Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Спряхме АБ пиеше го 5 дни,видимо е добре.Има малко сополи чистя с физ.разтвор и слагам капки за очи в носа.Сутринта му погледнах гърлото,като че ли има още зачервено.Мисля да отида да го видят пак да съм сигурна.Дано да не е слязла инфекцията надолу.Не знам за първи път ми е и не знам добре ли е.

# 256
  • Телиш/Плевен
Иванела, да, нека го видят. Стискам палци да оздравява бързо! Praynig Hug

# 257
Стиснати палчета и от мен Иванела, дано сте се оправили.Незнам как ще я караме зимата, , днес вали и Владислав вече издивя. Изникнаха  3 предкътника , но лигавенето и  неспокойството не са свършили. Спокоен ден и Лаленце васлади се нна дъжда ако и при вас е същото като в мрачна София

# 258
  • Пловдив
  bouquet
И при нас вали и спира.Малкия вече разхвърли всички стай и само ме хваща за ръката и ме води към вратата. Laughing Писна му да стой вътре.Като спре ще го изведа за малко.
Благодаря на всички за куража.Днес мислех да го заведа да го погледне доктор,то вали,а на село доктора е до обяд  Grinning та ще се пробвам утре.
Лале любимото ти време  Simple Smile наслаждавай се Simple Smile

# 259
Привет!!

Иванела, надявам се сте по-добре!

И ние днес не сме излизали и се чудя дали сега да не го изведа. По принцип нямам проблем със студа, но имам проблем с рязката смяна на времето. Аз лично все се разболявам в такива моменти и се притеснявам за него. Но миличкият ми цял ден думка по вратата и иска навън.
Ех, и той голямо момче. Иска навън да играе и вече разбира и осъзнава всичко.

Да ви питам, гледам във фб групата масово се купуват вече есенни-зимни дрешки. Аз нищичко. Може би един пантлаон ни става в момента. Трябва да се размърдам. Майки на големи дечица можете ли да ми дадете съвет кое ще ни е най-полезно. Примервно вид яке, обувки. Какви връхни дрехи и т.н. Все пак вече ходят и ако миналата година космонавтът беше на почит сега дрехите трябва да са от съвсем друго естество.

Надявам се всичко е наред при вас.

Лаленце   bouquet  bouquet  bouquet Wink

# 260
  • Телиш/Плевен
Наслаждавам се аз. Blush Не само, че е дъждовно, ами започва и любимият ми сезон. Heart Eyes Макар че за мен от 1-ви септември официално си е започнала есента. Laughing

Бяхме с Елица на преглед при нефролог днес (понеже имаше проблем с едното бъбрече на профилактичния преглед, който беше на 6 месеца). Слава Богу, вече го няма този проблем и всичко е наред. Heart Eyes

# 261
  • Варна
Привет!
Лаленце, браво, че Еличка се е оправила!

Свекитата вече са при нас и едваам изтрайвам. На детето нещо му стана, от вчера вечерта се дере здраво. Такъв рев не е имало от месеци. Имаме 12 зъба, но никой не е бил проблемен. Та не знам от зъби ли е или от емоции, но направо не се живее.
При нас е отврат днес. Освен че вали, духа зверски. Не става за разходки и игри. Не знам какво ще правим занапред, че варненската зима е много зле с тия непрестанни северни ветрове.

Дрешки съм накупила доста. Останаха ми яке, зимен спален чувал с ръкави, една грейка, ботушки и някоя и друга блузка. Решила съм да взема шушляков гащеризон с яке, струват ми се най-практични. Майка ми е гледала брат ми с такива, но якето е съдрано и не става за Ади. Ето, от този тип.

# 262
  • Телиш/Плевен
Хм, много странно, Марбела. Sad Дано скоро се оправи, то и детето се мъчи като се дере така. Confused

За зъбите забравих да кажа - тръгнали са двата горни предни резци (съответно за нея това са 3-ти и 4-ти зъб). Засега няма оплаквания, но ще видим. Все съм нащрек.

За дрехите - знаете ме, че не се занимавам с това, така че не мога да изкажа компетентно мнение. Основно бабите купуват, та скоро вероятно ще започнат есенно-зимния пазар. Аз всъщност купих само едно зимно яке и две-три дребни неща (блузка, панталон и боди) от H&M онзи ден, но това е по изключение, понеже имам спечелен ваучер с 200 лв за този магазин, а цяла година не се сещам да отида поне да разгледам. Е, почти нищо не ми хареса (само якето, де, то направо ме грабна като го видях Heart Eyes). Затова и покупките са толкова оскъдни. А не знам кога ще ида пак, да оползотворя останалите пари. И за себе си нищо не харесах, за ММ да не говорим (едни боксерки му взех, но не са нищо особено или по-различно от другите, които съм му купувала)... Confused

# 263
  • София
Лале, радвам се, че всичко е наред при вас! Ние другата седмица ще посетим хирурга, искам вече всичко да минава и заминава, че да си отдъхна.  Praynig

Бях много изненадана онзи ден, бръкнах в устата на Бобеца за да му измъкна нещо, което не беше за дъвчене и напипах два горни предкътника. Кога ги е изкарал не знам. Общ брой зъби - 10.  Joy

Ние си излизаме, днес даже два пъти. Изрових дъждобрана на количката, бебето протестира, но това е положението. Но не беше приятно де, този ветрец дето подухва...

Моника, аз уж имам и голямо дете, ама хич не помня какво беше... Абе раничко ми се струва за космонавти и шушляци сякаш  newsm78 Иначе за дрехите, гледам да са най-вече удобни на детето, те сега са още педя човечета, едва ходят, като ги напъхаме в тези ми и дебели панталони и якета и не могат да мръднат горките. За зимните студове предпочитам по-тънък, непромокаем панталон и под него чорапогащник евентуално. От ботушите не пропускат само гумените или онези - апрески им викат. Всичко друго пуска, най-малкото през ципа. Якето също не е задължително да е най-дебелото на света, под него пак обличаме и други дрехи.

# 264
  • Телиш/Плевен
ToHu , радвам се, че писа. Hug Стискам палци за другата седмица, всичко да мине бързо и безпроблемно! Praynig

Леле, като ви чета - 10-12 зъба... Елица с нейното темпо дали ще има толкова, преди да навърши 2 години? Joy

Тони е много права за якетата. Аз това, дето го харесах от H&M, аха да не го купя, понеже си викам, че ми трябва по-дебело (а то не е тънко, де) и се замислих, че то детето няма да е голо под това яке. Laughing

# 265
Хелоу  Wink
Чудесна новина Лале,израднало го е детето.
И при нас сутрин е клинч,към 10 ч го бива,ама днес сефте дледобяд не излеьнсхме то нашия едва стсна в 20 ч.Ми снощи почнах пак дентокинда и ни АМ за лягане поиска,нито сутринта,направо се събуди в 7 ч.  Shocked кога ще дойде туй време нз,знам,че е инцидентно де.Тази нощ по рано врчеря и си го чакаше с рев.Още сме си с долни два.
Дрехи накупих доста,и зимни и обувки,а и някокко чифта които си чакаха времето,та нямс да купувам.И аз се замислям за спален чувал.чувал.Миналогодишния ми беше мн удобен,трансформираше се и с крачолки.Мисля пак да затоплям и после да изкл климатика,голвм си е вече,тук беше около 17градуса.
Бихте ли ваксините за 12 и 13 м.Как се приемат от децата,тежки ли са.Аз ще го карам на 14- ти и ще бием за ръбеолата и т.н,след медец реимунизацията.Нещо анкета за мерки и теглилки ли да пуснете  newsm78

# 266
  • Телиш/Плевен
Бихте ли ваксините за 12 и 13 м.Как се приемат от децата,тежки ли са.Аз ще го карам на 14- ти и ще бием за ръбеолата и т.н,след медец реимунизацията.Нещо анкета за мерки и теглилки ли да пуснете  newsm78
Да, Елица има всички ваксини до момента.
Странични реакции не е имало при нито една.

Давайте конкретни идеи (въпрос + отговори) за анкета и ще я пусна. Peace

# 267
Здравейте мамета, ние преди 5дена се върнахме от морето, страхотно си изкарахме. Не съм си представяла, че ще е толкова добре хи хи. Очарована съм от Тасос, от плажа, чист пясък, чиста прозрачна вода, няма мръсотии .....просто чудесно. Деа нямаше проблеми с пясъка, още от първия плаж си играеше с него, от водата я беше малко страх и като влизахме да я понакисна мрънкаше, но на 4тия ден сама взе да ме води към водата. Общо взето си се чувстваше като у дома, много й хареса гръцкия хляб, на мен също, както и храната им като цяло. На предпоследния ден направо ми заседна една бучка на гърлото при мисълта, че ще си ходим, наистина си изкарахме страхотно, бяхме и голяма компанияс още 3деца, свеки и нейния приятел и тяхната компания, нашите и те се включиха за 3нощувка и общо взето имах много помощници хихи, имам и солиден тен, даже и ММ, който изобщо не обича да се пече. Догодина пак сме там, за миг не съм си помислила, че Деа може да хване някои чревен вирус, ако бяхме на нашето черноморие само това сигурно щях да мисля.
Лаленце радвам се, че При вас всичко е наред
За протокола все още сме с два долни зъба, не се е пуснала още да ходи сама, при нас е както го е описала Лаленцето, само, че не ходи, а бяга. Мислех, че на морето ще се пусне ама не. Ще си я чакам да се реши сама. Чувалче имам от миналата зима, тогава го купих доста голямо и мисля с него да караме

Дрехи за сега купих едни дънки и една блуза, имам доста, които поръчах пролетта и й бяха големи, та сега ще са й идеални, само зимно яке и някакви кецки ше й взема, ама по -нататък.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 09:40 от bee_di

# 268
Лаленце, знаеш колко много се радвам за новините!   bouquet

Пчеличке, много се радвам и за вас. С голяма компания винаги е много весело, особено като има помощници.

Ние сме с 8 зъба. Някои не разбирам кога се показват, други го мъчат...още много остават  ooooh!

За дрешките и аз не мисля за зимата, чак много ясно, но ето този съвет за по-леките дрешки ми беше много полезен и като се замисля е логично. Нали трябва да тича и играе детето  Crazy Вече за обувките ми е болна тема. Там не мога да се реша, а и малко неща му стават на дИбелото краче!

# 269
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Днес при нас мрачно и мокро,но поне не вали Simple Smile
Лале радвам се за хубавите новини за Еличка Simple Smile
Ние сме добре вчера го прегледа доктор леко му е зачервено гърлото.Взех един билков сироп за гърло и това е.
Чудя се какво да правя днес.

Общи условия

Активация на акаунт