Моя син и той я дни променя,кога спи преди обяд,кога не.Определено пораснаха децата.Да са здрави само.И аз не мисля да давам нещо предварително.Сега пи инфлуцид,док каьа,че можело да се пие през цялата год. т.е може превантивно ако усетя идващ проблем .
. 
, заради доста натрупани кг, както съм споделяла и друг път. Хубавото е, че останаха още 10 за сваляне. Искаше ми се да си сменя цвета на косата, но не смея, защото е свързано с поддръжка. Когато няма на кой да оставя детето, това означава ираснали корени и още повече не харесване
. Решила съм да изляза тези дни и от разпродажбите да си купя 1-2 чифта хубави обувки и чанта. Това ще ми подейства определено освежаващо

Изобщо не ми е студено и си ходя по тениска до магазина. Само че другите хора са бая навлечени и ме гледат като бяла врана.
Онзи ден си беше свалила памперса, без да си разкопчае бодито.
Хубаво, но уморително. Борко си позна къщата като се прибрахме и беше много сладък като обикаляше стаите ухилен до уши. Веднага се зае да разхвърля играчки.
Взех направление за нефролог и записах час, чак на 10-ти септември ще ходим. Дано се е оправил проблемът (едното й бъбрече задържаше урина, но уж можело да се оправи с времето и трябва да проверим дали е станало така).

), затова сега направо отивам с нагласата, че ще ме върнат, пък каквото стане.
Не се сърдете - майка ми си беше годишна отпуска и понеже я виждам 1 път годишно се посветих на нея и малчо, баткото беше на море - с баща си, и после с нас, изкара близо месец - страшен тен има, направо му завиждаме всички 

Мерихме се днес - 9460 гр, 77 см, но след два пъти изкарана диария и не ядене лятото през деня до 16 ч освен кисело мляко и кърма си е направо чудо, че изобщо е качил нещо за два месеца.
, но ще видим финално разбира се няма ли да измислят нещо ново...

Препоръчани теми