Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 463
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Нас в петък ще ни боцкат, Деа още като види педи и като тръгна да я събличам започва да плаче. Все още спи в количката, предиобедният сън й е в нея, следобедният вкъщи. Навън не може да спи хубаво най -много за 30 мин. предпочитам на обяд да се наспи хубаво вкъщи, обаче зимата не знам как ще се напасваме с разходките т.е. по кое време ще излизаме и по кое време ще спи на обед вкъщи.... newsm78

# 286
Ние количката я ползваме за сутрешната разходка поради  вероятност  от заспиване,следобед  с три колката Октомври сме на реимунизация със симфлорикс и на мерки и теглилките .Днес за сефте подстриган дечко вече заприлича на момченце . За зимата и аз се чудя как ще я караме и кога ще се излиза,милите деца ще шздивеят вкъщи.С килограмите съм до под кривата круша,има едни 5 дето не мога да смъкнат,направо на моменти изживявам за сладко,а и продължавам да кърма сутрин  и вечер .Дано успея да помъкна още малко,че идва зимния сезон на усвояването,та сега да се възползвам от пресните салати.
Лаленце,страхотно заглавие измислено на примависта .
Малкият се опитва да пее тик так и една песничка за куче. Катерина се навсякъде  и се набира на ръцете,науми ли си нещо не забравя докато не се добере . Разбираеми думи иначе само като има ползата иначе дърдори на бебешки. Целият е в рани и синини,това дете не ходи а тича.С храненето е когато искам яде,само на хляба не отказва. Научи се да яде и плодове накрая. Стана дълго Sad Хубава  вечер

# 287
Мами,да ви питам пускахте ли изследване с кръв и урина.Вчера педито нищо не каза,зв й сега ми той вече бил на 1,2м,та сме изтървали понеже ни нямаше  Shocked И трябвало да му пише фалшива бомест та да ги пуснем един вид профилактично  ooooh! Що за система нз вече....

# 288
Юхуууу,
изтървала съм нова тема  Embarassed
почнах да поработвам и съм като Дон Кихот. Връщам се да чета. Само искам да се включа набързо с едно приятно впечатление, ако е полезно на някого. Става дума за препоръка за фотограф. Млада, усмихната и творчески настроена, Христина Ивова. Направи изключителни снимки с безценни моменти от кръщенето да детенцето на братовчедка ми, Ето и линкче към сайта http://hristinaivova.com
После ще разкажа за нас с Амето
  bouquet

# 289
  • Телиш/Плевен
Мами,да ви питам пускахте ли изследване с кръв и урина.Вчера педито нищо не каза,зв й сега ми той вече бил на 1,2м,та сме изтървали понеже ни нямаше  Shocked И трябвало да му пише фалшива бомест та да ги пуснем един вид профилактично  ooooh! Що за система нз вече....
Пускахме, да. На консултацията за една годинка. Не знам какво се прави, ако се изпусне срокът. newsm78

бебе2 Hug Ама не е нова темата, само заглавието сменихме, че да е по-актуално. Laughing

# 290
  • Пловдив
Здравейте  Hug
И ние бяхме изпуснали срока за изследванията за кръв и урина на 1 годинка,но педи ми даде направление,нищо не каза.
И на нас ни предстой последната ваксина,която педи отложи,защото не искаше в жегите да я бие.Трябваше в началото на септември да я бием,но нали МС се разболя сега е добре вчера и днес и сополи няма ще изчакам една седмица и отиваме.
Вчера имах рожден ден,но нали съм зле с качването на снимки тук та не можах да ви почерпя виртуално.Тя Лалето преди време ми обясни как става качването на снимки,но не се справих  Joy  Във фейса писах,но тук така и не успях.Бяхме си тримата риба правих на фурна,стана вкусна,за мое учудване.Правих я по рецепта от една стара книга за рецепти.
Ами това е от нас наслаждаваме се на топлите дни на село и се молим да продължат,защото иначе трябва да се прибираме във вече тясната ни гарсониера. Laughing
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 291
то пък нямало нова тема  Laughing Laughing Laughing Laughing
Викам кога изписаха тия женички старата, па и нова до 20-та страница...
Аз поработвам, като терминът е точно поработвам, защото са ми реално по час на ден, а в сряда 2. Ама имам по час на посока придвижване и то става дявол на магаре. Амето мама я наглежда, ама все гледа на нея да й е угодно, а не на мен и не знам докога ще я караме така.
 LaughingНе знам дали съм казала, но Амето стабиляга си ходи и вече с количката не излизаме. Триколка не съм и няма да купувам и  сме пешеходци и двете Simple Smile.
За дершки, до момента съм купила 2 чифта кожени обувки, едните малко по-височки с лепки. Купила съм 2 елечета, трикотажно и вълнено, (много шокар), 2 сукмана, 2 панталона с хастар ( сиреч двойни), 2-3 блузки с дълъг ръкав, под които ще носи тениски с къс, 1 риза-туника. Освен това 2-те пролетни якета й стават и ще ги носи за есенни. Има 2 дебели суитчера с качулка и две плетени жилетки, една от които с качулка. Като добавим чорапогащници при застудяване, с този арсенал смятам да изкараме до сняг или до минус 7-8. Те се движат и нямат нужда от балтони и ярешки вълни отдолу. По-вероятно е да се разболее детет от прегряване и изпотяване,отколкото  от чиста проба студ. Ще си купим само някакъв непромокаем панталон, шапка, шал , ръкавички в голяма бройка и евентуално гумени ботуши, ама не съм сигуран
Иначе, Амето е абсолютна фога, не мога да й насмогна на белите. Сутринта извади калъфки от пералнята и завила кучето с тях, друг път се опитва да   "го нахрани" с найлонова торба и пищи че той не ще. Само размъква разни работи отпред назад и отзад напред, гони котките по квартала и ме прави дива и щастлива
Много ми харесва заглавието, а и идеята да поосвежим неактуалната тема
  bouquet

# 292
bebe2 Амето е стабиляга отвсякъде хихи, много ме кефи  Sunglasses 
Деа все още не смее да се пусне, иначе е като фурия,държейки ме за ръка, кой знае и ние колко синки и рани ще имаме като малкия на yulianka
Изследвания правихме на 1 годинка, всичко слава богу в норми беше
Кг. нямам за сваляне, много бързо си върнах моите 50кг. май ми се иска зимата малко да кача, че изглеждам слабичка.Все си мисля обаче,че тогава мъниците ще се заиграват повечко вкъщи, дано де,че не знам какво ще правим толкова време,иначе смятам да си я извеждам до 0 градуса както миналата година.
Да ви питам вие с какво ще обличате мъниците зимата отдолу - боди потник,боди къс ръкав или потник  newsm78
Иванела83 честит рожден ден на патерици! Бъди здрава и много щастлива!

# 293
  • Русе
Привет и от мен в "новата" тема Simple Smile
Да кажа на 2 на 3 за нас:
Имам си първокласничка, големи вълнения покрай нея. За сега се справя, въпреки че е с 1 година по-малка от съучениците си.
Гери не ходи още, но мисля че е въпрос на 2-3 седмици и ние да правим прощъпулник. Държи се за стъклената маса или дивана и пристъпва. Мисля скоро да разкарам проходилката, че вече е висока за нея и има риск от преобръщане. Обаче нямам идея как да я опазя, не ми се търчи постоянно по нея, а и се налага да отида до тоалетна, да простирам и т.н. А тя спи малко.
Изследвания правихме на годинката - всичко е в норма.
bee_di, мисля да е с боди с къс ръкав под блуза/пуловер. Това за зимата.
Днес и купих 3 дълги клинчета за това време.
Другата седмица сме на консултация и ваксина.

# 294
Разписвам се и аз набързо от телефона. Съжалявям ако има грешки. Виктор  проходи най-накрая. Все по-стабилен е ама  оди като алтав във всички посоки и все улиците го влечат..гррр!!!!
Относно килограмите - върнах ги. Вече даже съм на минус и най-важното- стегнах се!! Най-вече се чувствам добре в кожата си. Коства ми много спорт и прилично хранене. Сега и на бокс ще се записвам.
Ще пиша пак от компютър. Поздрави!!!

18.09: Направо дописвам, че и без това никой не е писал след мен. Ние в момента сме в процес на местене и е лудница. Половината неща на едното място, половината на другото. Майка ми гледа малкия и добре, че ни помага, че иначе не ми се мисли. Хубавото е, че е на 3 минути от нас(от старото и от бъдещето "нас") и си го виждам през деня.
Та както вчера се похвалих, че проходи вчера вечерта направи и един плонж в градинката по чело и сега приятно одран и посинен милинкият ми, но пък слава богу не се стресна много и продължава да си ходи.

lubito: На добър час на твоята първокласничка, дано се чувства добре в училище!

Дрешки все още не съм купувала  Rolling Eyes Само едно от онези лидълските елечета без ръкави - супер готини са. Няма да ви казвам колко лидъла обиколихме, за да намерим ЕДНО останало в петък(бяха ги пуснали в четвъртък).

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 10:20 от Monik@

# 295
Моника,честито ви палави крачета.Ей,сега още ще свалиш.Аз почнах хляба,ама препичам на тостера,ми от месец без него нулев ефект.
Аз полудях за долнище на звезди.Та от лятото го умувах и го поръчах,познайте,като харизан му е,бетер циганин  Joy Та свиди ми се да го продавам и на шивач ще го карам,ми мерак не се лекува.
Сега мацнах перушината,пак не можах да полегна,а тук е 40 гр  ooooh!

