.

Днес вече категорично няма счупено и оттока започна да спада.Преминах през ада,а и всеки да ти вика не сте за нас,за малко снимка ренгенова да направим.Благодаря на Господ.Ние и днес накупихме разни джунджурии от левчетата.Домино,форми за сладки 👅👅👅 топка,и т.н неща,които не са играчки за деца
играе единствено с топка и пулове от табла,ама и те май не го впечатляват вече.Така,че опитай из левчетата. 
Памперс не съм опитвала да махам. Мисля лятото да пробвам. Както и преди съм писала, на каката го махнахме на година и 8 месеца, като тръгна на ясла. Преди това съм опитвала за кратко и опикаваше наред и се отказах бързо.
Ако съм при нега се заиграваме. Търси си компанията. Напоследък е "залепнал" за телевизора. Постоянно иска да му пускам филмчета(Анимирани песнички).
ей тъй разбирам какъв кротушко си имам.Гледам съседските момичета са яко щури,все нависоко се катерят,ама знаят и как да се приземяват
/. Чистя ли аз , задължително и на него един пулверизатор и една кърпа - и казва "Цст - цст" - имитира пръскането и чисти ли, чисти - на мама помощника
Препоръчани теми