"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 462
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Този път не си позволих да бъда остра в мнението си. И написах само 20%от това, което можех да кажа...В същност- ако се ожени, само ще потвърди мнението ми, че като зрял човек има грешка в преценката си... Чакам си сватбата като любимото кафе- силно и ароматно! Абдал и резил... Grinning
Hug ако се ожени за башака против волята на родителите си не ми се мисли какво ще стане с рейтинга му в Турция хората ще са отвратени...и няма  кой да му гледа филмите...какви проекти планира, какви 5 лева...
Все си мисля, че всичко е цирк ...това, че заради любовта към башак прави такива щуротии е умрела работа...

# 601

Hug ако се ожени за башака против волята на родителите си не ми се мисли какво ще стане с рейтинга му в Турция хората ще са отвратени...и няма  кой да му гледа филмите...какви проекти планира, какви 5 лева...
Все си мисля, че всичко е цирк ...това, че заради любовта към башак прави такива щуротии е умрела работа...

Имам сериозни опасения за нещо предстоящо тягостно около сватбата му, да не казвам по-силна дума. Cry
Дано никога и по никакъв повод не му тежи на съвестта това, което причинява на семейството си. Да е жива и здрава Нуртен, че още много може да му сърба попарата от глупостите... Не знам дали и брат му Джем ще е на партито в Париж, и той има сърдечни проблеми. Миналата пролет по спешност беше в болница. Помня снимките...Лека нощ, че да не навлизам в битовизми, както се прави в друга известна ни тема... Laughing

# 602
... Не знам дали и брат му Джем ще е на партито в Париж, и той има сърдечни проблеми. Миналата пролет по спешност беше в болница. Помня снимките...Лека нощ, че да не навлизам в битовизми, както се прави в друга известна ни тема... Laughing [/b]
Hug Накрая може само тайфата от мармарис да се разходи до Париж...споко, ако трябва Бихтер ще се гръмне, но сватба няма да има...

# 603

Но ще поясня- смятате я за безлична за Кенан, както и за недобра актриса, със синдром от кинозаболяване, както и, че не е нейно поприще киното! Смятате, че някак си не е едно цяло с великия Кенан! Не е нужно да играе в главни роли, за да бъде на нивото му, но пък с другите се справя ок! Какво ли бихте писали за Синем, ако беше разведена гардеробиерка със странно медийно присъствие и личен живот, макар че не се стигна до там след дългогодишната й връзка с топ футболиста Арда Туран, личен приятел на Къванч!
Според мен пък Кенан е направил отличен избор със Синем Hug, не с Кюбра, Беррак и другите бивши севгилита...

Не, не. Тук има голямо недоразумение. Благодаря, че си прочела моите постове, в които изразявам мнението си за Синем и Кенан, но си пропуснала съзнателно или случайно други. Да, аз очаквах на 42 години Кенан да избере по-зряла жена за своя съпруга. Но винаги изрично съм подчертавала, че разминаванията на моите очаквания  с неговия избор си е изцяло мой проблем, както се казва "проблемът е в моя телевизор".  Grinning Очевидно не съм го познавала достатъчно добре, създала съм си някаква си своя представа за него. Но ок, какво от това? И през ум не ми е минавало да си променям отношението към Кенан, да се чувствам разочарована или пък да сипя обиди по адрес на Синем. Да, наистина смятам, че е посредствена актриса и съм убедена, че би била много по-успешна като дизайнер или сценограф, но ми е пределно ясно, че това няма никаква връзка със стойността й като човек и възможността да бъде добра съпруга за Кенан.

"Смятате, че някакси не е едно цяло с великия Кенан"

Нямам нито един пост, в който наричам Кенан велик. Не само него, но дори и най-големите ми любимци- Бергюзар Корел и Халит Ергенч. Но ето тази думичка е ключът към всичко. Тя обяснява разочарованията на феновете и неспособността им да проумеят "ама как така той "звездата", "великият" ще избере еди-коя си за своя съпруга". В 90 процента от случаите те живеят с представа за своите любимци , която е много далеч от това, което те в действителност са и после им се сърдят като малки деца, че те отказват да живеят и да стоят в калъпа, в който феновете им са ги напъхали.  Казвала съм го и по повод на Кенан. Тези, които очакваха да го видят с жена много по-различна от Синем, мислят за него като за Езел, Махир, Мехмед и другите идеализирани образи на мъже, които е пресъздавал. Ако познаваха Кенан толкова добре, колкото екранните му герои, сигурно изборът му изобщо не би ги учудил. Същото се отнася и за Къванч.

Относно откритостта на връзката. Кенан и Синем не се появяваха публично заедно цели 6 месеца. Дори ходеха отделно на едни и същи концерти. Едната вечер тя, на другата той. Когато за първи път бяха издебнати и снимани, Синем изпрати до медиите писмо, в което излъга, че в 3 часа посред нощ са били на посещение в болница при общ приятел. Случайно  се били засекли. Представям си какво щеше да бъде, ако Башак го беше направила. Представям си какво щеше да бъде и, ако репортерите питаха Къванч: "В Париж ли е сватбата", а той ги будалка с отговори от типа: "Не, в Лондон", както Кенан прави. "Откакто е с тази вещица се научи и да лъже", нещо такова щяха да пишат сигурно тогава по адрес на Башак. Странно ми е, че Къванч и Башак ви изглеждат толкова черни, а другите целите в бяло.

Не познавам Къванч. Виждам само, че е много млад, очевидно не възрастта го притиска да се жени. Щом иска да го направи още сега, значи наистина обича и държи на Башак.

И накрая, да, аз също като теб смятам, че Синем е много по-добър избор от повечето предишни любови на Кенан. Но това пак е само усещане, интуиция, вътрешно чувство. След една-две години може да излезе нещо съвсем различно. Защото аз НЕ ПОЗНАВАМ Синем и Кенан. Както и вие не познавате Къванч и Башак. И колкото по-често феновете си дават сметка за това, толкова по-рядко ще се излагат с абсурдни и направо налудничави коментари като тези, които срещам в профила на Къванч.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 09:58 от varna_2

# 604
Френското цвете дали знае, че екс гаджето й ще се жени в Париж... намирам  тоя избор за проява на лош вкус..и  унижение на Франция...

Варна, стана ми интересно, че Синем е излъгала...Синем респ.Кенан публикуват ли общи снимки в профилите си - прегърнати, целувки, от партита, плажове, РД, пътешествия или са по-дискретни...
и второ, не мислиш ли, че е добро решение известните личности да блокират профилите си или ограничат достъпа за да  игнорират налудничавите коментари...но те не го правят....защо ли???
и предпочитат да  цензурират мненията  като трият плювките, но не и дитирамбите, които са в същата степен толкова налудничави...Кенан има ли профил в мрежите?

# 605

Варна,  не мислиш ли, че е добро решение известните личности да блокират профилите си или ограничат достъпа за да  игнорират налудничавите коментари...но те не го правят....защо ли???
и предпочитат да  цензурират мненията  като трият плювките, но не и дитирамбите, които са в същата степен толкова налудничави...Кенан има ли профил в мрежите?

Не, не мисля. По-скоро не мисля, че трябва да позволяваш някой друг да ти диктува какво да правиш, заради външен натиск постепенно да отстъпваш, да отстъпваш, докато съвсем изгубиш себе си. Изключително съжалявам, например, че Бергюзар престана да публикува в профила си. Защото нещата, които публикуваше бяха повече от снимки, бяха послания и успяваше по много деликатен начин да ни допусне до себе си, до своята душевност, до книгите, които чете, до своите хобита, до веселите моменти с приятелите и семейството си, до своите мисли за ставащото в Турция и по света. Спря да го прави и направи реверанс на двама-трима хейтъри, а пренебрегна хилядите хора, които я обичат и всеки ден й изпращаха любовта си и хубавите си пожелания. Но това е нейният избор. Не я съдя. Тя трябва да се съобразява само със своите желания и да постъпва така, както тя смята че е редно. Нищо друго не дължи на феновете освен старание на снимачната площадка. Тя и всички останали актьори.

Синем има профил в ИГ.

Кенан няма.

# 606

Kакто и вие не познавате Къванч и Башак. И колкото по-често феновете си дават сметка за това, толкова по-рядко ще се излагат с абсурдни и направо налудничави коментари като тези, които срещам в профила на Къванч.

Точно така! Любовта е лудост! Всички списващи по форумите си приличат! Peace

# 607

Не, не мисля. По-скоро не мисля, че трябва да позволяваш някой друг да ти диктува какво да правиш, заради външен натиск постепенно да отстъпваш, да отстъпваш, докато съвсем изгубиш себе си. Изключително съжалявам, например, че Бергюзар престана да публикува в профила си. Защото нещата, които публикуваше бяха повече от снимки, бяха послания и успяваше по много деликатен начин да ни допусне до себе си, до своята душевност, до книгите, които чете, до своите хобита, до веселите моменти с приятелите и семейството си, до своите мисли за ставащото в Турция и по света. Спря да го прави и направи реверанс на двама-трима хейтъри, а пренебрегна хилядите хора, които я обичат и всеки ден й изпращаха любовта си и хубавите си пожелания. Но това е нейният избор. Не я съдя. Тя трябва да се съобразява само със своите желания и да постъпва така, както тя смята че е редно. Нищо друго не дължи на феновете освен старание на снимачната площадка. Тя и всички останали актьори.

Синем има профил в ИГ.

Кенан няма.
Е, не може без хейтъри и всички да я обичат.. трябва да са готови за това... 2-3 хейтъри срещу хиляди фенове, много страшни са били  хейтърите  newsm78... на мен от една страна тия снимки са ми  интересни, водена от чисто любопитство с клюкарски оттенък...от друга знам, че пускат  това, което публиката иска да види. т.е. правят си реклама, имидж...все  красиви, все позитивни.. нали в един филм имаше реплика, че успехът се измерва с броя на споделянията във фейса.. ..казано с ирония, разбира се ...та в тоя смисъл си е чист ПР и манипулация...Кенан ако няма профил ми се издига в очите...това са артисти и мястото за изява е сцената, а не социалните мрежи...освен това влизат в кожата на други хора...и не става днес да гледам Х на купон, леко пийнал или в домашна обстановка....утре в ролята на незнамсикой герой...
Мдаа, сватба ще има...не ми се мисли какви чупки ще прави башака като стане татлъту...и досега беше чудо...и раздели не само семейството му, но разби и форумите за Къванч...В ЛС - мъртвило, никой не пише...В Контакта - гражданско неподчинение...админът задължил да не се плюе по башака, длъжни били да уважават избора на Къванч...и понеже потребителите смятат, че не са длъжни на никой протестират като напускат форума...админ си е останал сам с две-три  подгласнички...
https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_389210

# 608
Привет Hug
Леле, това турското СМИ лъжат като за световно! ooooh! Мама казва, че сватбата се подготвя от месеци, пък тя от 2 месеца имала сериозни здравословни проблеми и е по болници! Ама къде го това интервю?  ThinkingС две думи сватбата е подготвяна да мине без най-важните гости- родителите на КТ! Той ли не е знаел, че ТЕ няма да дойдат? Да бе да! Сега дирижирано се търси оправдание! Време е да лепнат и една снимка на свекърва и снаха! Да ни замажат очите! Така де, това СМИ за какво е? За какво му  се плаща!!! Grinning
Намерих нещо интересно съвсем на майтап, не вярвах, че е възможно да го има:
Laughing Wink

https://www.instagram.com/imirzalioglu_kenan/

Прегледах с удоволствие профила на Синем Кобал в инстаграм! Няма нито една снимка с Кенан! Много е дискретна и започна да ми харесва още повече...Има класа в нея, не е кифла! bouquet

https://www.instagram.com/sinemkobal/

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 23:18 от shaane

# 609

Прегледах с удоволствие профила на Синем Кобал в инстаграм! Няма нито една снимка с Кенан! Много е дискретна и започна да ми харесва още повече...Има класа в нея, не е кифла! bouquet

HugПо-млада, но ще се окаже по-зряла...ПРът с личния живот е препоръчителен за хора, които искат да станат известни....като башак...
в интерес на истината ако съдя по публикациите нямам усещане, че сватбата на къванч е събитие за Турция...всяко чудо за три дни...затова опровержението е абсолютно безсмислено...за всеки е ясна причионата защо сватбата ще е в Париж...за да се оправдае отсъствието на родителите...предполагам, че и меден месец няма да има по същите причини...ще бързат да се приберат в Истанбул заради влошеното здраве на майката... Mr. Green

# 610

Всичко това е толкова смешно и тенденциозно. Синем пускаше един куп снимки с бившето си гадже актьора Ибрахим Челиккол. Той с нея също. Пишеше коментари от типа: "Ето го моя мъж!" и разни други любовни словоизлияния. Очевидно и за двамата това е било ок. Никой не е бил против. Естествено, след края на връзката им снимките бяха изтрити.  Кенан не желае да се пускат снимки и това винаги е било така, тя се съобразява с  неговото желание и толкова. И така е редно. Каква класа, какви пет лева. Сега ще кажете, ето, Кенан е дискретен. Но ако Къванч не й даваше на Бъшак да пуска снимки, коментарите щяха да бъдат: "Срамува се от нея, затова не иска да се показва." Изобщо, когато другите правят нещо, то е супер, когато Къванч и Башак го правят, е скандално и ужасно. Всяка връзка е различна, достатъчно е да си коректен към партньора си. Нито Къванч, нито Башак пускат снимки пряко волята на другия. Какъв е проблемът тук? Нали ги упреквахте, че не били открити?

# 611

Всичко това е толкова смешно и тенденциозно. Синем пускаше един куп снимки с бившето си гадже актьора Ибрахим Челиккол. Той с нея също. Пишеше коментари от типа: "Ето го моя мъж!" и разни други любовни словоизлияния. Очевидно и за двамата това е било ок. Никой не е бил против. Естествено, след края на връзката им снимките бяха изтрити.  Кенан не желае да се пускат снимки и това винаги е било така, тя се съобразява с  неговото желание и толкова. И така е редно. Каква класа, какви пет лева. Сега ще кажете, ето, Кенан е дискретен. Но ако Къванч не й даваше на Бъшак да пуска снимки, коментарите щяха да бъдат: "Срамува се от нея, затова не иска да се показва." Изобщо, когато другите правят нещо, то е супер, когато Къванч и Башак го правят, е скандално и ужасно. Всяка връзка е различна, достатъчно е да си коректен към партньора си. Нито Къванч, нито Башак пускат снимки пряко волята на другия. Какъв е проблемът тук?"Срамува се от нея, затова не иска да се показва."
Принципно, без да съм наясно с подробностите, значи Кенан добре й влияе ако я съветва да не се вихри в мрежата...при нас е обратния случай...винаги дискретният къванч, абсолютно пасивен в мрежите изведнъж се отвори за тоя вид контакти с публиката...
"Срамува се от нея, затова не иска да се показва."
това си го прочела в някоя друга тема...тук се пишат ред глупости, но толкова елементарни - не...
иначе си права, че публикациите са обща работа...Къванч в прав текст може би в най-добрата му медийна изява, когато отговаряше директно в ефир на въпроси на зрители...каза, че ако иска да се скрие, има десетки места в турция, където може да направи това...ако поиска, но явно не иска и чрез башак афишира живота си...тяхно право, не споря...наше право е щом ни подхвърлят въдицата  да коментираме  така както ги разбираме  нещата...така, че проблемът е никакъв...

# 612
Поздрав за всички влюбени с една голяма песен...

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 13:20 от dafnе@

# 613
Честити празници, дами bouquet
Дафне Hug, към любимата песен добавям и чаша червено вино! Наздраве за любовта... cheers
И благодаря на Варна 2, че с постовете си успя да ме откаже да се откажа от мамата...
Peace

http://vk.com/feed?z=video226662172_171534753%2F5f5a8ba299bf9bba85

# 614

И благодаря на Варна 2, че с постовете си успя да ме откаже да се откажа от мамата...[/b] Peace

А, супер!  Grinning Прочетох, че смяташ да се отказваш от форума след сватбата на Къванч. Това като импулсивна първа реакция го разбирам, но иначе не е сериозно.

Те си живеят живота, да си го живеем и ние.

Между другото, днес Синем пусна снимка с Кенан в профила си. И тя стана кифла.  Joy Това в рамките на шегата. Ето, че и Кенан наруши правилата си. Явно, когато си с човека, когото наистина обичаш, правилата престават да бъдат това, което някога са били.

Нито Къванч и Бъшак са толкова черни, нито другите идеални.

Общи условия

Активация на акаунт