Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 484
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Привет..и аз вчера си "ремонтирах" фейса  Laughing подтригах се,около 4 пръста,над рамото стана,метнах и тъмна боичка,супер ми е.ММ ще ме види след 3 дни,ако забележиии  Joy Моя син и той я дни променя,кога спи преди обяд,кога не.Определено пораснаха децата.Да са здрави само.И аз не мисля да давам нещо предварително.Сега пи инфлуцид,док каьа,че можело да се пие през цялата год. т.е може превантивно ако усетя идващ проблем .
Ще пидремна покрай него  Embarassed/left]

# 226
Здравейте момичета, Марбела и аз се радвам за отрицателния тест на Ади, между другото Деа като види педи и като взема да я събличам за преглед започва да плаче, определено свързва всичко с боцкането на ваксини.
И аз искам някаква драстична промяна, но този път няма да си прежаля косата. Всеки път се заричам, че ще я оставя дълга и накрая отивам и я орязвам, но този път съм се съсредоточила в татус на крака, още в началото на лятото щях да го правя, но татуиста ми отказа като разбра, че кърмя. Мисля обаче до края на септември да съм се нашарила   Mr. Green
Днес пак е кофти време, снощи излезнах с малката на детската площадка в квартала, само ние бяхме, такова спокойно, защо така обаче, малко се застуди и всеки си остава вкъщи, верно подухваше от време на време силен вятър, ама къде е зимата...
Лаленце радвам се, че ТМ те е харесал, сега може би те вижда в друга светлина като майка и за него всякак си красива  Heart Eyes
Тези дни съм малко заета, правя украса за рд на детенцето на една приятелка, обмислям варианти и идеи да се занимавам с това за в бъдеще. Някак се преоткривам в майчинството и усещам, че съм се променила, както и мисленето ми.

# 227
Здравейте и от мен. В Пловдив ни удави от дъжд. На малката и е скучно в къщи, но не ми се обикалят молове. Следобед, когато се наспи, ще отида у една приятелка на гости да разнообразим малко, че си иска детето разходката.
Лаленце, честита ти прическа. Няма как да те видя във фейсбук, но предполагам, че изглеждаш добре Hug.
Марбела, дано всичко при Ади е наред вече. Доста изпати детето.
За имуностимулатори - също нямам намерение да давам превантивно.
Ходенето до тоалетна - в памперс сме си. Купихме гърне и пробвах да я сложа един или два пъти, но става от него и отказва да стои. Ще изчакам да порасне още малко. Явно не е узряла за идеята.
Пчеличке, не е лоша идея новото поприще, за което се замисляш. Не зная с какво си се занимавала преди. На мен всичко, свързано с децата ми е интересно, но не до там, че да се захвана професионално. Виж, подобни услуги с удоволствие бих използвала. Тъй като подготвях първия рожден ден, видях колко време и нерви отнема, така че, ако има опция някой друг да го свърши, че и да има оригинална и в тон украса - еха Peace
Откакто малката се роди, нищо не съм променила в себе си. Безкрайно не се харесвам  Naughty, заради доста натрупани кг, както съм споделяла и друг път. Хубавото е, че останаха още 10 за сваляне. Искаше ми се да си сменя цвета на косата, но не смея, защото е свързано с поддръжка. Когато няма на кой да оставя детето, това означава ираснали корени и още повече не харесване Simple Smile. Решила съм да изляза тези дни и от разпродажбите да си купя 1-2 чифта хубави обувки и чанта. Това ще ми подейства определено освежаващо Laughing

# 228
  • Варна
Аз обаче хич не се радвам на отрицателния резултат, защото възпалениеито на червата е налице и ако беше показало някаква бактерия ,щяхме да знаем какво и как да лекуваме, а сега пие едно отвратително лекарство без да сме напълно сигурни за причината за възпалението.

Нямам търпение времето да се оправи. Детето вчера направо се побърка вкъщи. Горкото, свикнало е, че тате всяка вечер го извежда на площадката да играе на воля, а сега затворено вкъщи. Днес малко поне излязохме, но й липсват дечицата.

# 229
Привет, привет!
Пристигаме си от гръцкото море и изненада, студ, Пловдивски потоп, заразен Лозенец с ... Rolling Eyes
А там жегичка, топличко моренце, малката се кефи много, спеше, ядеше. Пчеличке, за Тасос задължително аква обувки, не съм виждала по-каменисти плажове, но какво спокойствие само ....Ядохме страхотни донати!
За сега пиша от фона и ще е делово и кратко. До скоро.

# 230
Здравейте,ние си направихме една приятна разходка в зоологическата градина,малкия тича игра. И като се прибрахме направихме прощапулник,дечко хвана фотоапарата,но не изпусна и за секунда питката,хляба все ще му е в ръцете.

# 231
Нашия тати ни изненада и се завърна снощи,мнооого съм щастлива.Днес малко пазарче,имаше промо на детски кецове и гуменки на мат стар.Плащаш един чифт,пилучаваш 2.Много сладурски,тъй им се кефя.Стегнах пак багаж хич нз какво натъпкване ще е пак в колата  Mr. Green трябва ни тир просто.Ттрколката по куриер ще я пращаме.Пак почвам размислите как ще го къпя,не става в нашто корито,стойката не е подходяща вече,кво ще мисляя  newsm78

# 232
  • Телиш/Плевен
Лаленце радвам се, че ТМ те е харесал, сега може би те вижда в друга светлина като майка и за него всякак си красива  Heart Eyes
hahaha Joy
Определено не е това.
Но ти благодаря за милите думи. Hug
Не е такъв романтик той. По-скоро нещо се е чалнал. Laughing Откакто си дойде и ме видя, ме нарича Пикси (така се казва прическата). Joy

Излишно е да казвам, че за мен времето е идеално. Blush Изобщо не ми е студено и си ходя по тениска до магазина. Само че другите хора са бая навлечени и ме гледат като бяла врана. Laughing С хиенка не сме излизали тези дни, но тя и вкъщи се забавлява - овладя до съвършенство проходилката и вилнее с нея. А се научи вече и да прави бели (баща й много допринесе за това Twisted Evil) - постоянно си хвърля играчките. Най-вече от кошарата. Махнах й ги и тя започна да си хвърля биберона. Joy Онзи ден си беше свалила памперса, без да си разкопчае бодито.  Shocked Сетих се вчера за играта на Бочко и рекох да я заснема "как си разчиства кошарката", та хванахме малко последния влак, но дано е на късмет и журито да хареса клипчето. Praynig

# 233
  • София
Zvezda, на морето ли се чудиш как да го къпеш? Ако не ти се влачи корито, може да го къпеш в надуваемо басейнче. Когато аз къпя бебето, не се занимавам с корита, прав в банята и с душ-слушалката. Когато го къпе баща му, има повече игра. Пълнят коритото, но не ползваме вече стойката, а го слагаме на пода в банята и така. Децата не стоят седнали вече и си е опасно.
Ние сме си вкъщи вече, май приключихме с пътешествията за това лято. Simple Smile Хубаво, но уморително. Борко си позна къщата като се прибрахме и беше много сладък като обикаляше стаите ухилен до уши. Веднага се зае да разхвърля играчки.  Heart Eyes

# 234
О, къпането на морето беше след плаж (към 8 вечерта) със душ слушалка или в едно малко легенче, след това преди лягане след вечерната разходка само дупето, а ако й се спи много памперс и така.
Лале, кротки котки сте си вие, че не излизате. Ние зимата нямахме пропуск дори и след ваксина. Вътре й отеснява и омръзва, а навън деца, животинки, клю-клю... И, честита прическа, доста дръзка и за мен.
Марбела, успех с лечението.
Много мами не пишат вече, дано поне четат и се мернат за едно здрасти, някои ще си пускат децата и на ясла, и работа ще започват, наистина мина сериозен период от отглеждането.

# 235
  • Телиш/Плевен
Сложихме прословутата ваксина (Приорикс), Елица даже не усети какво се случва. Laughing Дано и този път няма странични реакции и да идва времето за последната и да се свършва за няколко години напред. Party Взех направление за нефролог и записах час, чак на 10-ти септември ще ходим. Дано се е оправил проблемът (едното й бъбрече задържаше урина, но уж можело да се оправи с времето и трябва да проверим дали е станало така).

блускай, да, може би си е до дете. Елица много се забавлява като сме навън, но и вкъщи не скучае. Все си намира някакви занимания или пък спи. Имало е случаи по 3-4 дни да не излизаме и нито е била по-нервна, нито нищо. Peace

В понеделник ще ходя да подавам молба за детски надбавки, да видим за какво ще ме върнат този път и колко ходения ще трябват, за да започнат да ми превеждат колосалната сума... Close

# 236
Аз цял ден събирах багажа за морето......вече съм гроги....не знам дали ще мога да заспя от преумора и вълнение. Дано си изкараме хубаво, голяма компания сме около 20души. Дружката на Деа също ще е с нас (с майка й сме приятелки и всеки ден сме заедно, малките имат 20дена разлика)
Аз ходих за детските надбавки,  трябва ММ с който нямаме брак да пише декларация и да предостави бележка за доходите, което означава, че ни считат за семейство, тъй като детето е припознато и живеем на един адрес по ЛК и в този случай няма да мога да ги взимам прословутите 35лв.
Ами това е за зега момичета, ако имам време ще ви пиша   bouquet

# 237
  • Телиш/Плевен
Пчеличке, да си изкарате много хубаво! Hug

Хм, обнадежди ме за детските. Донякъде, де. И ние нямаме брак, но и не се водим на един адрес. Четох, че има разни изменения, аз затова очаквам новости, ама каквото - такова. Миналата година четох, проучвах и уж отидох с всички документи, а ме върнаха (не си спомням за какво обаче Thinking), затова сега направо отивам с нагласата, че ще ме върнат, пък каквото стане.

# 238
Само Здрасти и Чао да ви кажа.Викам ще сте изписали темата,ама никой нямааа..Нашто море върви перфектно,егати кефа.След 2 дни си тръгваме,ще докладвам в бъдище.Удрям баката.Лека ви.

# 239
Здравейте мамета, не съм писала от сто години Simple Smile Не се сърдете - майка ми си беше годишна отпуска и понеже я виждам 1 път годишно се посветих на нея и малчо, баткото беше на море - с баща си, и после с нас, изкара близо месец - страшен тен има, направо му завиждаме всички  Joy
След това рожден ден, после на море - вчера се прибрахме и сега сядам да гледам и фейса и тук, но утре ще чета - нямам сили след 100 перални и голямо чистене Simple Smile
Накратко - вече сме на годинка и месец - едва днес/ вече вчера/ се отпусна и ходи сам, не мога да кажа проходил с чиста съвест, защото само днес се пусна сам и то на няколко пъти, но пак си предпочита да лази или да има за опора нечия ръчичка, най-вече моята.  Heart Eyes
Иначе имитираме котка, куче, пее много, танцува, говори си разни бебешки неща на негов си език и е много сладък и много смешен Simple Smile Мерихме се днес - 9460 гр, 77 см, но след два пъти изкарана диария и не ядене лятото през деня до 16 ч освен кисело мляко и кърма си е направо чудо, че изобщо е качил нещо за два месеца.

За морето - тези памперси за плуване не мога да ги похваля грам, щом излезе от водата - трябва да го преобуя, защото е вир вода и му е супер дискомфортно. Иначе беше вкопчен в мен през цялото време като сме във водата, първо му беше студено 5 минути, после си го беше шубе според мен, никой не признава освен мен и само МАМА - МАМА - да плувам сама - забрави, тен нямам освен на раменете, защото легна ли -той е върху мен с купища пясък, дори да се е занимавал супер яко преди това. Но си изкарахме прилично. Не казвам добре, защото БГ Черноморието загуби едно силно родолюбиво семейство, и тази година за първи път нямахме търпение да си тръгнем и още там се зарекохме догодина - в Гърция.
Преди морето си направих и аз нова прическа, кичури, букли, да се почувствам отпускарски и готино Simple Smile
За детските с ММ нямаме брак и не сме на един адрес по лична карта, та с двете деца може и да съм богата тази година  hahaha , но ще видим финално разбира се няма ли да измислят нещо ново...
Отивам да се трупясам, че утре сутрин ще ставаме рано да ходим да си почиваме след почивката някъде около София на зеленко  Joy
Лека момичета и ако не влизам пак скоро - няма да е от липса на желание, а защото от началото на септември започвам да съм всеки ден в офиса вече и ще ми е нанагорно, но от време на време ще посещавам форума, защото ми е много мил!
Поздрави сърдечни на всички!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт