Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 63 174
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  • UK
Мда, на мен ми харесва, забавно е, актьорите са сладури, историята е безумна по един чудесен начин, според мен си заслужава. Simple Smile

# 286
  • 2860 км северно от Екватора
Има ли фенове на Jane the virgin...?
Много ме радва това сериалче, едно такова хем комедийно хем драматично...хем пародия на всички теленовели... Grinning
Дръпнала съм го, скоро ще го подкарвам, кажи накратко защо го харесваш Simple Smile
Не е нещо невероятно, но ми действа добре. Лек сериал не натоварва, има романс има и комедиен елемент. На моменти напомня на типичен венецуелски сериал но не е. Американска продукция. Ако разбирате малко испански определено ще ви хареса. Актьора в главната роля е с добра визия, разбирай те секси.
Няма да спойлвам излишно, дайте му шанс поне 2-3 епизода и ще разберете дали е за вас.

# 287
  • Варна
тъй като чакам сериалите ми да почнат есента и изгледах летните, които исках, сега гледам само Once upon a time. Почнах го миналата седмица към края и вече съм на 1х18 и мога само да каже, че веднага ми стана един от любимите

# 288
Трейлър за втори сезон на Манхатън, интересни попълнения в каста  Peace

# 289
  • София
Приключих втори сезон на френския Engrenages / Лабиринти. Отдавна не бях гледала толкова добре направен сериал!
Учудвам се, че никъде из бг-торентите не мога да намеря останалите сезони  Rolling Eyes Тегля трети от руски сайт, но с руски субтитри не знам как ще ми се получат нещата...  Confused

# 290
Jonathan Strange & Mr Norrell е занимателен сериал, 7 серии - довършен е. Магии, кринолини и злобни мъжки феи. Отначало тръгва по-бавно, към средата вече увлича.

# 291
  • София
Ха, супер.
Книгата ми е много любима Simple Smile
само 1 сезон предполагам ще е?

# 292
Ха, супер.
Книгата ми е много любима Simple Smile
само 1 сезон предполагам ще е?

Да Simple Smile

# 293
  • Вестерос
Някой знае ли инфо кога ще почва Unforgettable? Също финалния на Continuum, че не помня

# 294
  • Пловдив
Някой знае ли инфо кога ще почва Unforgettable? Също финалния на Continuum, че не помня
Я, още някой да зяпа Unforgettable. Мислех, че съм само аз Simple Smile

# 295
  • Вестерос
Много , много ми харесва. Даже ми беше станало мъчно като го спряха последния път  Grinning Има голям потенциал, особено ако върнат историята около сестрата.

# 296
  • София
Също финалния на Continuum, че не помня

на 04.09 почва

# 297
  • Вестерос
То не останало. Мерси Диаволо. Аз съм си записала 27.07  Laughing

# 298
  • Пловдив
http://www.DMCA-removal-from-Google/banan?id=452863&hit=1

Започна вчера Continuum  Peace

# 299
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Момичета, не пускайте линкове към тракерите, филтрират ги Peace. Кажете по-добре в кой точно сте го намерили и сами да търсим след това.

Общи условия

Активация на акаунт