Отговори
# 645
Здравейте.Малко започвам да се притеснявам,вече от 2 месеца на сам малката се буди нощем с плач.И през деня почти не спи,много е нервна,като тръгна да я  преспивам голям рев реве.Мислех,че е от зъбките,но мина много време и от тогава спи само в количката понеже в кошарата изобщо не иска.Дали я боли нещо?На 9 месеца е имаме 6 зъбчета и преди докато вадеше зъбки не се е будила така за това мисля,че може да е от нещо друго.

# 646
Здравейте, мами! На колко месеца е добре за бебчето да се слага в кенгуру? Трябва ли да е започнало да сяда?

# 647
Здравейте, мами! На колко месеца е добре за бебчето да се слага в кенгуру? Трябва ли да е започнало да сяда?
Аз знам,че трябва да може да си държи главичката горе -долу стабилно,не е задължително да може да сяда.Аз я сложих на 3 месеца.

# 648
Ние наближаваме 4-тия, ще я пробвам с кенгуруто.
Благодаря за мнението!

# 649
Каква въртележка е по-добре да се купи - с пластмасови, или с плюшени играчки?

Благодаря  Hug

# 650

Благодаря  Hug
Не мисля, че има кой знае какво значение. По-скоро на теб какво ти харесва. Аз например харесвам плюшените, защото са по-мекички и сега му ги давам разкачени от въртележката да се опитва да ги хваща.

# 651

Благодаря  Hug

Плюшените събират прах, който ще пада точно върху лицето.

# 652
А кога се слага въртележката? Като стане на месец ли?

# 653
  • София

Не, по-късничко. Въртележката я избирай така, че животните да са закачени за дупетата и да гледат с муцунките надолу към детето Simple Smile

# 654

Не, по-късничко. Въртележката я избирай така, че животните да са закачени за дупетата и да гледат с муцунките надолу към детето Simple Smile

Мерси.  Wink

# 655

Мерси.  Wink
Сложих въртележка,когато стана на 40 дни и се зазяпваше малко по нея.

# 656
При нашия обаче не е от дишането. По - скоро си мисля, че го боли заради коликите. Не е сумтене и похъркване, а като скимтене..
Сиси Честито бебенце Praynig понеже сме попадали в общи теми знаех, че си бременна, но не знаех, че си родила вече. И моята беба скимтеше при колики

# 657
Petit Благодаря. Wink

# 658
Здравейте!От няколко дни сме в болница с моето бебче с диагноза бронхиолит!За жалост лекарите не ми дават много информация и реших да питам мамите,преживели същото! Искам да попитам дали заради вируса бебчо няма голям апетит, а когато се храни винаги повръща след това? Оригва се даже много повече от обикновено и въпреки това връща... Другото ми притеснение,което направо си ме плаши е че много се напъва,чак почва да трепери и почервенява!Това си го обяснявам с факта,че откакто сме болни ака през 2 дни,а преди беше всеки ден?  Моля за малко помощ как мога да помогна на моето бебче! Той е само на 2 месеца и 10 дни,а вече сме болни! Sad Има хрипове, кашля по малко,но лекарите не могат да ми кажат докога ще е така...

# 659
Здравейте!От няколко дни сме в болница с моето бебче с диагноза бронхиолит!За жалост лекарите не ми дават много информация и реших да питам мамите,преживели същото! Искам да попитам дали заради вируса бебчо няма голям апетит, а когато се храни винаги повръща след това? Оригва се даже много повече от обикновено и въпреки това връща... Другото ми притеснение,което направо си ме плаши е че много се напъва,чак почва да трепери и почервенява!Това си го обяснявам с факта,че откакто сме болни ака през 2 дни,а преди беше всеки ден?  Моля за малко помощ как мога да помогна на моето бебче! Той е само на 2 месеца и 10 дни,а вече сме болни! Sad Има хрипове, кашля по малко,но лекарите не могат да ми кажат докога ще е така...
Намаляването на апетита е един от симптомите,че бебето се чувства неконфортно.Моя мъник спря да яде,когато имаше хрема.А за напъването-не знам.Но бъди нахална и хич да не ти е-питай лекарите,докато ти отговорят.Става въпрос за твоето дете,имаш право да бъде отговорено на всички въпроси.Аз съм доста срамежлива и все ми беше неудобно да настоявам,докато 2 дена обикалях по болниците,без никой да може да ми каже какво му има на бебето.Оттогава съм кошмар за лекарите,които нищо не ми казват.

Общи условия

Активация на акаунт