Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 63 172
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Da Vinci's Demons най-накрая с дата.
24 октомври започва последния трети сезон.

И да не пускам нов пост.
Mr. Robot си е находка. Много силно начало, уф. Даже плаче за специална тема...  bowuu

# 136
Момичета, този Life ли обсъждате, че има много лайфове? Wink
http://www.imdb.com/title/tt0874936/?ref_=fn_al_tt_1

# 137
И да не пускам нов пост.
Mr. Robot си е находка. Много силно начало, уф. Даже плаче за специална тема...  bowuu

Нататък си е все силно. bowuu Много се заплете историята.

На мен ми звучеше не особено привлекателно сюжетът, но с този рейтинг и с постоянното му споменаване из чуждестранните медии трябваше да се пробва.

Технически е много добре издържан, писна ми от "хакерите" в сериалите, които си вадят телефона и разбиват базата данни на ФБР с три клика.

# 138
  • в морето до колене
Момичета, този Life ли обсъждате, че има много лайфове? Wink
http://www.imdb.com/title/tt0874936/?=fn_al_tt_1
Специално ние двете с г-жа Търнър-Самбърг този обсъждаме, да.

# 139
  • Ямбол

как свърши , с две думи , че не го гледам вече ?

Скрит текст:
Ами всички умряха, без Тиги, Чибс и Хепи. Чибс стана президент на клуба, а Тиги вице.

# 140
  • срещу двата комина :)))

как свърши , с две думи , че не го гледам вече ?

Скрит текст:
Ами всички умряха, без Тиги, Чибс и Хепи. Чибс стана президент на клуба, а Тиги вице.

Скрит текст:
мдаааа, определено няма да го гледам скоро... тия драми ше ми дойдат в повече  Laughing още си спомням колко време бях като болна след финала на Being Human  Confused

# 141
The Astronaut Wives Club. Идеално ми запълни шестдесетарската носталгия след края на Mad Men.
+1 този сериал е новите ми семки за очите
обичам си ги тия ретро възстановки, в този кюп са и Манхатън, и Американците, и Masters of Sex

# 142
Здравейте всички!
Аз отскоро съм в темата и ми е доста интересна.Мога да каза,че Breaking Bad  наистин,ама наистина си струва гледането. Първия сезон наитина е малко труден,муден и депресиращ,ама после става много напрегнат и интересен.Набелязала съм си някой от вашите предложения да ги захващам.

# 143
Вече в няколко теми попадам на изключително положителни мнения за Mr. Robot, затова отворих отделна тема за обсъждане на сериала. Заповядайте в нея тук.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 17:41 от Songes

# 144
Здравейте всички!
Аз отскоро съм в темата и ми е доста интересна.Мога да каза,че Breaking Bad  наистин,ама наистина си струва гледането. Първия сезон наитина е малко труден,муден и депресиращ,ама после става много напрегнат и интересен.Набелязала съм си някой от вашите предложения да ги захващам.

На мен пък първият ми тръгна чудесно, още от първи епизод ме заинтригува, но се поизмъчих с 5-ти. Точно навреме са го спрели. Wink

# 145
  • Ямбол
Бебе, ти си извънреден случай.  Laughing

Аз съм в сериозна сериална депресия, и то за втори път! Първият път беше след като изгледах ББ, сега след Синовете.  Confused

# 146
Better call Saul-намирам го за уникален просто!!!

# 147
Better call Saul-намирам го за уникален просто!!!

Тъкмо го приключих. Страхотен е просто, даже май ми харесва повече и от ББ. Rolling Eyes

# 148
  • Бургас
иха ще ме навиете да го гледам-Better call Saul, за мен фаворит си ми е  Breaking Bad, и tyrant

# 149
Braeking bad два пъти го започвам и нещо не ми върви,но сега ще се гледааа!В замунда открих само първи сезон на Better call Saul,от къде мога да си сваля и втория?

Общи условия

Активация на акаунт