# 296
Добро утро!
lubito пожелавам много успехи на твоята първокласничка  bouquet
Monik@Честито! На Виктор пожелавам по-малко падания  Peace
Вчера ни биха ваксината и за капак докато я обличах й защипах кожичката до вратлето с тик так копчето.....леле като изпищя.....сърцето ми се скъса....цял ден ми беше криво....И не знам от ваксината ли,от зъби ли беше супер крива и много мрънкаща вчера. Дано днес си е вече добре, че отиваме на село да правим лютеница и ще спим там. Оставям ви за сега  Heart Eyes

# 297
Майчета,

искам да ви споделя, че съм много щастлива, че зарадвах две жени, които чакат бебета. Страхотно е да даваш, а не само да получаваш. Винаги съм го правила. За два дни получих толкова много весели лица. Комбинираната ми количка и кошчето за кола дарих на приятелка, заедно с дюшече, възглавничка, пелена. На друга кандидат-мама - много дрешки и играчки. Да ги носят малките със здраве!

По отношение на лидълски дрешки - май съм купила излишни есенно-зимни. Ако някой иска, може да ми пише на лични да му ги снимам, че се оказах с един самосвал дрехи нови. За момченце са, размер 86-92.

# 298
Майчета,

искам да ви споделя, че съм много щастлива, че зарадвах две жени, които чакат бебета. Страхотно е да даваш, а не само да получаваш. Винаги съм го правила. За два дни получих толкова много весели лица. Комбинираната ми количка и кошчето за кола дарих на приятелка, заедно с дюшече, възглавничка, пелена. На друга кандидат-мама - много дрешки и играчки. Да ги носят малките със здраве!

По отношение на лидълски дрешки - май съм купила излишни есенно-зимни. Ако някой иска, може да ми пише на лични да му ги снимам, че се оказах с един самосвал дрехи нови. За момченце са, размер 86-92.

Благодаря  Hug
По този повод, аз подарих комбинираната, голяма торба с дрешки, пълен набор за новородено,на една изоставена мама, чакаща бебе...след 4 дена  Heart Eyes. Освен това занесох зимни бебешки дрешки за бежански бебета и точно пред центъра, едно майче с бебе момиченце на около 4-5 месеца, тамън кандидат за нашите дрешки и й ги дадох, жената се разплака и аз с нея. Преди това пък, на морето се запознахме с един лагер от 12 деца, иззети от социални грижи от семействата, които са ги малтретирали и настанени в център от семеен тип. Играхме с тях, синът ми се смя, с тях, те играха с Амето, изслушахме много, твърде много покъртителни детски истории. Когато се прибрахме, изпратихме всички умалели дрехи на Лео, бонбони, тетрадки, моливи и химикалки за учебната година....
Преди 3 седмици пък чух някой да вика под нас ( живеем в по-особен квартал- точно на Пиротска, до Женския пазар) и слязох да видя какво става, към 23 ч беше. Скъса ми се сърцето. Тичаща жена, с дете на ръцете, която пищеше. Оказа се че е швейцарка, на ваканвия в БГ, резервирала хостел под нас и се оказало че няма свободни места. Момичето беше с бебе, на около 2 в ергораницата, малко момченце на към 3 в количката и "кака" на 5...и багаж. Дорева ми се за нея. Почнах да звъня на хостела да вдигам скандали и накрая казаха че ще я настанят в друг. Зачакахме двете с децата, 40 минути чакахме. Момченцето заспа в количката, а момиченцето- върху сака с багаж. После и помогнах да пренесем децата, цяла нощ съм се тресла от нерви. Ако бях на нейното място... нито един скапаняк не си отвори прозореца да види що вика тази жена
Както е казала и milevami, усещането да излезеш за малко от Аз-а си и най-близкото което го заобикаля и да подадеш ръка за мен е като възродително. Чуствам се малко по-добра  Blush

# 299
  • Телиш/Плевен
Любито, на добър час на първокласничката! Hug
Сестра ми също тръгна на 6 (родена е през август, тъкмо беше навършила 6 и имаше голям мерак за училище), обаче в много отношения дори изпреварваше съучениците си. На 21 (е, всъщност малко преди да стане на 22) вече беше завършила висше с два езика. Реално знае 3 (английски, испански и португалски), като испанския го научи съвсем сама и в момента разговаря свободно на него (дори я бяха поканили за преводач на някаква конференция в университета).

Моника, браво на Виктор! Hug

бебе2 и милевами, дай Боже повече хора като вас!!! Hug Hug

Еличка все още не ходи самостоятелно, прави по няколко крачки, обаче я е страх да се отпусне напълно. Мислех си, че след като прави това, е въпрос на дни да проходи, но явно не е така. Ще почакаме. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт