А и патронът винаги е казвал, че са със силни  семейни патриархални традиции. Влиянието на майка му е много силно над всичките й деца. Май само по-голямата му сестра Ипек, след разпадането на връзката му с Идил, вече не се появява често в семейството им. По-дистанцирана ми се вижда и то от доста време... Thinking
А че Нуртен няма да литне до Париж, и аз си го мисля, пък да видим... Praynig Само да е здрава, че...
А Кенан Имирзалъолу подарил на годеницата си Синем Кобал пръстен за 200 хил. лири!  Shocked
И Махсун Кармазъгюл ще се жени скоро, в Ню Йорк... Нещо им става бе, леле...И кат шъ съ народят звездни бебоци един след друг, леле мале...Голям демографски прираст, бейби бум направо...
Сватба в Париж ще има, само с приятелския кръг, та може и да не видим сватбени снимки...
Не ми е зор...
Hug

# 591
Сватба в Париж ще има, само с приятелския кръг, та може и да не видим сватбени снимки...
Не ми е зор...[/b] Hug

Шани, при нас имаше ли пръстен за подарък...Или направи вървим към сватбата... newsm78
 HugАко няма снимки ни вкарват във филма   дали въобще е имало сватба...може да минат и на такъв вариант... има сватба, няма сватба в Париж..за да поддържат интригата..Според последното инфо, Къванч отклонява въпроса...Малко ми е странно, че не потвърждава..толкова ли е трудно да ги отреже с едно твърдо да, то време не остана....обикновено така отговаря, когато нещо не е много сигурно и темата е болезнена ...и са с кисели физиономии...поне в медиите сякаш новината за сватбата остава на втори план и вече ни облъчват  с някакви хуморески за нови проекти и нови партньорки...т.е. подменят  темата на деня...което означава, че сватба няма да има...Бехлюлчо ще духне май...
https://vk.com/kivanc_tatlitug?w=wall-42273871_62380

# 592
HugЕ кой да ни каже дали е имало размяна на годежни пръстени!? Имаше няколко, ама за годежни не знам! И няма да им трябват, я как е наврял халката си на обектива на фотографа! Значи е имало никях, снимки няма и да видим! Ама ако Баша се е фотнала с Нуртен ханъм ще се похвали в соцмрежите на 1 000%!
И защо Къванч не отговаря еднозначно на въпроса за женитбата? Да не би да го е срам от нещо? О не, забравих, че името му означава горд! Или надут беше? Whistling
Да бяха питали Баша, може да е по-разговорлива и с широка усмивка да се похвали! Тя пък изобщо няма срам... Laughing Mr. Green
 За престоящия (кой знае кога) сериал  инфото е толкова оскъдно и неясно, че не си струва пред световната светска новина на годината да се обсъжда било партньорката, било сценария...
Много лош ракурс на тази снимка:
ooooh!

# 593
И защо Къванч не отговаря еднозначно на въпроса за женитбата? Да не би да го е срам от нещо? О не, забравих, че името му означава горд! Или надут беше? Whistling
Да бяха питали Баша, може да е по-разговорлива и с широка усмивка да се похвали! Тя пък изобщо няма срам... Laughing Mr. Green
 За престоящия (кой знае кога) сериал  инфото е толкова оскъдно и неясно, че не си струва пред световната светска новина на годината да се обсъжда било партньорката, било сценария...
гледах едно клипче с Кенан И и приятелката му...ами, сравненията са неизбежни...спират се, спокойни, добронамерени,   пускат майтапи на журналистите, момичето също се включва в разговора...наште хора все едни пози, все сърдити...тя, башака ако проговори може и да я харесаме..но кой й дава думата .... та,  само стойките и чупките  й гледаме... погледнато отстрани изборът на Къванч е най-неудачен...другите младоженки са и  по-млади, и по-успешни, направили име и кариера преди да се свържат с известни мъже...красотата не я коментирам...
 Hug За информациите, дезинформациите и контрадезинформациите за бъдещите филми нямам думи просто...една след друга взаимно изключващи се статии...несериозно откъдето и да го погледнеш...

# 594
Да не говорим за една друга, влюбена от доста време двойка, все усмихната, все позитивна...
Личи си, че са родени един за друг, греят от щастие и няма нужда да ги питат дали ще се женят. Въпросът би бил риторичен!
Къванч е разглезен от всеобщото внимание и се държи безпардонно!!! Уви...
Ето и щастливата,одухотворена  двойка:
Heart Eyes

Скрит текст:

# 595
Не знам защо сте толкова сурови към Къванч. Кенан също никога не говори за личния си живот и категорично отказва да отговаря на въпроси, свързани с предстоящата сватба. Всичко, което излиза са писания на журналистите. Къде верни, къде грешни. Да, обича да се шегува с репортерите и ги праща за зелен хайвер, давайки им фалшиви информации. Всеки си има свой стил на общуване с медиите.

В професионално отношение Башак също не отстъпва на приятелката на Кенан. И двете са си изкарвали сами парите преди да се обвържат с известни мъже. Синем е актриса, има участия във филми и сериали, но е далеч от статута на звезда и голямо име в тези среди. Башак се изявява в съвсем друга сфера, но също си преследва своите професионални цели и не е от жените, които чакат мъжът им да ги носи на ръце. Момичето пък, за което ще се жени Таркан си е съвсем обикновено, просто негова фенка, с която са се запознали на концерт. И какво от това?

За разликата в годините. 13 години по-младо момиче, както е при Кенан или 3 години по-голяма жена, както е при Къванч? Може ли някой да се обзаложи, че първият брак ще е във всички случаи по-успешен и обратното? Точно зрелостта и различността на Башак  ме накараха да обърна внимание на последната връзка на Къванч, защото не съм му фен и не съм следила плътно новините за него. Връзка с момиче от типа на Азра няма как да ми направи впечатление, защото е повече от банална. Обвързването със зряла жена говори за самочувствие и желание да бъдеш с човек, който има потенциала да те предизвиква, да те кара да се развиваш, да отваря нови хоризонти пред теб.  

# 596
Не знам защо сте толкова сурови към Къванч.
Здравейте, Така  изглежда..защото  темите в РС са  фенски, в други форуми това биха били съвсем нормални  мнения....жалко, че не следите Къванч, аз пък не следя тези, които вие следите.....Кенан И ми се стори естествен, харесах и равностойното включване на момичето... сравних ги с Къванч...и башак, която досега  не съм я чула да говори ... Къванч  също не коментира личния си живот, но го показва....  защо го прави...за да се коментира..и това правим...
за жалост, той  не е от хората, които имат десетина или никакви изяви през годината,...та в един момент даже да ни домъчнее и да изпаднем в умиление от някоя размазана снимка...той присъства всяка седмица с  новина, дава обилно материал, който аз лично  интерпретирам според моите разбирания... мненията ми  са субективни и затова никого не убеждавам , само споделям..на кой как му звучи, не е мой проблем...
.... освен това в тази тема пишем   потребители със сходни виждания ..  мненията  се наслагват и  затова изглеждат сурови, саркастични, хейтърски и т.н....друго си е някой да разведри обстановката с....обичам го това момче, веееее..обичам и башак, вееее..и  да настръхнеш от тая фенска любов... какво му е суровото, на мнението, че Къванч не е вече на върха...ами, фактите са такива.. личен рейтинг, провал на филм, провал на кампанията за 1 млн гласа, а те са само 20-30 х.  и ако тези факти се подминават, това не значи че не съществуват...
....проблемът не е в годините на Башак  -  2, 3 или 5 години по-голяма, ами че няма куража  да покаже, че не й пука от този факт и  затова  си крие годините, което поне за мен е смешно... та по тоя повод, вместо с всеки РД да трупа по една година отгоре, тя се подмладява...по-миналата година беше на 34, миналата чества 32 години...не е моя интерпретация, по този начин  я  иронизира турската преса.....
...погледнах я тази Синем, за която пишете.......бърза справка показва,  че има 2 млн и половина последователи,  събира по 40 хиляди лайкчета, има и статия в Уикипедията за нея..добър резултат за възрастта й...   Башака при цялата агресия повече от две години в соц мрежи и присъствието на Къванч до нея е далеч, далеч със по-скромни показатели...такива са цифрите, които си имат някакво обяснение....Хората мислят различно ..  може би  вие също  не я харесвате до Кенан, та  омаловажавате кариерата й  и я сравнявате с башак, която поддържа гардероба на сериалите и продава конфекция...
Колкото до новите хоризонти пред къванч с башак дано да сте права..дойде и първата добра новина .хонорарът му  вече е 130 х.лири... Joy
Благодаря за включването Ви, уважавам мнението Ви, независимо, че не съвпада с моето...

# 597
Здравейте... bouquet
Варна 2, благодаря за поднесеното мнение... bouquet
Старая се да бъда обективна към Къванч и изобщо не смятам, че съм сурова!
Но да вървя подред. Харесвам Кенан Имирзалъолу, но не ми и в топ 3 на любимците. Харесва ми откритостта на връзката му със Синем Кобал. За мен тя е ненатрапчива, но не е забила поглед в земята, сякаш се срамува от любимия си. И поне с блага усмивка посреща камерите на папараците. И тя с годините не е стояла със скръстени ръце- от 4 годишна тренира балет, общо 8 години! Възхитена съм, това й е придало ефектно порцеланово изящество! Снима се в телевизията от 13 годишна, един сезон е работила в театър- страхотен и незаменим опит! Завършила гимназия и университет - специалност изящно и сценично изкуство! Евала! Има титли с волейболният университетски отбор по време на студентските си години. Тренира латино танци и айкидо! Shocked От 2001г. до момента се е снимала в 6 филма и  10 сериала! Какво повече от това за 28-те й години?  Peace И въпреки това не я харесвате до Кенан!
Разбрахте ме какво искам да кажа, нали? Но ще поясня- смятате я за безлична за Кенан, както и за недобра актриса, със синдром от кинозаболяване, както и, че не е нейно поприще киното! Смятате, че някак си не е едно цяло с великия Кенан! Не е нужно да играе в главни роли, за да бъде на нивото му, но пък с другите се справя ок! Какво ли бихте писали за Синем, ако беше разведена гардеробиерка със странно медийно присъствие и личен живот, макар че не се стигна до там след дългогодишната й връзка с топ футболиста Арда Туран, личен приятел на Къванч!
Според мен пък Кенан е направил отличен избор със Синем Hug, не с Кюбра, Беррак и другите бивши севгилита...
Сега за Таркан- както твърди Изет Чапа, Таркан се запознава с бъдещата си половинка преди 14 години, след концерт в Париж! И работата се пече в последните 2 години, Таркан пътува доста често до Кьолн, Германия, където живее красавицата, дори купува имение  там! Дамата на сърцето му работи в рекламния бизнес, служебните й пътувания до Истанбул ускоряват финализирането на връзката им.  Наистина е голяма и запомняща се красавица:
Peace

А Махсун Кармазъгюл след 4 дни сключва брак с избраницата си в Лос Анжелиз. Не съм се интересувала за половинката му. Само 30 са поканените за церемонията гости, сред които Берен Саат и съпругът й.
Много се моля майката на Къванч да е в по-добро здраве Praynig, просто имам притеснения, че неговата сватба ще задълбае в здравето й! Дано греша. А баща му е с няколко байпаса, няма как да отлети за Париж! Е как да не му се чудиш на акъла на патрона тогава при толкова възможности за празненство в Турция! Яко го е настъпал чехълът на Баша! #2gunfire Тя може да го отнеме от семейството му, но никога няма да заслужи мястото си до него!Никога!!!  Peace

# 598
 Hug Шани...като те чета, май нашият патрон ще излезе най-големия абдал...
.сватба може и да няма.....според последното инфо  Къванч не знае на коя дата ще се жени...да не го питали, било му невъзможно да я каже...ако се реши все пак да се ожени, още на следващия ден ще му иска да се гръмне...или  почваме да коментираме развода с башак... Simple Smile
резервацията от 50 човека вече е за 45...5 човека са анулирани...родителите на Башак, родителите на Къванч и жената на Джем...пишат, че преди професионално  имала допирни точки с башака...и я ненавиждала...тя по-добре знае от нас що за стока е Башака...

# 599
Hug Шани...като те чета, май нашият патрон ще излезе най-големия абдал...
.сватба може и да няма.....според последното инфо  Къванч не знае на коя дата ще се жени...да не го питали, било му невъзможно да я каже...ако се реши все пак да се ожени, още на следващия ден ще му иска да се гръмне...или  почваме да коментираме развода с башак... Simple Smile
резервацията от 50 човека вече е за 45...5 човека са анулирани...родителите на Башак, родителите на Къванч и жената на Джем...пишат, че преди професионално  имала допирни точки с башака...и я ненавиждала...тя по-добре знае от нас що за стока е Башака...

Този път не си позволих да бъда остра в мнението си. И написах само 20%от това, което можех да кажа...В същност- ако се ожени, само ще потвърди мнението ми, че като зрял човек има грешка в преценката си... Чакам си сватбата като любимото кафе- силно и ароматно! Абдал и резил... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт