Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 63 174
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Аз дадох шанс заради Уашовски, ама не, сал с една Матрица ще си останат за мен.

# 241
Прехвалихте го този Sense8, а аз не издържах и една серия от него.

Не те агитирам да го гледаш задължително, напълно е възможно да не ти хареса и като цяло, различни сме, нормално.
Но исках да дам само един пример - последно ми се случи с True Detective - първи епизод на първи сезон, с рошавия Матю, някакви фантасмагории с някакви дървета, рогати богове и тралала, беше едно от най-отегчителните неща, които съм гледала. Реално го догледах непосредствено преди втори сезон, накуп, вманиачена до степен, че сънувах елементи.
Та случва се, първите епизоди на Sense8 са си мудни и уеко стуанни Simple Smile Докато свикнеш. Simple Smile

# 242
Magrat, разбирам много добре какво казваш, но при наличието на толкова много неща за гледане и толкова малко време, вече не полагам усилия сериал/филм да ми харесат. Ако не ме грабне, зарязвам и минавам на следващия в списъка.

# 243
Got ya  Peace

Някой гледа ли пилотката на Луцифер, бтв?

# 244
Аз дадох шанс заради Уашовски, ама не, сал с една Матрица ще си останат за мен.

То и Матрицата някой може да го приеме като филм за компютри.
Освен Вашовски щипката Страчински, също не е за пропускане. Simple Smile
За Мигел да не почвам  Heart Eyes

# 245
  • София

плюс е`но! на какво отгоре ще го правят сериал това романтично недоразумение!

# 246
Е, ми как! Значи, разказват пак младостта им с голямата драматична история (може и в детството им да се върнат), после показват цеееелия им семеен живот с всииичките деца, това нали го нямаше във филма, и накрая - в старческия дом. Има да пишат, да пишат! Чак аз започнах сега да си съчинявам истории.

# 247
  • в морето до колене
плюс е`но! на какво отгоре ще го правят сериал това романтично недоразумение!
Аз отдавна съм изказала мнението си - това чутовно съчинение на Спаркс, пренесено на екран за мен ще има смисъл от един-единствен римейк - когато Раян и Рейчъл станат на подходяща възраст, за да изиграят героите си и в старините им. И после да ги монтират към кадрите от младостта...
Всичко друго ми се вижда безсмислено.

Но АКО бях филмов/телевизионен продуцент в САЩ сигурно нямаше да мисля така.  Mr. Green
И щях да се опитам да изцедя още някой и друг долар от една доказано печеливша идея.
Романтичните зрителки не са се свършили със сигурност.

Погледнете на нещата и от тази гледна точка - може да изгрее някой нов Гослинг.  Whistling

# 248
  • София
мяч! оптимистка си! Simple Smile

# 249
  • София
Някой тества ли Луцифер - мнения? Всъщност кога ще тръгне редовно на екран?

# 250
  • София
Отзивите са добри като цяло, но аз ще я гледам чак като почне и сериала.
Все още няма обявена дата от Фокс, но се очаква да е зимата на 2016 г. :о

# 251
  • София
Аз четох коментарите в замунда, но тук повече имам вяра за мнение.... а там еди пишат, че ще стартира есен 2015, други 2016...за това ми е въпросът - някой по-достоверно инфо?
Иначе и аз ще чакам редовен старт...
мда...май ще е в началото на 2016 началото. Ти като написа 3имата на 2016 и направо ми изправи косата, реших че е предвиден за следващия сезон есен-зима Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 09:45 от Angel_Dust

# 252
  • Вестерос
Май ме годи склерозата, та новият на Шонда кога трябваше да почне. Имам някакви спомени за август 2015- The Catch

# 253
  • София
Според imdb - януари 2016

# 254
  • Вестерос
мерси  ooooh! зле съм, от жегата ще е.

Общи условия

Активация на акаунт