Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Няма изписване тази тема,с тая скорост до НГ ще я отнесем 😁😁
Моя човек бесня вън 2ч,вечеря и без АМ е в хоризонтално.Дано изкара до сутринта,че опищя днощи от зъби  ooooh!
Лека ви.🌃

# 271
  • Телиш/Плевен
Предната тема я изписахме точно за 3 месеца, да видим с тази какво ще стане. Mr. Green
Няма изписване тази тема,с тая скорост до НГ ще я отнесем 😁😁
hahaha Joy
Ами май натам вървят нещата. Mr. Green

# 272
Не може ли да се смени заглавието  Joy Joy и да продължим до Коледа 😁😁😁😁😁

# 273
Не може ли да се смени заглавието  Joy Joy и да продължим до Коледа 😁😁😁😁😁
Може (трябваше да проверя, затова пиша от този профил). Mr. Green
Ама трябва да предложите идеи. Close-mas:

# 274
Абе пускай бе,кво ти дойде на ум  😁😁😁😁😁

# 275
Брех какво раздвижване станало, я и аз да се отчета. Открих ботушките на Демар, тези гумените. Идеални за локви  Mr. Green. И апреските с агнешка кожа не са лоши, вече ги пипнах и двата вида. Приготвяме се за студа бавно бавно. Чудя се за количката какво да взема, чувал или ... не знам какво. Тя още спи в легналото й положение,  ама расте.
Ох, пиша от телефона и е тегаво, поздрави и до скоро   Hug

# 276
  • Телиш/Плевен
Абе пускай бе,кво ти дойде на ум  😁😁😁😁😁
hahaha Joy
То да имах ум... Laughing
Ще го измислим заглавието, пък после друго за Баба Марта и така. Whistling Joy

блускай Hug

# 277
Позволих си една дребничка импровизация със заглавието... oops
Сега звучи по-актуално. Flutter

Приемат се и други предложения, разбира се! Hug

# 278
Добро утро момичета. Лаленце супер е заглавието  Wink
На мене ми е много объркано с тези обувки за децата....искам някакви високи кожени кецове, ама вчера като ги гледам с едни твърди подметки всичкитеи изобщо нямам представа какъв номер да й взема,тя сега носи 17/18 номер, а кецовете почват някои от 21, страх ме е да й поръчам от UK....голяма ми е дилема.
За зимата миналата година бях поръчала от Некст космонафт 80см. вчера го мерихме добре й е, даже малко големичък, ама за жалост е с копчета тик так...мина ми една идея да го дам да ми го отрежат за якенце, много го харесвам бял на розови ситни цветчета, не знам...или да го пазя за другото бебе.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Деа все повече започва да заприличва на баща си, сутрин по половин един час се излежава на спалнята докато се разсъни,много ме кефи, аз през това време си пия кафенцето до нея и си слайдвам хи хи
Иначе през деня докато сме си вкъщи продължава да се заиграва само докато е на кукуто,през другото време иска да обикаля стаите хваната за ръчичка

# 279
Ми,айде да ни е честита новата тема  Joy Joy Аз обувки,боти няма да купувам(така мисля)няколко чифта има.И на него му е тясничко в количката,ама сутрешната дрямка е там.За зимата ще си я взима вкъщи и следкато обядва ще излизаме,Пък и да има извънредни ситуации ще се посвие   Wink Уте ще ни теглят и боцкат  Sick

# 280
  • София
Блазе ти. Моят грам не спи в количката...

# 281
  • Варна
Ади отдавна не спи в количката. То тя е и прибрана де. Сега като почнат студовете ще я вадим пак, четриколката ни от дъжд, ни от вятър пази. Само не знам как ще я накарам изобщо да стои вързана в количката пак.

Заглавието есупер!

Свекитата си тръгнаха и Ади се поуспокои. Забелязах, че ако е имала повече емоции през деня, после ни много лошо и пищи. Доскоро не беше така. Та не е от зъби.

# 282
Блазе ти,аз пък се здобих с такава от 10- на дни.Добре,че е на квартира.Нямам нищо против контакта й с детето,но хигиената е нулева.Нали се разсърдиха с дъщеря й,като ни бяха на гости.За сега веднъж е водил детето мм.Откачих,до нервна криза стигнах,да мисля яла ли е люти чушки,целува ли го по ръце и лице...ММ УЖ им казал.Та тъй,има свекърва и свекърва.
Лек ви ден.

# 283
  • Телиш/Плевен
Уте ще ни теглят и боцкат  Sick
Спокойно, Елица дори не разбра, че я бодат. Ако го разсейваш с нещо и не гледа, може и той да не разбере. Hug Педиатърката каза, че ваксината била лека и много деца не я усещали (Синфлорикс например е много болезнена). Peace

Радвам се, че ви харесва заглавието. Blush

# 284
Усети,усети и още кск,ревна още като му бръкна в гърлото и довърши с боцкането.Лека била,да,та нищо не дадох.Та отслабнал човека с 200 гр  ooooh! hahaha 12,600/84 Тоя хляб къде все го тъпчи,ми обича го бащичко,но пък търчи.
свалихте ли кг мами,аз не се понасям,от раз качих към 7-8 м след раждането.Май ТСХ ще пускам.Със спиране на хляба пробвсх,но нестава.

Общи условия

Активация на акаунт