Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Наистина май останахме 1-2 тука 😟
Владислав около Нова година 1седмица така нямаше апетит,с мъка му набутване в устата и главно беше на солети. Ела да видиш сега,само вика папууу и търси ядене или сяда в стола и чака.

# 586
Здравейте и от нас, не се пише по много тук, така е  Sad, но  във фейса не искам.
Студ не студ излизаме за по половин час навън с шейната. За ДК има кой да помага, иначе не знам в това време с количка, ужас. Иначе играем вкъщи с всичко безопасно. Да идва пролет та да се изморяват навън повече.
Новата манджа при нас е филия с масло, сирене и шарена сол. Става и за вечеря.
Идва време за детска консултация, понатежали сме.
Звезда, не му се коркай, давай каквото му се яде.
Пораснаха си бебетата ни.
Поздрави на всички мами  Nature Sunny

# 587
  • Пловдив
 Hug
Чета си ви редовно Simple Smile
Бяхме на ДК миналата седмица 12.200 кг ,тези дни не яде,пак изпуснахме последната ваксина,защото е с кашлица и вече се изнервям на безотговорните майки.Излизаме и ние по 2 пъти на ден за 30 минути.Той не иска да стой навън,не му харесва снега и студа и се прибира сам.Иначе няма прибиране,ако е топло  Laughing
Много сложно ми е вътре по цял ден скучно ни става бързо.Вече съм го оставила където и каквото иска да прави не знам с какво да го занимавам и така.Решила съм да взема от някъде голям кашон да си го нарисува сам и ще му направим къщичка така поне малко занимание ще има за 1 час,да се надяваме  Joy
Ами това е от нас студено е много и чакам да стане поне 11 часа да излезем да се разходим.То не е и за шейна няма сняг на нашата улица.
Лек ден  bouquet

# 588
Нашия спи трети час  Shocked скочи след млякото към 5,30 и тва е,не искаше закуска към 9ч,изплю пак.И мрънкане яко,та КМ в шише,биба,друсане на ръце и я го.Днес какъв ще е режима  newsm78  ooooh! Купих му извара,лютеница,мармалад  Whistling кво ще яде от това хич нз.Уж търчи повече би трябвало да огладнява.....давате ми надежда,щлм и при вас го е имало този период.Иначе ставаше за излизане около половин час,ама пропуснахме,мен май ще ме ловни вирусче.

# 589
Лошо за вируса,пий превантивно противогрипни,нека яде каквото иска ще мине и тоя период аз сега се плаша колко изяжда ,а и все на тестяно налита,хляба е на почит,аз се старая колкото мога сама да приготвям всичко в къщи да не се тъпче с купени боклуци поне за сега.......

# 590
  • Пловдив
Здравейте, и от нас

Излизаме всеки ден.Нищо че е минус градуса и духа зверски.Но чаветата трябва да се каляват и мама да подиша въздух.Добре сме,гледаме се и се наслаждаме на зимното спокойствие.Имам време за почивка и по-завъртяни манджи.Лятото е едно препускане и висене с часове навън.

Звезда,период е.Ще мине

# 591
Здравейте. Ние пак сме болни. Овладяхме тем.,че беше над 39. И Борко имаше такъв период преди 2-3 седмици. Караше предимно на КМ. Ние др. вторник сме на ДК. и съм любопитна как нараства. Относно ваксините няма манту и тази за 1.6 ще е за март.

# 592
Отдавна не съм наминавала тук, че фб ми е по-удобен Simple Smile
Да се похваля и тук моя малчо тръгва на ясла до 1-2 седмици Simple Smile

# 593
Здравейте и от мен. Чудех се защо има затишие, а то ФБ. Нали не съм фен...
Лаленце, как сте вие? Гледам много ниски температури при вас, а и от доста време не си писала?
Ние излизаме за малко, но голям студ. Госпожицата трудно пристъпва в ледовете и все вдига ръце да я нося, а мен ме е страх да не паднем двете.
За храната е различно. Понякога яде, понякога - не. Оставила съм я да прави каквото иска. Гледам да се ядат сурови плодове и зеленчуци, по възможност сезонни и това е.
На нас ни е време за ваксина, но се чудя да ходя ли изобщо с тези скандали, които ехтят от ТВ.

# 594
  • Телиш/Плевен

Лаленце, как сте вие? Гледам много ниски температури при вас, а и от доста време не си писала?
Hug
Добре сме си, всичко е наред, просто нямам какво да пиша и затова само ви чета.
Студено е, да, но ние сме си на топло вкъщи и не е проблем това.

# 595
  • София
Ние излизаме всеки ден, не защото ми е много кеф, просто се налага. Борис не обича студа, снега, шалове, ботуши и ръкавици.  ooooh!

# 596
Привет, привет  cold cold cold Да минава тази седмица и да отпусне малко.
Скандалните ваксини не са в употреба, държат ги на склад (от новините ). Ние сме още с бучки от последната, беше яко синя и подута  Close. Вече съм с няколко на ум за ваксините  Thinking и след този официален скандал. Но това е дълга тема.
Мимчето, с пожелания за леко адаптиране в яслата и да не боледува.
Лале, добре е, че седенето вкъщи не ви е проблем. Ние тичаме от единия край до другия вкъщи, занимава се сама за малко, търси вниманието ни непрекъснато. Няма минута скука  Party.

# 597
  • Телиш/Плевен
Лале, добре е, че седенето вкъщи не ви е проблем. Ние тичаме от единия край до другия вкъщи, занимава се сама за малко, търси вниманието ни непрекъснато. Няма минута скука  Party.
Да, в това отношение не мога да се оплача. Е, понякога ми е криво, че не търси толкова внимание от мен, но важното е да се чувства добре. Hug Пък и така аз имам повече свободно време я да прочета някоя книга, я да сготвя, я да се ровя в нета. Абе всяко нещо си има плюсове и минуси, човек трябва да гледа от положителната страна. Hug

Ние с ваксините приключихме преди време, но доколкото разбирам, тези, които в момента се слагат на децата, не са опасни, така че няма за какво да се тревожите. Hug

# 598
  • Пловдив
Здравейте,бяхме на ДК днес.Расте и едрее момата ни  Laughing

Скандалните ваксини не са в употреба, държат ги на склад (от новините ).

Турските ваксини са в употреба.Днес лично нашата ЛЛ ми ги показа.Пише на опаковките на турски.Отдавна ги слагат и ЛЛ тата са наясно,но на тях им се спуска от горе и няма какво да кажат и направят.За наши хора слагат от оригинала на Санофи.Аз не мога да кажа дали турските са по-кофти от оригинала на Санофи.Вероятно са подобни,но нали уж нямали право да ги внасят и използват на наша територия.
И на други майки са им показали двете опаковки и разликата.Та който иска,поне да знае какво е сложено на детето му.Във ФБ има дискусия по въпроса

# 599
Оф,да Ви се опалача.Свекито е на гости. Правиха ѝ операция за премахване на перде. Вчера ходи разхожда се навън,а днес пак си е на дивана или до камината,че все ѝ е студено. Аз в кухнята около печката на студа готвя вече не за 6 , а за 7 човека. Нямам думи с телефона в ръка и така. Много ме дразни. Аз като слугиня -готвя,чистя, слагам,вдигам масата.Наоплаквах се. Иначе си гледам за някоя изгодна оферта за морето,та да се възползваме от ранните записвания. Снежен ден мами и малки човечета.

Общи условия

Активация на акаунт