. Държи се съвсем нормално като сме двете, но в момента в който види баща си започва да иска да я носи нон стоп на ръце, да я катери нависоко по шкафове да пипа забранени неща, реве и се тръшка непрекъснато, някакъв ужас е. Горкият, вече не му се прибира вкъщи! Дано скоро мине този период. Засега е вече 2 седмици.
. За разбиране - разбира и по пакости си пада. Колкото по-голяма е дяволията, толкова по-забавно. Любимо занимание - да вади всичко от всеки шкаф, който успее да отвори. Сменихме три вида стопери за вратички, на всички им намира цаката. За говоренето - няколко думи, писала съм и по-рано. Не е обогатила речника.
.
Точно за бибата щях да пиша,почнахме отказването и дадох задна,заради кучешките,викам да излязат и те,но все си мисля,че поне 2-3 м ще отнеме.Та ще видя тия дни,ако детето ми покаже.Иначе два дни спим сами в стаята и като се събуди писред нощ за АМ и иска да спи при мен.Мислех си,че това на нас няма да ни се случи,ноооо...Вие давате ли някакво мляко за лягане вечер?Инати всякакви,апетит голям,говоренето на същото китайско ниво.Поне мама казва,тати вечене го отразяваме и баба чат пат.Лек ден.
Препоръчани теми