Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 391
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,как сте мами и дечица?
Минавайки да се разпиша,с Влади сме активно навън и малчо дивее,вече сме с почти 16 зъба ама тия кучешки са голям зор,само слага нещо в устата да се чеше. Не знам от глезотия или инат ама направо ме вбесява на моменти много и за съжаление на два пъти си изпуснах нервите крещейки неистово. Все повече неща почва да говори,но мама е превод в ефир (баница=бан) ,наблюдавам го по площадките е контактен, но ми прави впечатление ,че все иска да играе с по-големите деца.
Общо взето нищо ново при нас нормално ежедневие.
Желая ви прекрасен ден 😊

# 646
Хайде един автограф и от нас, не че нещо ново има, освен че започна кампанията по набиране на ясленчета, хи-хи, и едни списъци са се провлачили за софийските детски заведения, много деца комай ще са на домашно отглеждане. Ще видим май месец  Peace

# 647
  • Телиш/Плевен
вече сме с почти 16 зъба
Ехааа, а Елица има едва осем, като осмият дори още не е излязъл напълно. Blush

# 648
  • Пловдив
Всички зъби са й на линия.Кучешките обаче горе и долу не са докрай излезнали.Но ще излязат и те.И при нас като при всички-разходки,папкане,сън.Опитва да казва някои думи по-разбираемо.Със сестра й спретват все по-големи пакости  Heart Eyes

# 649
  • Варна
Привет и от нас! Отдавна не сме се разписвали.

Растем и дивеем също. В момента е в някакъв супер странен период, който е на път да прокуди баща й от нас Sad. Държи се съвсем нормално като сме двете, но в момента в който види баща си започва да иска да я носи нон стоп на ръце, да я катери нависоко по шкафове да пипа забранени неща, реве и се тръшка непрекъснато, някакъв ужас е. Горкият, вече не му се прибира вкъщи! Дано скоро мине този период. Засега е вече 2 седмици.

За зъбите - имаме 17 и в момента чакаме 18-ия, венецът е доста подут.
Все още не говори особено. Казва само няколко думи и имитира няколко животни. Поне вече разбира всичко и изпълнява прости команди.
Лятото ще я давам на ясла, стига да я приемат. Много й харесва да е сред други деца и макар че не играе с тях, ги наблюдава постоянно, закача се с тях, смее им се, радва им се. Личи си каква нжда има от другарчета, но няма да я дам по-рано на ясла, защото си имаме планове.

# 650
Влади също става съвсем различен в присъствието на баща си или рода ,все едно не е моето дете.
Единствено ме притесняват неговите изблици на нервиране.,т.к. си удря главата където му падне само и само за да ми привлече вниманието

# 651
Здравейте и от мен. Радвам се, че е помръднала темата. При нас е едно и също. От зъбите - сега ни растат последните кътници. Нашите зъби доста рано излязоха, но според стоматолога ни, колкото по-късно, по-добре било Thinking. За разбиране - разбира и по пакости си пада. Колкото по-голяма е дяволията, толкова по-забавно. Любимо занимание - да вади всичко от всеки шкаф, който успее да отвори. Сменихме три вида стопери за вратички, на всички им намира цаката. За говоренето - няколко думи, писала съм и по-рано. Не е обогатила речника.
За ясла - ранна есен. Прегледах си отпуските, имам доста натрупана, която да стигне до септември, защото разбрах, че лятото са сборни групи. Ясла все още не съм харесала, че нямам познати, които да дадат съвет.

# 652
  • Телиш/Плевен
според стоматолога ни, колкото по-късно, по-добре било Thinking.
Хм, аз си мислех, че това са някакви бабешки приказки. Но вече ще се радвам значи. Grinning

# 653
Трети ден вече Влади спи без биберон,не се е и сещал за него 😀
Радвам се че сам се отказа без да се правим на маймуни 🐒

# 654
Привет ви  Party Точно за бибата щях да пиша,почнахме отказването и дадох задна,заради кучешките,викам да излязат и те,но все си мисля,че поне 2-3 м ще отнеме.Та ще видя тия дни,ако детето ми покаже.Иначе два дни спим сами в стаята и като се събуди писред нощ за АМ и иска да спи при мен.Мислех си,че това на нас няма да ни се случи,ноооо...Вие давате ли някакво мляко за лягане вечер?Инати всякакви,апетит голям,говоренето на същото китайско ниво.Поне мама казва,тати вечене го отразяваме и баба чат пат.Лек ден.

# 655
Вие давате ли някакво мляко за лягане вечер?
Не давам нищо приспивно, вечеря нейното, вечеря и от нашето. Освен памперсите навън и нощно време сме поприключили с бебешките навици. Оставила съм и биберона с вода за навън и нощем, защото не съм й купила друг вид чаша за пиене, но и това скоро  Peace

# 656
Честита Баба Марта,нека вие и вашите деца бъдете много здрави,румени ,засмени 😊

# 657
  • Телиш/Плевен
Честита Баба Марта, юлки и юлчета! Heart Eyes Hug

# 658
Ако не тук не знам къде да си споделя мъката. Днес Влади расте от около 1,5м на една детска площадка. Понабил си е дясната половина на лицето,но повече от 20 мин не можах да си успокоя детето. Сега заспа,а моето сърце е свито 😢

# 659
Разбирам те,от нашто падане още ме държи,от мен не може да ходи детето  Whistling Ужулен ли е много,той се е и изплашил.Да минава бързо.

Общи условия

Активация на акаунт