"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 385
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Каме, благодаря за чайчето...Рекламата на Мави беше най-добрата изява на Къванч като рекламно лице...ето и от мен едно хубаво лице...

# 721
Привет, дами bouquet Hug...
Благодаря и за видимото, и за невидимото, и за постнатото... bouquet
Битовизмите не са разрешени, напитките ще се сервират по спешност... Naughty
Нещо ново, дали е вярно? Само Сапфира smile3521 знае:
smile3511

Скрит текст:
Цитат
Начали выходить сплетни по поводу нового сериала Кыванча Татлытуга.Сначала говорилось что главной героиней будет Эльчин Сангу.Потом говорилось что он сам захотел новую актрису в партнерши.Когда у него самого спросили, он ответил что все это сплетни.
Перевод Яны Шамиловой!

# 722
  • София
Здравейте момичета!  Hug
Шани,  Hug тази Елчин, е онази червенокосата от КСШ, нали? Нея ли я спрягат за партньорка на Къванч? Хубаво е момичето, но не знам дали ще си подхождат като двойка. Русо и рижаво... нещо не ме кефи като комбинация. На Кивчо му отиват, по-тъмни жени. Но ще видим.Да не се настройвам предварително. Абе, нали няма да е сополивото Джемре hahaha hahaha hahaha пък която ще да е.

Ето-за мен, това е щастието! И двамата греят! Two Hearts

# 723
Здравейте момичета!  Hug
Шани,  Hug тази Елчин, е онази червенокосата от КСШ, нали? Нея ли я спрягат за партньорка на Къванч? Хубаво е момичето, но не знам дали ще си подхождат като двойка. Русо и рижаво... нещо не ме кефи като комбинация. На Кивчо му отиват, по-тъмни жени. Но ще видим.Да не се настройвам предварително. Абе, нали няма да е сополивото Джемре hahaha hahaha hahaha пък която ще да е.

Ето-за мен, това е щастието! И двамата греят! Two Hearts

Камелия здравей...нали се писа, че Къванч нямал да има партньорка,поради липса на подходяща... ..щял да си бъде само той главен герой...
a kaжи ми какво може така да ги е разсмяло...

Рускините се чудят защо вместо с плажна чанта са с раница на плажа...ако са в тоя хотел къде са тръгнали с толкова багаж...забравил си нещо, няма проблем да прескочиш до стаята...

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 21:33 от dafnе@

# 724
Като гледам младоженецът не е на вълна проекти.. Нека най-напред   се прибере от Хаваите жив и здрав..тогава ще  бистрим сериалите, игралните филми, партньорките и прочие.. между другото колко време карат в Турция меден месец...

Дафне, Hug за 10 дни били на Хаваите. Ще се приберат живи и здрави, може и четирима да са Embarassed...
Ками Hug, да Елчин е същата мома от КСШ. И двамата са хубави по отделно, заедно не ми стоят магнетично Thinking

Камелия здравей...нали се писа, че Къванч нямал да има партньорка,поради липса на подходяща... ..щял да си бъде само той главен герой...

Дафне, Hug на моно спектакъл ала Куркински ми намирисва... Peace

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 22:52 от shaane

# 725
Не че съм кой знае колко запозната, но наистина по картинките не виждам нещо свежо като визия за партньорка на Къванч..тая елчин освен като слугиня в никаква друга роля не мога да я видя...та не е лоша идеята за моноспектакъл....но все ми се струва, че първо трябва да се напише сценарии за поне две известни имена...и изобщо не съм убедена, че има нещо реално...в изявлението на чатай...проектът с къванч се споменава едва на трето място...забравих първите два...и за да не каже нещо конктретно още ненаписан,  почнали да го преработват за един главен герой...това означава съвсем нов филм... разтягат ластици...

# 726
Не че съм кой знае колко запозната, но наистина по картинките не виждам нещо свежо като визия за партньорка на Къванч..тая елчин освен като слугиня в никаква друга роля не мога да я видя...та не е лоша идеята за моноспектакъл....но все ми се струва, че първо трябва да се напише сценарии за поне две известни имена...и изобщо не съм убедена, че има нещо реално...в изявлението на чатай...проектът с къванч се споменава едва на трето място...забравих първите два...и за да не каже нещо конктретно още ненаписан,  почнали да го преработват за един главен герой...това означава съвсем нов филм... разтягат ластици...

Дафне bouquet, имат неизвестни нам красавици актриси, ама на нас каквото ни покажат, нямаме избор...Керем Чатай говореше за нов проект и с Кенан Имирзалъолу, не съм в час какво се случва с него...достатъчен ми е Киво... и Кивовица.
Башак май се намира на Титаник с тоя халат, Киво е на задния клон на кокоса...папарак... Grinning

# 727
  • София
Здравейте момичета! Hug
Гледам, тетката е наметнала поредното перде.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo  
Уж стилистка, ама много и куца стайлинга на горкичката. Whistling
Дафне, Hug с моноспектакъла ме умори от смях. rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Шани, Hug пусни новата тема, че утре няма къде за завиждаме на тетка Кивовица. #2gunfire

# 728

Дафне bouquet, имат неизвестни нам красавици актриси, ама на нас каквото ни покажат, нямаме избор...Керем Чатай говореше за нов проект и с Кенан Имирзалъолу, не съм в час какво се случва с него...достатъчен ми е Киво... и Кивовица.
Башак май се намира на Титаник с тоя халат, Киво е на задния клон на кокоса...папарак... Grinning

Hug Да не е снимал оня турчин дето случайно се оказал на същото място и по същото време на Хаваите та компрометира младоженците Simple Smile...обаче, точно два дни изкараха без да се отбележат в мрежата.... не могат без публика...сами си пускат снимките, какви папараци сънуват...
Като излезе нещо подобно за Къванч тогава ще повярвам, че ще снима...
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Може и за тоя игрален филм да говореше Къванч дето щял да почне през март...ама не го виждам в кастинга... newsm78

# 729
Hug Да не е снимал оня турчин дето случайно се оказал на същото място и по същото време на Хаваите та компрометира младоженците Simple Smile...обаче, точно два дни изкараха без да се отбележат в мрежата.... не могат без публика...сами си пускат снимките, какви папараци сънуват...
Като излезе нещо подобно за Къванч тогава ще повярвам, че ще снима...
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Може и за тоя игрален филм да говореше Къванч дето щял да почне през март...ама не го виждам в кастинга... newsm78

Сами се рекламират, верно е! Peace Днес или утре трябва да летят от Хаваите към Европата... Скоро ще ни нахранят с новини... и опроверженията им. Grinning
Дафне Hug, това е игрален филм, сниман през 2015. Скоро щял да бъде на екран, голям колорит се е събрал в него филм. И Зерин Текиндор със севгилито Халук...омръзна ми да я гледам, честно!  Mr. Green

# 730

Сами се рекламират, верно е! Peace Днес или утре трябва да летят от Хаваите към Европата... Скоро ще ни нахранят с новини... и опроверженията им. Grinning
Дафне Hug, това е игрален филм, сниман през 2015. Скоро щял да бъде на екран, голям колорит се е събрал в него филм. И Зерин Текиндор със севгилито Халук...омръзна ми да я гледам, честно!  Mr. Green

[/quote]
Да, последната снимка с халата може да мине и като сбогуване с океана..башака на един крак ли е застанала...или е гола...виж моля те с лупата...
.каква е темата на тоя филм, знае ли се?
мале какъв поглед вади Берен...

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 22:29 от dafnе@

# 731
Тая мома с халата има доста женствени форми в тази поза. Ханш като на Ким Кардашиян... Grinning
Бикините са черни... Peace
Лека...и честит ни 3 март- 138 години свобода! bg
Сигурно драма, за "разбити сърца" е заглавието... bouquet

# 732
честит ни 3 март- 138 години свобода! bg

"Настане вечер - месец изгрее,  звезди обсипят свода небесен;

гора зашуми, вятър повее, -  Балканът пее хайдушка песен!"

# 733
  • София
 Честит празник!

Гледам, няма никакви новини и снимки от тетката. ooooh! Нищо ще чакаме!

Скрит текст:
Като гледам пак има изтрити постове.Не мога да разбера, какво толкова ги дразни тези злобни и не.....и женички! Аман бе!

И един колаж с хубавите Бехлюл и  Бихтер. Тетката,само прахта може да и диша на Беренчето! Heart Eyes
Като заговорих за Берен.... гледате ли " Кьосем"?

# 734
Привет, дами Hug
Никакви новини, няма и снимки в мрежата ? Не може да бъде... Grinning
Ками Hug, гледах Берен в Кьосем до 12 серия. Скоро ще наваксам и с останалите 3... Липсва ми дълбочина в сценария, върти в някакъв омагьосан кръг от интриги. Дано са се променили нещата.
Отивам да работя.
Опс, намерих нещо"
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт