Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за системата Jump Math в училището ABC?
Каква е ролята на г-жа Андридж в училището Азбук?
Какви са таксите и допълнителните дейности в училище Азбуки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за системата Jump Math в училището ABC?
Мненията за системата Jump Math в училището ABC са смесени. Някои родители смятат, че е ефективна, особено когато се преподава от квалифицирани учители, които могат да адаптират материала. Други обаче изразяват опасения относно напредъка на децата в сравнение с други училища. Освен това има положителни отзиви за директорката на училището, която оставя добро впечатление.
-
Каква е ролята на г-жа Андридж в училището Азбук?
-
Какви са таксите и допълнителните дейности в училище Азбуки?
-
Каква е образователната програма в училище Азбуки?
-
Какви са мненията за училището Азбуки и Детската академия на Науките?

Докато беше в първи клас, аз работех на половин работен ден. После се наложи да тръгна на работа на пълен ден, а таткото си остана у дома. После включихме едната баба (от 3-ти клас) да идва по обяд (но живеят близо). В 4-ти клас вече се прибираше и сам и седеше по малко сам (но училището е буквално залепено за блока ни), както и ходеше на допълнителните занимания по немски и софтбол в училище сам. Това беше и една от причините да изберем училището до нас (не е ЧУ, ДУ, но се води добро ДУ).
Аз говорех за Македония, де. В 18-о не знам, но имаме много познати дечица от махалата, които завършиха сега 1 и 2-ри клас в 41-во и нито едно не е ходило само. Както и да е, да не изпадаме в поредния излишен офтопик.