Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 185
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Първо гледай/те оригиналния филм от 2011 г. или прочетете книгата на Алън Глин.
Високо напрежение е филма от 2011 г. с Брадли Купър и Робърт Де Ниро. Един добър НФ трилър.
Брадли ще участва като 'гест стар' и в сериала, ще видим под каква форма, може би нещо като предаване на щафетата като Ноа Уайли в Библиотекарите...
А иначе няма коментари защото сериала тръгва от днес и се очаква утре по тракерите.  Simple Smile

# 451
  • София
Днес изгледах пилотката на Blindspot.
Много ми хареса.
Мисля, че това ще е едно от откритията на новия сезон. Пипнат е във всеки един аспект.
Джейми Александър е фантастична  Heart Eyes
и един много хубав и внушителен атинянин бонус в главната роля (Съливан Стейпълтън a.k.a. Темистокъл от 300).

bowuu

# 452
  • Разпиляна във въображението
Първо гледай/те оригиналния филм от 2011 г. или прочетете книгата на Алън Глин.
Високо напрежение е филма от 2011 г. с Брадли Купър и Робърт Де Ниро. Един добър НФ трилър.
Брадли ще участва като 'гест стар' и в сериала, ще видим под каква форма, може би нещо като предаване на щафетата като Ноа Уайли в Библиотекарите...
А иначе няма коментари защото сериала тръгва от днес и се очаква утре по тракерите.  Simple Smile

Питах, защото съм го свалила от Замундата вчера, а го има от няколко дни  Thinking Гледала съм филма. Като се замисля и гледам онази мацка, да не заприлича на онзи Intelligence - един $супер компютър$ и охранителката му

# 453
Днес изгледах пилотката на Blindspot.
Много ми хареса.
Мисля, че това ще е едно от откритията на новия сезон. Пипнат е във всеки един аспект.
Джейми Александър е фантастична  Heart Eyes
и един много хубав и внушителен атинянин бонус в главната роля (Съливан Стейпълтън a.k.a. Темистокъл от 300).

bowuu

И аз го гледах. Мацката е изключително красива. Доста добро начало. Някой гледа ли The Bastard Executioner?

# 454
  • Вестерос
И аз смятам да гледам Blindspot, но трябва да се преборя с мацката, че ми е противна нещо, още от Kyle XY

# 455
  • Пловдив
Скоро не сте пускали обощена класация кои са новите сериали (чисто новите, за първа година), които почват по основните американски телевизии Laughing Laughing Laughing

# 456
# 457
  • Пловдив
Да, нещо такова. Ама аз съм с претенции и ме мързи да ровя за инфо за всеки - освен снимка и име ми се иска и кратко описание на сюжета Simple Smile

# 458
  • София
Ам има по няколко думи отстрани.
Мен общо взето нищо ново не ме привлича, чакам само Луцифер, 11/22/63 и Shadowhunters като нови  заглавия... другото са ми стари.

# 459
  • Пловдив
Ам има по няколко думи отстрани.
Има нали, ама .... пише нещо от типа "Актьорът Джими Мечката (от сериала "Тикви в ръжта") под режисурата на Сам Бобъра (познат ви от сериала "Китеник усред нива") ще разкрие пълния си потенциал като самотен рейнджър в компанията на Мими Катерицата, Сиси Сърната и др."

От подобни ревюта се вижда, че актьорите и режисьора са играли някъде другаде, ама какво ще става в сериала едва-едва разбирам от "самотен рейнджър". Ама това рейнджър в 20 век, космически рейнджър в бъдещето или говорим за Дивия запад изобщо не става ясно от пръв поглед.

# 460
  • Вестерос
Аз доста чакам  нови:
 Scream Queens- онзи ден го коментирах. В някакъв университетски кампус някакви измират ала писък.
Heroes Reborn
Supergirl

Чудя се за Wicked City и Blindspot

Другите ще са чак 2016- The Shannara Chronicles,Shadowhunters, The Catch, The Magicians,  Legends of tomorrow и Emerald city, който не знам кога ще го дават.

# 461
Четвърти сезон на Elementary има ли вече или тепърва се снима?

# 462
  • Вестерос
Чакаме да почне.

Това Scream Queens  се оказа от рода на Scary Movie  ooooh! , надявах се да е кримка пък то  Crossing Arms

# 463
  • София
А The Shannara Chronicles и аз го чакам, но то май ще е чак другата есен-зима, не сега в пролетния сезон.

# 464
  • Бургас
Знаете ли дали Tyrant ще има трети сезон ?

Общи условия

Активация на акаунт