Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 535
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Оправихме нослето,добре е детето само дето и снощи се събуди в 2 ,яде два пъти(вече не знаех какво да правя)след второто ядене започна купона.Песни и танци на народите,та до към 5 ч.Пине спа до 9.15ч,и едва сега заспа за деня  Shocked Дано се събуди до 19ч,чееее...Аз още съм с течащ нос .За олесняване движението на детето няма да му взимам пантофи.Има едни точно с кожичките отдолу,и взех 2 бр тип терлички,мн сладки,от долу с топченца,суперски са.

# 436
 Heart Eyes
На мама Лале и по-точно Еличка, добре дошла в отбора на проходилите.
Елфитка, какво ще спортуваш? Аз имам коремче да стягам  Confused
Момичета, сменяме в неделя часа  #2gunfire, един час по-рано тъмнилка.
Момата не понася чорапи, пантофи и т.н., ходи боса по ламината. Ужас.
И, какви зимни обувки ще взимате?

# 437
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви! Hug

Пантофки не можах да открия с номера на Елица, затова ѝ взех едни обувчици, които се оказаха писукащи и много интересни за нея, че даже и проходи с тях. Heart Eyes Ето тези са. Още им се кефи. Mr. Green

Зимни обувки дотук има два чифта - от мен (от H&M) и от свекърите (на Колев&Колев). Ето ги:
Скрит текст:

# 438
  • Пловдив
Елфитка, какво ще спортуваш? Аз имам коремче да стягам  Confused

Народни танци.Искам цялостно раздвижване и натоварване.Никога не съм играла и може да ми дойде доста натоварването,но имам мерак да пробвам
Бях забравила за смяната на часа  ooooh!

Явно има някакъв вирус
Има,то постоянно нещо ще има зимния сезон.Наблегнете на чесъна и ракията  Grinning

Моника,и ние сме с чорапи с кожичка вкъщи.Не одобрявам пантофите

# 439
  • Варна
Привет!
Честити ходещи краченца на Еличка и Виви!
Ние сме с чорапи с кожа. Купувам ги от кварталното магазинче и не са някакви маркови, даже са различни. Доволна съм. Малко са й големи, но не й пречи така. Купих и пантофки, но веднага си ги събува.
Моята мома по цялден бърбори, не й млъква устата. Не казва думички, обаче, а по нейния си бебешки начин. Не знам дали е свързано с проговарянено и дали ще е скоро в такъв случай.
Става все по-дива.
Утре сме на консултация, не сме ходили от рождения й ден и не сме слагали никакви ваксини от около 5 месеца по различни причини, та сега имаме няколко да наваксваме, и аз не знам колко. Треперя като помисля, че пак ще започне кошмарът с тези ваксини, че всеки път ми вдига температура.

# 440
И аз бях взела чорапки с кожа,но умаляха. Сега му взех пантофи ( като за ДГ- най- често срещаните). Много им се радва тъй като тропка. Даже и на място " бяга", за да тропкат. Вече си е истински Тропчо.  Laughing
 МС не гледа детски канали ,единствено реклами,но тези песнички му харесватhttp://youtu.be/HP-MbfHFUqs

# 441
Ами супер дървени са пантофите, масово. Поне тези, които аз видях. Дори в Колев и Колев. Една твърда подметка - ужас! Те моите не са такива. Нали уж е добре да ходи бос или максимално бос? Защо ги измислят като дъска? пффф Май пак ще се връщам на тези с кожичката.

Елфи: Според мен ще ти се отрази супер, дори и да ти е трудно в началото да свикнеш с натоварването. Освен, че ще се раздвижваш ще си и сред хора, а и танците(каквито и да са те)са винаги приятни.

Като се сетя, че ще сменят времето и ми се реве. Мразя го този момент. Винаги съм се чудила защо трябва да сменяме времето. пффф

За симни обувки ..още нямам. Имам есенните, едни кожени, затворени. За зимата ще мисля, като му умалеят тези  Mr. Green Но най-вероятно ще има едни кожени топли боти/ботушки и едни апрески.

# 442
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Ние се разминахме леко само с хрема и то не с много сополи давах Коризалия за хрема и настинка един билков сироп за гърло,защото миналия път с хремата и гърлото се зачерви ,вит.Ц и капех капки Тобрекс в носа.Днес вече е добре не съм чистила сополи даже.
за пантофите аз взех едни по отворени на Бефадо.Подметката им е твърда,но на малкия са му удобни и лятото беше със сандали на същата марка.Отзад са високи.Пуснах го бос,но той само се хлъзга и пада,а е с чорапи които уж са с гумички да не се хлъзга.С килими сме,но той ги събира на куп.Сега с тези пантофи е добре.Не може и сам да ги свали  hahaha
Елфи браво на теб.
Вали при нас,то май навсякъде е така,но излязохме за малко с дъждобрана.След обяд пак навън,ако не вали много.
Това е от нас  Hug

# 443
Нз как да е скрит текстта. Който иска да не чете. Знам,че не е за тук,но много ми е мъчно. Гледайте си децата,обичайте си ги.

Днес погребват едно малко ангелче. Беше едва   на годинка и половина. Вдигнало е висока тем.,закарват го в болницата. Там - една система и лекарска немърливост. И едно момченце вече...е при дядо Божи. Мир на прахта му.

# 444
  • Пловдив
mam-Mim84 ,ужасно е  Sad .Какво се оказва,че му е в крайна сметка?Само от Т летален край е странно
Преди 4 години и половина погребахме на приятелка детенцето.По същия начин-карат го в болница,но на лекарят много му се спи,слагат му система,цяла нощ агония и на сутринта почина.Оказа се,че е бил с преплитане на червата

# 445
Менингит...

# 446
Здравейте мамчета, тъжни истории, наистина  Sad
Ние сме си навън, дори вчера до тъмно. Така се случи, то се стъмва от раз вече. Понавличаме се, защото следобяд температурите падат бързо, чорапогащник и по-плътен панталон.
А относно пантофите, стига да ги търпи (при нас е проблем), съм решила, че и отворените от плат тип гуменки с каишки стават. Те ги водят и пантофи и обувки, иначе годността им ще изтечт  Laughing. За обувки 21 номер е, ботите й са 22 обаче. Ще видя ботушките кой да са.
И аз си дадох дрешките, мноооого дрешки имах, от три дечица давани. И ми олекна ... в гардероба и на сърцето. Имаше много хубави подарявани и почти не носени, но няма за кого да ги пазя, моите приятелки отдавна родиха и ти по две деца.
Времето ще е хубаво и тази седмица, приятно дневие и детегледане  bouquet

# 447
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
И нас не ни подмина вируса.От 3 дни малкия е с ужасна кашлица водих го на преглед само зачервено гърло и кашлица с хрема.Инфекцията не слезе надолу сега се оправя леко полеко но предните два дни спа при мен,че спи и се закашля и се давеше.В болницата ни казаха да слагам тенджера с лайка да ври в стаята,още същата вечер кашлицата намаля и сега постоянно ври лайка.Помагала и за да не се разнесе инфекцията.ММ го донесе вируса цял ден на легло маска не сложи и естествено и малкия го тръшна,но вече е по-добре.От вчера и аз съм с хрема и ходя с маска и се лекувам.снощи дигна Т 37.6.нищо не дадох днес е добре.Снощи като ака за последно имаше разтройство и не ми стигат другите хапчета и сиропи които давам ами и Рекомфорт му дадох та тази сутрин всичко е по-добре.Поне не стигнахме до АБ само с хомеопатия се лекуваме,дано се оправи.Пазете се много тоя вирус е ужасен.
Иначе всеки ден сме навън на въздух.Не го водя по площадки да не се среща с други деца,не искам да зарази някой.
На всички лек ден и целувки от нас  Hug

# 448
 Как ви се отрази смяната на времето? МС се събужда в 5:50. Излежаваме се 10-15 мин. в леглото и ставаме. По колко време будуват вашите съкровища,които спят един път на ден? Лек ден!

# 449
Писах,писах и ми се бъгна  Whistling Отразини се часа,един час по-рано  ooooh! т.е към 7ч.
Обърнах нета да търся по- евтини памперс гащи и откачам вече,има някакви "бижу" май са спряни...какви ползвате вие.
Моят синковец май ще маха сутрешния сън,ако има деца да търчи става,а иначе ме докарва до лудост докато се оспим.

Общи условия

Активация на акаунт