Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 461
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
 Hug
Я, какво време съм ви поръчала  Laughing. Да го докара така до средата на декември, няма да е никак зле. Само, където се стъмва рано. Приятни разходки и задължения.

# 481
  • София
Такова слънчево с вятър никак не харесвам. Децата веднага окапват. Моите и двамата са болни, а вдругиден ни е датата за операция. Ще се гръмна. Ясно е, че ще отложим, но пак ще чакаме два месеца. Човек не може да си отоусне душичката значи! #Cussing out

# 482
Тони, дано се оправят бързо! За АД -
Скрит текст:
когато исках от педиатъра направление за дерматолог, ми каза, че е по-добре да отидем на алерголог. Отидох първо на дерматолог, останах разочарована и така и не отидох на алерголог. После, когато търсих информация, се оказа, че според едно мнение проблемът е дерматологичен и може да е наследствен или просто да се появи /никой няма обяснение защо/, а според другото мнение са дължи на непоносимост на организма към нещо. Вторите препоръчват здравословен начин на живот и хомеопатия и казват, че дерматолозите лекуват последствието без да отстраняват причината. Предпочетох второто мнение. Ако нещо те интересува, пиши на лични, да не занимавам всички тук
За кърменето - все още кърмя. Така като гледам какъв зор е с тези кучешките зъби, добре, че е така. Голяма мъка, голямо нещо. Преди по-малко търсеше, но от кътниците насам...Предполагам, че така да се каже, ще намалее търсенето след пробиването на зъбите.
За гледането - до 2г за сега. Не се виждам да си стоя вкъщи докато тръгне на детска градина или на училище. Приятно е да си гледаш детето, но прекалено много съм учила и от много неща съм се лишила за работата, за да зарежа всичко, а в моя бранш отделянето за по-дълго си е начин да се затриеш професионално. Не зная и дали бих издържала толкова време вкъщи, ако трябва да съм искрена. От друга страна, евала на тези, които ще си гледат дълго децата.
Пак се отплеснах Stop Лека

# 483
Здравейте момичета,

Наистина времето е много меко и приятно. От една страна се радвам, от друга хич не обичам такива промени - студено/топло.

Аз не знам докога ще го гледам. В момента поработвма по проекти, предимно от вкъщи, но искам да си сменям работата и се оглеждам. Ще кандидатстваме за ясла, пък да видим.

Тие дни го мъчат 2 долни кътника и е ужас. Киселяк. Имаше и сополи, ама май поминаха вече. Да живеят инхалаторите, само това ще кажа!

# 484
  • Пловдив
Топло е,ама духа много,да не знае човек как да ги облече.Все пак се помотахме навън,сега тя спи,аз релаксирам.После пак ще излезем да вземам каката от ДГ.

Тони,много кофти така като се разболеят преди нещо насрочено.Нищо.Насрочете нова дата и вижте как ще е.

Тара,има си професии,при които дългото отсъствие е абсурд,да.

# 485
Моника спомена инхалаторите. Елфита, аз по твой съвет си купих, но не съм го ползвала до сега. Още си е в кутията. Я кажете как да го ползвам само с физиологичен разтвор. Снощи малко трудно дишаше малката, но си мисля, че е от парното. Ще и включа тази нощ овлажнителя да видя как ще е. Все пак си мисля, че ако това е началото на хрема и и направя инхалации, няма ли да ни се размине? И този физиологичен от дозичките за нос, ще ми свърши ли работа?

# 486
Аз ползвам само спрей с накрайник за бебета, нямам друго.

# 487
Минаааааа след ред сълзи и сополи....не и не да върви по пътеката...накрая хванах вързопа и на земята.Пак уговорки да забележи предметите,та взе диск и българо-английски речник.А аз жива вода.

# 488
Честит празник на всички празнуващи днес.Макар  и ветровито днес използвахме хубавото слънчице,разходихме се и малкият поиграе. От около 4-5 дни малкият се буди между 3-5ч.скимти и е неспокоен,предполагам че са зъби,защото само със сукане се успокоява,а и не се храни както до сега,предпочитат да гризка солети или ябълка  и крушата. И да питам цитрусови  плодове  давате ли вече?
Спокойна вечер Simple Smile

# 489
Здравейте майчета вече съвсем нямам време да пиша от тези двамата!Криси ходи на ясла от септември много й харесва не иска да си ходи от там!Малкия порастна доста почти е колкото Криси на см,защото тя си върви дребничка!Вие как сте?

# 490
Моника спомена инхалаторите. Елфита, аз по твой съвет си купих, но не съм го ползвала до сега. Още си е в кутията. Я кажете как да го ползвам само с физиологичен разтвор. Снощи малко трудно дишаше малката, но си мисля, че е от парното. Ще и включа тази нощ овлажнителя да видя как ще е. Все пак си мисля, че ако това е началото на хрема и и направя инхалации, няма ли да ни се размине? И този физиологичен от дозичките за нос, ще ми свърши ли работа?
Аз си купих банка физ р-р и дозата ми е 1 спринцовка по хубаво е да плаче за да може да вдиша хубаво и да отвори всичко надолу!Става и една ампулка физ р-р да

# 491
  • Пловдив

Тара,лесно се ползва с физ разтвор.Сипваш до макс разделение и инхалираш.НО не всеки физ разтвор става.Този в банките не става,защото е стерилен само първия път.След това вече не е стерилен и апирогенен.В стъклени ампули също не става.Аз ползвам малките,пластмасови ампулки на Браун.Не всеки физ разтвор става за инхалации.Има физ разтвор,който си е само за нос т.е за външно приложение.За инхалации се ползва физ разтвор,който става и за инжектиране в кръвоносната система т.е е изоосмотичен и апирогенен
Една много важна статия,която трябва да се прочете във връзка с физ разтвор за инхалиране.Често и самите аптекари не са наясно и това е много жалко.Налагало ми се е аз да им обяснявам какъв трябва да е и после казват-а,да,верно.Добре,но ако някое дете дигне температура след инхалация или аспирира стъкло,кой ще е виновен

http://eruditabg.com/?pid=17&NewsID=73

# 492
Здравейте на всички  Heart Eyes
Не сме се включвали от доста време, но откакто проходи стои на едно място само, когато спи, а и използваме хубавото време да сме навън.
И ние се сдобихме с инхалатор преди може би месец, но малкия много плаче като го чуе и за сега го ползва само каката. Може би му е страшен заради шума, който издава. Това за физиологичния разтвор и аз за първи път го чувам, а и лекарката нищо не каза.  newsm78 За малкия ми каза да слагам по 2-3мл.физ. р-р  и можело и по 3-4 пъти на ден да му правя инхалации.
Гледам пантофи сте обсъждали - нашите са на Колев и Колев- летния вариант и съм много доволна. Не ми се виждат твърди и тежки. С чорапи дори и от тези с гумичките много се пързаля зверчето.
Малко сме изостанали с ваксините ама ще наваксаме. То като се бяха заредили едни сополи - чудо.....
Май е това за сега. Приятен ден и честито на всички проходили !

# 493
Здравейте,мами  :*  Опустя темичката Sad При нас нищо ново,малкият е малко хрема от 2дни и явно венците се подготвят за кучешки зъбки,та сега 2в1. Лека полека  мисля да го приучавам към общата кухня,до края на годината ще сме в Шумен(бях споменавала че мъжът ми е оттам) и вече за седмица се налага да му готвя аз защото отказва кухнята,детето си беше свикнало на Хер Бебе и сега тука му се  гади от вкуса чак.Това е от нас наслаждавате се на приятните ноемврийски дни.

# 494
  • Пловдив
наслаждавате се на приятните ноемврийски дни.

Дааа,наслаждаваме се на макс

И при нас нищо ново.Ежедневието си върви.На моята горе й е чак син и подут много венецът.Там където трябва да израстне кътник.Скоро явно трябва да пробие.Ще водя голямата да й вадят зъб и ще питам зъболекарката дали е нормално.Подуто,да,но такова синьо ми е странно

Бебчето,нормално е да плаче от инхалатора.Страх ги е .С времето свикват

Общи условия

Активация на акаунт