Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 482
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Телиш/Плевен
от време на време ще посещавам форума, защото ми е много мил!
Heart Eyes
Успех в работата и ще се радваме да пишеш от време на време. Hug
Браво за прохождането, все отнякъде се почва, ще видиш, че скоро направо ще тича. Grinning

Забелязах, че на хиенка й е пробило трето зъбче - горен преден резец отляво. Heart Eyes От ходене самостоятелно е далеч засега, макар че реално погледнато тя сама си ходи, просто трябва някой да я държи за ръката. Понякога успявам да се измъкна (тъй като обикновено й давам да хване само пръста ми, а не цялата ръка) и тя прави една-две крачки, но бързо се усеща и спира и сяда. Laughing Та този пусти страх я държи и затова не се пуска, иначе ръката ми (или по-конкретно - пръстът ми) нито й е опора, нито нищо, но явно тя така я чувства. Е, все някога ще се пусне, но едва ли ще е скоро.

Пак започнаха жегите тук. Sad Но пък идва есента (любимият ми сезон)... Heart Eyes

# 241
Ехооо! Толкова отдавна не съм писала тук. Не ми остава вече време. Във фейса хвърлям око и пиша, но там всичко е по-набързо.

Ивчо е добре, яде спи и почти ходи сам, но и него го е страх още да се пусне. Пък и мен, де, не ми се вижда съвсем стабилен. Много бърза, направо тича, та затова предпочитем още малко да се подържим.
Баткото го подготвям вече за училище че то време не остана.

Айде, народът е буден и чака мандажа Laughing

# 242
Привет и от мен!

Върнахме се от морето, след около месец и кусур. Беше чудесно! Бяхме в къща, през деня на къмпинг при една каравана, което беше много удобно, защото когато на Виктор му се доспиваше - бам вътре да спинка! Майка ми и приятели бяха също с нас. Тя много го гледа, та ние успяхме да си отпочинем, да излизаме с приятели, да си покупонясваме и пообикаляме черноморието. Много му харесаха морето и пясъка. Абе въобще - беше приказка за него там!И аз нас също  Blush Сега ми е малко трудно да вляза в ритъм отново с ранно ставане, закуски, разходки... Сутринта в 8 почна да тропа на входната врата да излизаме, след което отидохме в градинката и ме накара да я обиколим безброй пъти  ooooh!
-> В този ред на мисли и той още не се е пуснал от мен, но е на косъм. Прави самостоятелни крачки, но не ходи сам.  На морето избиха и няколко нови зъба.

Как я карахте вие?Как мина вашето лято? Някои от вас почват ли работа?Как ще се отганизирате? Някои работят ли за друго детенце вече?

Прегръдки от мен и ще се върна назад да дочета, че много набързо погледнах  Hug

# 243
  • Пловдив
  bouquet
И ние правим по няколко крачки,но още сме за ръка.Онзи ден беше взел една дървена лъжица и явно си помисли че ще му е опора и се разходи малко с нея  Joy
Ние ще отидем до Гърция септември за няколко дни и това ще е морето за тази година.ММ работи много няма кой да го замести.Иначе сме си на село.Пак стана топличко през деня.Дано да е топло още много да си стоим тук,че май ни е най-добре.Аз по цял ден не правя нищо само готвя докато спи малкия и това е.Той да има какво да яде аз съм на салата.Всички комшии се грижат за нас и ни носят пресни домати,краставици,чушки,картофи абе каквото се сетите.Има ябълки,круши малини.Само хляб купувам.Всичко е от градините на комшиите.По-вкусни зеленчуци,плодове,мляко не съм яла скоро,това лято направо минава супер.Не ми се тръгва.Ние не спахме почти цяла седмица.Избиха 3 зъба на веднъж  Shocked  От два дни вече спи по-спокойно.
По цял ден навън люлка имаме на двора,басейна пак ще напълня,абе починахме си тук.Само дето няма много деца,с които да играе малкия,ама то и като имаше на тази възраст те не играят ами всеки се занимава сам с нещо. Laughing
Много се радвам за всички,които сте били на море и чета с удоволствие как сте си прекарали.
 Hug

# 244
  • Телиш/Плевен
Онзи ден беше взел една дървена лъжица и явно си помисли че ще му е опора и се разходи малко с нея  Joy
Хм, това е идея, ще пробвам с Елица. Laughing Hug

За работа - аз си търся, че има вероятност командировките на ММ да спрат и тогава значително ще ни намалеят доходите. Моето майчинство свърши, беше социално и само за една година, защото нямах стаж. За ясла не ми се щеше, а майка ми едва ли не сама предложи да я гледа. Само че онзи ден я сполетя неприятна случка (откраднаха й колелото) и е направо съсипана. Sad Много се тревожа, защото е на години все пак (над 60), високо кръвно има и без това... Вчера едва говореше по телефона. Дано се закрепи. Но не знам дали ще е удачно да гледа Елица. Да, много е кротичка и послушна, но все пак грижите са си грижи. А и скоро като проходи не се знае какво чудо ще стане. Та ще го умуваме още.

За второ дете - ММ е мераклия (или пък беше), аз винаги едно съм искала. Само че в последно време гледам, че все повтаря колко му е хубаво вкъщи с Еличка, как се радва, че е послушна и все повече се замислял, че не ще друго дете. Та ще видим. Laughing И да имаме друго, ще е поне след 3-4 години, трябва да поработя, да натрупам стаж, за да мога да имам нормално майчинство и едва тогава. Но щом ММ дава назад, може и да стане на моята. Twisted Evil Макар че винаги има шанс Еличка като порасне още малко и сама да ни се помоли. Но има много време, ще го мислим. Mr. Green

# 245
  • Варна
Привет!
При нас няма нищо ново, освен че свекитата ще идват на гости след 10 дена. За свеки нямам нищо против, но баща му на ММ е непоносим, не знам как ще го изтърпя. Да не говорим, че още не е виждал внучка си и едно дребно подаръче не йе изпратил откак се е родила. Двамата с майка му живеят разделени от около 2 години и не ги виждам как ще се изтърпят, че и в едно легло ще им се наложи да спят  ooooh!

Действаме с лечениито на чревцата и имам надежда, че ще се оправят нещата. С извинение, акото беше адски миризливо (повече от на възрастен човек), а сега като се изака почти не се разбира. Вече не е и толкова зелено. Днес поставихме рекорд с яденето, като за първи път си изяде цялата храна от кухнята.

Вече мина месец откак ходи сама, но още е много нестабилна. Постоянно пада и се удря. Миналата седмица си прасна челото в цимента при едно от паданията навън, а днес много лошо си удари коляното, чак имам чувството, че се поду. Обаче е голям инат и не дава да я държа за ръката.
Все повече разбира всичко исе опитва да ни имитира. Иска да прави същото като нас.
Наскоро минахме на едно спане и доста естествено се получиха нещата. Но много изведнъж. Както спеше по 4 часа на ден, сега имам късмет ако ги докара 2. Честно сънува кошмари напоследък.

Дългичко стана, но май отдавна не съм писала.

# 246
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Оххх и МС редовно се удря по главата.Никъде другаде.Вечно е с цицини някъде.Замислила съм се сериозно да му купя каска.Още не ходи,а се удря по 100 пъти на ден и все по главата.Като проходи докато стане стабилен не знам какво ще правя.Купих му наколенки,те за нищо не стават.

# 247
Привет, сложихме ваксината против шарки и заушка, доки каза че има една реимунизация със синфлорикс и край с ваксините за сега.
Относно удрянето по главата и МС все там се удря.

# 248
Здравейте, ех че горещинки, така ни се ходи пак на моренце и благородно ти завиждам, Моника, за този дълъг престой. На къмпинг само е възможно комай, но ние не сме къмпингари, пък и малките отпуски досега, кое по-напред.
Лале, ако наистина се опре до започване на работа, да намериш такава, че да имаш време и за семейството, пък и доходът да е добър  Peace
1950vv  Hug и по-често докладвай.
Иванела, ако не си удря главата ще се спъва в краката. Период.
Марбела, и мойта мома се опитва да спи по веднъж.
Иначе лалакаме и нананакаме детски песнички по цял ден и то много вярно. Веселбата е на макс. Умората също. Но времето е на наша страна и ни радва слънцето още.
До скоро.

# 249
Да се разпиша и аз.
Гледаме се, мъчиха ни доста време зъби пак. Мажа с Пансорал и ми се струва, че помага. В повечето случаи обаче дори не дава да и пипам устата, да не говорим да и доближа венците. От няколко дни се пуска да ходи сама и то с голямо желание. Прави по 4-5-6 крачки. Учудих се, защото до скоро си лазеше или ходеше като се държи за мебелите и никакви признаци за интерес към ходенето самостоятелно.
Малко по малко ще започвам да се подготвям за кръщенето. Решихме да е към края на месеца. За моренцето - много ми се ходи за повече от два дни, защото тази година само толкова успяхме. За ударите по главата - имам чувството, че са все там, особено след новата вълнуваща игра - скачане с все сила върху спалнята Wink
Марбела, на теб късмет ти желая. Влошените семейни отношения са сложно нещо.

# 250
Привет,да драсна и аз един ред.Още се наместваме ние,уж нямахме мн за пране,а въртя още перални.ДДолу-горе понаредих ,напълних 4 торби с умсляли дрехи,открих пък няколко с дрехи и обувки за идващия сезон.Тук има игрище със трева(изкуствена) и с наборчетата играем сутрин.Те всичките търчат самостоятелно почти,дори и по малките от нас,но такова е.Държа с ръка и каишка.Много им се радва,понякога си го разревават,ама тъй ще е.Утре тати тръгва на работа и си оставаме самички.Ще трябва бързо да вляза в стария ритъм,хич нз как ще се оправяме.Хубавото е,че през деня  тати ще е с нас.Нещо не го кефи кухнята вече,а пък мен цената 3,75.Нашата храна предпочита та ще го мисля.Бай,бай,че дълго стана.

# 251
  • Пловдив
  bouquet
МС се разболя за първи път и сега от вчера е на АБ,защото вдигна и температура.Педи каза че по добре така за да не се разнесе инфекцията.Гърдите му са чисти,но гърлото е червено и сливиците са подути.Опазих го до сега,но ето първо мен ме заболя гърлото и на следващия ден и той,а бях с маска и му давах превантивно вит.Ц.Не можах да го опазя Sad Поне снощи спа спокойно и днес е щастлив.Не ми се щеше да му давам АБ,но това е.Дано да не се разболява скоро.
Лек и спокоен ден на всички  Hug

# 252
Иванела, ние редовно го караме всички, закачала е и малката, но само с капки и сиропи борим вирусите при нея. Не веднъж е вдигала много висока температура, което е знак за добър имунитет, но без АБ минава. Дано вече да сте по-добре.

# 253
  • Телиш/Плевен
Честит празник!  bg

Иванела, бързо оздравяване! Hug

Марбела, дано лечението даде резултат! Hug

Днес, баш за празника, хиенка направи първите си самостоятелни крачки. Основната заслуга е на ММ. Много сме горди! Явно все пак ще проходи скоро, колкото и да не ми се вярваше. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 00:56 от Лале в дъжда

# 254
  • Пловдив
 55 Запис Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт