Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 483
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Всички  ли си получиха майчинството  за този месец,аз нямам превод още.....  ????

Не си се връщала на работа?Не си го прекъсвала?Плътни си в майчинство,нали?Ако,да
Трябвало е вчера да ти преведат.Преведоха на всички

# 466
Всички  ли си получиха майчинството  за този месец,аз нямам превод още.....  ????

Не си се връщала на работа?Не си го прекъсвала?Плътни си в майчинство,нали?Ако,да
Трябвало е вчера да ти преведат.Преведоха на всички

Нищо не съм прекъсвала ,миналото ми го преведоха навреме, а сега няма,на Асет Банка ми е картата ако е от значение

# 467
  • Пловдив
Нищо не съм прекъсвала ,миналото ми го преведоха навреме, а сега няма,на Асет Банка ми е картата ако е от значение

Пик код имаш ли да видиш дали имаш ведомост?
Пиши мейл до НОИ с въпрос защо нямаш майчинство за октомври

# 468
Получих го и моето майчинство.
Снощи всички бяхме спокойни,дано за по-дълго време имат действие.Има ли непроходили?

# 469

Благодаря,ще проверя

# 470

Благодаря,ще проверя

Отговориха ми ,че просто майчинството  за втората година се изплаща до 10 число на месеца Simple Smile

# 471
  • Пловдив
Отговориха ми ,че просто майчинството  за втората година се изплаща до 10 число на месеца Simple Smile

Да,принципно е така.Но всички вече получихме,а ти не.Изчакай до 10 ти и пак им пиши.Пиши и тук какво става,че ми стана интересно

# 472
  • София
Elfita, ти работиш ли вече?
За статистиката, аз получих.
И ново двайсе, водихме Боби да го тестват за алергии към упойките и алерголога го погледна и каза, "а, той е с атопичен дерматит". Така ли се диагностицира? Каза диета, обаче мазило не изписа. Идеи?

# 473
  • Пловдив
Elfita, ти работиш ли вече?

Не.Гледам чавето  Grinning

За АД то дерматолог може би трябва да посетите.Алероглогът не знам как е разбрал,че е с АД

# 474
Добро утро, имам превод  тази сутрин Simple Smile Вчера  ни болнаха със синфлорикса и докич каза че остава още един прием след  6 месеца за да стане ли общо 5 приема.Слава богу не му се отрази по никакъв  начина,само преди да си легне сложих лепенката кул пач .Има ли още майки,които кърмят? Аз кърмя само преди лягане и понякога ако нещо е неразположен .Смятам до 1.6 да кърмя въпреки  че вече ме смятате за луда ,ама ще е зора и отбиването.......

# 475
Здравейте, момичета.
Има ли още майки,които кърмят? Аз кърмя само преди лягане и понякога ако нещо е неразположен .Смятам до 1.6 да кърмя въпреки  че вече ме смятате за луда ,ама ще е зора и отбиването.......
И аз кърмя още, за приспиване е вече, преди лягане и нощно време, когато се събуди. Спи като заек. През деня ако се въртя около нея скача директно в скута ми. Не съм определила срок, но е време за отбиване.
Заради хремата отлагам ходене за ваксина, да свършват вече.
Парите както винаги навреме. Изчислила съм, че връщане на работа от финансова гледна точка не е много ефективно за заплатата ми, разходи транспорт, хранене, облекло, и т.н. Пък това време с детето, който и да е работодател, не може да ми го плати по никакви държавни бюджети  Peace. Сега са най-сладки, придобиват навици. Но това си е моето виждане, особено като си отгледал вече едно пораснало.
За сега бай бай.

# 476
Ще подготвяме престъпулкааа  bowuu

# 477
  • Пловдив
Здрасти и от нас Simple Smile
МС днес реши че ще спи само веднъж.Сега заспа.Направихме си домашен хляб,напръсках го с вода и го завих в хавлиена кърпа да изстива така,за да остане мек Simple Smile Ще видим довечера какво е станало.
И аз получих превод още във вторник.
Дано не ме сметнете за луда,но аз смятам да пускам МС на градина на 3г.Искам да махнем памперса и сам да започне да си яде и ходи до тоалетна,абе с една дума сам да се оправя Simple Smile Така смятам за сега.Наистина няма кой да ми плати изпуснатото време,когато се учи и опознава света.Интересно ми е да го наблюдавам как става голям човек.Едва ли като порасне ще има такава нужда от мен и ще можем да прекарваме толкова време заедно.
 Hug от нас

# 478
Що за луда,и аз искам да си го гледам детето.Веднъж в живота е.
Ние няколко дни не спим преди обед,вчера изключение.Верно кисел става,по-рано давам обяда и е гипс  Party така слизаме още веднъж долу.Снощи спахме,само калкареята го оправя,ама носа пак протече,а пък ревне ли и става удо  Joy

# 479
  • Пловдив
Повечето майки искат да си гледат децата до градината или до предучилищната даже,но не всеки има тази възможност.Да не се работи или да си на мизерните 340 лв майчинство си е лукс в днешно време.Има и майки,които предпочитат да работят,защото майчинството им е скучно.Смятат,че деградират и т.н.Всеки си е прав за себе си  Peace
Аз също засега оставам вкъщи

Днес ми е ден мързелив.Станах в 10 ч,мотах се,мъжо и децата се прибраха на обяд от разходка.Приказвахме,децата ядоха.Сега малката спи,голямата игра,ние релаксираме.Довечера сме на гости.Утре планираме разходка.Дано да се задържи слънчевото време

Общи условия

Активация на акаунт