Отговори
# 600
Аз черни капки капя по 3 дни. Знам, че не е хубаво да се капват дълго, че дразнят гърлото Peace

# 601
За 5 дена ги изписаха *4 пъти на ден,но аз слагам 3 пъти.Изобщо не знам правилно ли ги слагам,защото досега 4-5 пъти капах,няма ефект.Държа я легнала,след като капна,но като я обърна и се стичат от носа и.Вече втора вечер е ад,спи и се,а от хремата не може да заспи.Изобщо не дава да доближа адпиратора до носа и,баща и я държи,тя пищи и се извива...Откакто се е родила за пръв път не спи през нощта. Cry

# 602
Лудетина, на колко е?

# 603
Здравейте,аз да се хвърля пак с един тъп въпрос-на дребната в крайна сметка и изписаха Проспан,Вентолин и т.нар.черни капки.Ясно,че са тъмни на цвят,но ужасно цапа това нещо,отделно с това шишенце не мога да сложа нищо,тъй като започва да реве и да се дърпа и взех обикновена пипета и с нея капя.Та въпросът ми е как се слагат капки за нос на бебе,трябва ли да лежи малко след капането?Това черното от капките,което остава в носа не вреди ли?Ако и капна докато спи дали ще се задави?
Като бебе и сега когато уж по стои, капки слагам с капкомер. По-лесно се дозират и става бързо. Държа я малко легнала след това и също лекичко стискам за кратичко нослето,че ми се е случвало да ги издиша. Черните капки съм слагала веднъж преди много време. Помня само, че много плескат и ме предупреди лекарката, че и акото й ще е черно от тях. Нищо му нямаше на носа от черното, като изсъхне, постепенно пада. Като спи не слагам капки,ще се задави или стресне и съвсем ще е мъка после. Преди да сложа капки, добре промивам нослето със Стеримар и изсмуквам с помпата секретите. Бързо оздравяване Simple Smile

# 604
На 6 1/2 месеца.Всичко започна след поставена ваксина Синфлорикс,според лекарите е "имунен отговор" на ваксината.

# 605
Благодаря за отговорите.И на мен ми се струва,че издиша капките,но то с тази чернилка навсякъде как да преценя...

# 606
Благодаря за отговорите.И на мен ми се струва,че издиша капките,но то с тази чернилка навсякъде как да преценя...
Успокой се мила, правилно процедираш, с бебе е така. Хремите са упорити и трябва време да се овладеят. Знам какъв ужас е да се чудиш минаха ли през носа капките, колко лекарство изпи и колко изплю. Недей се плаши, че реве, за нейно добро е. За пръв път малката имаше хрема на 4м. Давеше се адски, не можеше да суче, 3 нощи я държах права на рамото ми да спи, за да може да диша. Сложи я на висока възглавница или повдигнати матрака, помага. Стискам ви палци   Hug

# 607
Благодаря много!

# 608
Аз искам да попитам за термометъра, който се минава само през челото. Ползвате ли такъв? Трябва ли да търся определена марка?

# 609
  • София
Мисля, че в "На пазар" имаше тема за термометрите.
Аз имах на MICROLIFE и бях много доволна. (Написах "имах", защото стана поредната играчка на малкия и в момента даже не знам къде е.)

# 610
Аз имам на медисана и съм горе долу доволна, но нищо не е като старият живак!  Tired Имам три, но ме е страх да ги ползвам с малкия!

# 611
Термометър с галистан. На принципа на живачният, но напълно безвреден. Точен, винаги съм сигурна в премерената Т. От електронни и такъв за чело (не помня марка) останах много недоволна. Показваха доста разминаващи се с действителността стойности.

# 612
Галистан, галий ли е Embarassed

# 613
Хехехе, не знам, на кутийката пише галистан Simple Smile Но дали е едно и също, някоя мама веща в химията да каже Simple Smile
Редактирам се: галистан: сплав от галий, индий и калай Simple Smile

# 614
Хехехе, не знам, на кутийката пише галистан Simple Smile Но дали е едно и също, някоя мама веща в химията да каже Simple Smile
Редактирам се: галистан: сплав от галий, индий и калай Simple Smile
А става ли за малко бебе, на 3м. и къде се мери Т.- може ли на ръчичката?

Общи условия

Активация на акаунт