Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 63 173
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Вестерос
Защото някой им слагаше плъхове окървавени и те се струпваха на едно място много зомбита и така падна.

# 196
  • Ямбол
Защото някой им слагаше плъхове окървавени и те се струпваха на едно място много зомбита и така падна.

Малката Лизи ги слагаше.

# 197
  • Вестерос
  bouquet Вярно. Доколкото се сещам периодично избиваха зомбитата, като почнаха да стават повече по-често ги трепеха. Както и да е. Не може всичко да е логично във всички сериали Simple Smile

# 198
  • UK
Чак накрая започнаха да ги трепят като станаха твърде много и започнаха да бутат оградата.

# 199
  • София
През цялото време имаше дежурен на оградата и на кулата. През цялото време, което прекараха в затвора. Лизи ги примамваше с мишките. Само дето няма как да дават само този човек. Освен това зомбитата се движат на стада в абсолютно всички вариати за зомби-апокалипсис и точно тогава стават силни. Говорим за многомилионни американски градове. Колко стада могат да изтребят 10-ина човека. Да, вярно е, че в американски сериал най-логично е главните герои да трепят наред и да са победители, но точно това "геройство" противоречи на логиката.

# 200
  • UK
Добре, така или иначе стана ясно, че сме гледали различни сериали. Изобщо не ми се спори повече, вярвайте си в каквото искате.

# 201
Sense8, много време го отлагах, но сега за три дни се насладих на първи сезон. Невероятен, нямаше нещо което да не ми хареса. За съжаление още няма потвърждение за втори сезон.

# 202
Sense8, много време го отлагах, но сега за три дни се насладих на първи сезон. Невероятен, нямаше нещо което да не ми хареса. За съжаление още няма потвърждение за втори сезон.
Не формално, но по косвени източници става ясно, че ще има. Отделно Вашовски са споделили, че за да развият идеята си им трябват 5 сезона.

# 203
  • София
Не формално, но по косвени източници става ясно, че ще има. Отделно Вашовски са споделили, че за да развият идеята си им трябват 5 сезона.

Ауууууууууу! На поклонение ако трябва ше отида! Стискам и крачните палци!

# 204
# 205
# 206
  • Вестерос
Именно  hahaha

# 207
  • Вестерос
Ще има сикуел на Prison Break и то с двамата братя  Laughing Laughing http://tvline.com/2015/08/06/prison-break-revival-fox-official-2016/

# 208
Уентииии  Blush

# 209
  • София
Уффффффффффффф!

Общи условия

Активация на акаунт