Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 412
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
За много години, момичета! Бъдете здрави и щастливи, обичащи и обичани! Нека 2016 ви донесе само хубави поводи за усмивки и смях.  Hug

Надявам се да сте си прекарали добре. Не съм писала от доста време(проблеми с компютъра), но пък ви чета.
 bouquet

# 571
Черпя за именника миии 🍬🍬🍬🍬🍬

# 572
  • София
Да е жив и здрав!

# 573
  • Телиш/Плевен
Жив и здрав да е, Звезда! bouquet

# 574
  • Пловдив
Звезда,да е жив и здрав  bouquet

# 575
Честито на Ивановци и производни.
Момичета, какво правите на това време вътре, ние бяхме с хреми и навън по малко. За лично и свободно време ... това пък какво беше  Thinking. Помага ли ви някой или сте както казват майки машини  Laughing

# 576
  • Пловдив
Ние излизаме навън.Времето не е лошо.Студено,но от зимата това се очаква.Изморява се и така спи,и яде добре.Дори да са болни децата,пак трябва да се извеждат.Вкъщи-играчки,кутийки,джунджурийки,драскане по листове.Имаме кът с играчки и в хола,и в детската.Като й писне в хола,отиваме в детската.Това май доста ни спасява.Сменя обстановка и играчки.А като докопа шкафа със съкровища на кака си,настава радост неописуема
Личното свободно време е кът.Тати го осигурява като гледа децата

# 577
Честит Имен Ден на именниците, бъдете здрави и щастливи 😊
Ние нямаме пропуск в излизанията освен в редките случаи  на дъжд и мъгла. Може за 30 мин ,ама излизаме. Иначе вътре издивава и играем с всевъзможни неща от играчки до кухненските прибори и пособия,крещи за всичко ся види,пипне.
За свободно и лично време-какво е това.......... ММ излиза в 07ч. И се прибира в около 19ч за час-два поиграват ,ама през цялото време ме търсят и мен. На Стефановден бяхме на гости на обяд само с ММ близо от половин година насам не се беше случвало.
Не се отегчавам с малкия ,но се чуда как да го забавлявам ако не излизаме.

# 578
Днес излезнахме за 40 мин.Иначе сме си вкъщи от 4 дни,защото беше много студено и ветровито. Забавляваме се с пъзели с разхвърляне на играчки- аз ги подреждам,а той след мен ги разхвърля. Готвиме заедно. Любимото му занимание е да прахосмучиме. hahaha Има си и пиано-свириме,танцуваме.Харесва му народна музика-осъвременена  на "Оратница"(особено клиповете с кукери). Отопляваме се с камини-чистим ги заедно и зареждаме(носи по едно много малко дръвче за разпалка). Laughing

# 579
  • Пловдив
Честита Нова Година и от мен  Hug
Здрави и щастливи  bouquet
И аз няма да пускам МС на ясла и против децките градини съм.Та колкото може повече ще го задържа у нас,макар че децата трябва да общуват с деца.Не знам майка ми беше децка учителка цели 27 години.Сега работи друго.Аз не съм ходила много на децка градина,защото все бях по болници заради моите операции и съм със смесени чувства.Свеки и тя мед.сестра в децка градина и веднъж ходих там уж нейната децка най-добрата ама не искам да казвам какво видях.Малко мърляво ми се стори всичко.
МС е с червено гърло и кашлица от два дни,защото братовчедка ми доведе болното си дете у нас без да пита може ли.Изкашля се няколко пъти в лицето на МС и до вечерта беше готов,а и кучешки зъби никнат 3 заедно и е ужасно.Има хора изобщо не им пука да си водят болните деца на всякъде.Аз не съм такава.Все се съобразявам като е болен да не ходя по площадки да не заразява други.И пак отлагаме ваксина заради това.Писна ми от безотговорни хора.
Съжалявам,че ви товаря.Просто няма на кой да кажа  Hug
Лек ден на всички Simple Smile

# 580
Здравейте и от мен. За много години! Да сте живи и здрави вие и семействата ви и най-вече нашите малки пакостници! Heart Eyes. Нямам време за писане много, но чета Peace
Звезда, честит ти именик на патерици.
Гледам да излизаме всеки ден. Може за половин час да е, но да се излезе. Ако е много и много лошо времето, подобно на Елфита - имаме във всяка стая кът с играчки и въртим кухня, хол, детска Crazy. Разнообразявам при лошо време и като я натоварвам в колата и хайде в Кауфланд, Била или Лидл да си напазаруваме.Била е фаворит, че имат едни колички като коли, голямо шофиране пада, за нея голям кеф, а аз едва я управлявам, че са си доста тежки.
За детски ясли - по принцип съм "за", но напоследък много лоши отзиви чувам за държавните ясли от близки и приятели, чиито деца са ходили. В чуденка съм дали да не търся частна. Приемам мнения от пловдивските мами.
За болните деца по площадките - винаги и аз съм се възмущавала. Добре, довели ги, довели, но да кажат - детето е настинало, за да може поне да си заведеш отрочето настрани или на друга люлка. Или те да го заведат настрани. Паркът е голям. Не зная дали съм споделяла, но тази година преди пътуване в чужбина така заведох детето на площадката. Доста благословии отнесе онази майка. Добре, че всичко мина бързо и успяхме да изкараме добре почивката.
За пиенето със сламка - без никакъв успех. Само я дъвче. Пие си от шише с биберон или от чаша, но в чашата и слагам по много малко, че я вдига рязко и голямо преобличане пада.
За гледането на децата - които сме по сами е по-трудно, но се оправяме. Моята мечта да имам маникюр поизбледня Laughing. Сега съм на вълна - ходи ми се на кино hahaha

# 581
Моята мечта да имам маникюр поизбледня Laughing. Сега съм на вълна - ходи ми се на кино hahaha
За мен маникюра е един пласт лак, който след няколко часа е вече оръфан. Но и на това съм доволна. Киното е "замунда"  Laughing. И без това 10 % от майчинските ще отидат за билети, след прожекциите винаги съм с главоболие от силния звук и 3D-то. То пък да имаше какво да се гледа ... Но ти пожелавам в най-скоро време да отидеш на кино с маникюр Mr. Green
Много са болничките деца, чух днес и за варицела на едно почти наборче, хубаво е да си играят с деца, но пък си е и рисковано. Като си представя колко ли деца са пипнали там, където си играе и мойто  ooooh!

# 582
Но ти пожелавам в най-скоро време да отидеш на кино с маникюр Mr. Green
Ей, благодаря, Блускай. Явно от сърце си ми пожелала, че без да съм го планувала се сдобих с час за маникюр другата седмица Joy За пръв път от повече от две години Simple Smile

# 583
Здравейте, ЧИД на всички празнуващи днес и утре. Ние се забавляваме много в света,Влади обича да си играе и свикна бързо.
Какво  закусват вашите мъници, аз вече се съм в чудесна,все по явно детето си предпочита само нашта храна  ама корема му още  се шашка,продължавам с ДК на обяд,пък вечеря от нашата храна.
 С всеки изминал ден става все по-див и инатлив. Крещя,ядосвам се я на него хич не му пука.
Хайде хубави снежни дни.😇😊😙

# 584
Хелоууу,при нас проблем с храненето  ooooh! ,тоя дето ядеше всичко къде се яде,та съия ми отказва всичко.Плюе,мята глава,зооор,днес вечеря филия с масло и кетчуп  ooooh! нямаме думи що е това.Закуски никакви вече,дори лбимото км с препечена флийка,корнфлекс.Утре нз,ако му дам шише с АМ или КМ ще го излока сигурна съм.От едни зъби възможно ли е,та и не ака всеки ден.То кво да излезе,данонино яде и сок.Мисля да огранича кухнята на мини меню поне за неизвестно време.Не ми се иска да го спирам нацяло понеже е много разнообразно и полезно за възраста му.
тук вече никой не пише,явно са се групирали във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт