Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Честит празник мами Simple Smile
И аз дебна тук за идея за подарък на ММ,скоро нищо не съм му подарявала.Ама и той е един,трудно се избира подарък за него.

# 526
Привет!
Какво закусват вашите деца? Моето мОме иска само хляб, а аз вече ще получа нервна криза!

# 527
  • Пловдив
От скоро закусва.Преди това беше сутрин на мляко.Закусва нещо зърнено /елда,киноа,овесени ядки/ със сирене и някакъв плод /ябълка,банан и авокадо,круша и райска ябълка/.Също вариант е кисело мляко с плод и нещо зърнено

demaji ,ако обаче е във фаза само хляб,трудно друго ще й хване окото.Ще мине и тази фаза

За подарък на ТМ-кожена мъжка чанта за през рамо,кожен калъф за телефон,кожени ръкавици,хубав чадър,кожен портфейл,шал,пуловер,закачливи боксерки

# 528
Здравейте,ние закусвали юфка,попара или кус-кус.
ММ утре има рожден ден и съм му взела пижама понеже има нужда,а за коледа понеже е запален риболовец мисля нещо на тази тематика

# 529
Здравейте и от нас в това студено и мъгливо време, в сърцата ни да е слънце  Nature Sunny
Първо, честит празник на студентките майки  bouquet.
Лале, скоро ще даваш съвети, честито на сестра ти и всичко да е наред  Peace
Ние не сме украсили, имам си опасения колко ще изкара, по-натам.
За подаръците, от някое време излизаме заедно и всеки си харесва нещо, или пък за дома взимаме някой уред или техника. Но, когато съм имала възможност, съм подарявала любимия парфюм (скъпичък, затова на специални поводи). Всякакви други неща, от които има нужда или е по-така, пуловер, риза, шапка. Елфита е дала страхотни идеи. Купувала съм и нематериални подаръци, с ваучери от "Всички оферти".
Закусва сандвичи с яйце и сирене, баница домашна, попари, каши домашни, мислех да дам днес филия с масло и мед и сирене отделно, яде палачинки домашни и др.
Хубав ден на всички  bouquet

# 530

Подарък ще има само на голямата за градината.Ние не им подаряваме подаръци.Бабите ще ги заринат.Няма нужда и ние.
Мисля скоро да украся и вкъщи.Слагам стикери по прозорците и рисувам със спрей.Обаче елхата май няма да я вадим тази година.Няма да оцелее от дребната и постоянно ще е едно вардене.Защо да си причинявам този зор
Ей така ако можеще да я сложим щеше да е супер

Лек ден и послушни дечица на всички

Елфита, ще ме умориш, честно  Joy Joy
Елха, така качната в един еврофутбол видях...ама им беше окачен тавана
Ние не се включваме често. Аз откак проработих всичко е на тъгъдък. ДЕтето добре, големото -също

# 531
  • София
Брех какво раздвижване станало, я и аз да се отчета. Открих ботушките на Демар, тези гумените. Идеални за локви  Mr. Green. И апреските с агнешка кожа не са лоши, вече ги пипнах и двата вида. Приготвяме се за студа бавно бавно. Чудя се за количката какво да взема, чувал или ... не знам какво. Тя още спи в легналото й положение,  ама расте.
Ох, пиша от телефона и е тегаво, поздрави и до скоро   Hug
Блускай, виждам че е отдавна поста, но понеже сега се интересувам от апреските Демар, може ли да ми кажеш къде си ги гледала в магазин? Само в интернет ги виждам, а предпочитам да ги пробва.

# 532
интересувам от апреските Демар, може ли да ми кажеш къде си ги гледала в магазин? Само в интернет ги виждам, а предпочитам да ги пробва.
Извинявам се че се намесвам,ако се от София апрески Демар видях на герена в базар Герена

# 533
Aпреските Демар ги има по детските магазини, аз взех на Колев и Колев http://sportdepot.bg/bg/product/kolev_and_kolev_detski_apreski_s … FuZElkPTI4NQ.html, но с десет лева по-евтини, от Аутлета на Колев близо до Пиротска (София). С тях си ходи навън, и с космонавт.

# 534
  • София
Благодаря ви, ще видя в базар Герена какво има.

# 535
Здравейте! Някой интересува ли се от  с- мата на възпитание на Монтесори?  Аз съм много запалена.  Има и занимания,които могат да се направят с подръчни материали. Peace

# 536
Привет,майчета Simple Smile
За наш късмет времето е още супер,а и още повече че във вторник заминаваме за Елена послучай 30-та ми годишнина в сряда.Малко разнообразие.
Владислав яко го мъчат кучешките зъби ,от които още  няма и помен но ми отказва всякакви манджи и постоянно ръцете са му в устата.Само го на хляб,солети,маслини и да си топва в нашата храна и то ако му хареса
Тази сутрин докато отида до банята малкият дойде дъвчещ една от цигарите на баща си,изчистих му устата,но 30-40 мин.по-късно на два пъти ми повърна на фонтан и го обля пот. Незнам на какво да го отдам но после си игра спокойно.
Лека нощ и спорна седмица.

# 537
Здравейте, мами  Hug
За наш късмет времето е още супер,а и още повече че във вторник заминаваме за Елена послучай 30-та ми годишнина в сряда.Малко разнообразие.
Е, вече не е супер, ама сме навън, поне да си вземем манджата от ДК. Честит рожден ден и да си изкарате добре bouquet
Здравейте! Някой интересува ли се от  с- мата на възпитание на Монтесори?  Аз съм много запалена.  Има и занимания,които могат да се направят с подръчни материали. Peace
Малко позачетох наскоро, има цяла тема в бг мама, все пак си е "цяла наука", с издадена литература само на английски  Thinking. Определено имам какво да се грабне и от тази школа. И аз заради заниманията исках, пък то за какво ли не става дума.

Наплива по магазините за играчки вече е налице, има какви ли не, почти не харесах в пърия хипер магазин. Имало някакви зупи играчки (Zoopy babies), голям хит, хъркат, мъркат ... Ако искате, проверете в нета, за след 12м са. Ние я пускаме по рафтовете и гледаме как реагира на играчките, някои ги подминава като бързия влак, с други може да си играе доста време. Но на почит си остават разни клечки, капачки, щипки ... И да не забравите да се поглезите покрай дечурлигата, черпя ви с известния в нета "Шоколадов сладкиш с майонеза"  chef.

# 538
Здравейте, мами  Hug
Е, вече не е супер, ама сме навън, поне да си вземем манджата от ДК. Честит рожден ден и да си изкарате добре bouquet
Малко позачетох наскоро, има цяла тема в бг мама, все пак си е "цяла наука", с издадена литература само на английски  Thinking. Определено имам какво да се грабне и от тази школа. И аз заради заниманията исках, пък то за какво ли не става дума.

Наплива по магазините за играчки вече е налице, има какви ли не, почти не харесах в пърия хипер магазин. Имало някакви зупи играчки (Zoopy babies), голям хит, хъркат, мъркат ... Ако искате, проверете в нета, за след 12м са. Ние я пускаме по рафтовете и гледаме как реагира на играчките, някои ги подминава като бързия влак, с други може да си играе доста време. Но на почит си остават разни клечки, капачки, щипки ... И да не забравите да се поглезите покрай дечурлигата, черпя ви с известния в нета "Шоколадов сладкиш с майонеза"  chef.

Благодаря  Simple Smile

# 539
Мами,здравейте, от наколко дни Владислав  е много  странен,по-кротък от обикновенно,отказва да се храни,ако хапне нещо е с много кандардисване и лъгане и то по няколко лъжички. Набляга на солети  и бисквити. На сън ми се задави чак до повръщане и като се закашля или разкиха от тея лиги се дави,незнам от кучешки ли е от какво ли е ама горкото ми дете. Има ли и други деца дето не искат да се хранят или са в дискомфортно състояние...

Общи условия

Активация на акаунт