Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 63 169
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
  • на изток от рая
изгледах един епизод на Синовете на анархията, ноя вно ще ми трябва друго време да се разберем, направо шях да заспя  ooooh!

сега си свалих Friday Night Lights и ще си изгледам последния сезон на Orange is the new black, че го бях забравила  Laughing

За Синовете ти трябват още 1-2 серии поне - първата и на мен ми беше още скучна, но после....  Laughing Даже в началото се чудех какво толкова го хвалят, но съм се убедила, че похваленото тук /особено от някои потребители  Heart Eyes/  в крайна сметка харесва и на мен.

За Брейкинг бад важи същото - не се отказвайте от изгледани само 1-2 серии - пропускате много  Party

За Бейтс Мотел се дърпах, дърпах, че като останах без сериалче, почнах го. И като го почнах- стой, та гледай. На два дъха го изгледах.
Брейкинг Бад го почвах два пъти, не ще и не ще. А гледам- често го хвалите. Ще запрятам ръкавите май.  Laughing

# 76
изгледах един епизод на Синовете на анархията, ноя вно ще ми трябва друго време да се разберем, направо шях да заспя  ooooh!

сега си свалих Friday Night Lights и ще си изгледам последния сезон на Orange is the new black, че го бях забравила  Laughing

Добре дошла в Отбора!  Laughing

Браво и за трите!

# 77
  • UK
Suits е подновен за нов сезон, American Odyssey е прекратен.

# 78
  • срещу двата комина :)))
ще му дам втори шанс на Синовете, ама ще видим кога  Blush

# 79
  • София
Аз гледам Murder In The First - единственото нещо, което ми е интересно по време на лятната пауза.

В първи сезон участваше Том Фелтън (Драко Малфой от "Хари Потър") и така се зарибих. Добра кримка е, изобщо не можеш да разбереш кой кого е убил и защо.

# 80
  • София

За Синовете ти трябват още 1-2 серии поне - първата и на мен ми беше още скучна, но после....  Laughing Даже в началото се чудех какво толкова го хвалят, но съм се убедила, че похваленото тук /особено от някои потребители  Heart Eyes/  в крайна сметка харесва и на мен.

три пъти гледах пилотката докато я докарам до финалните надписи.

# 81
Тогава да си призная, че Синовете ги отлагах с години  Grinning Но пък беше любов от първа серия. Heart Eyes

# 82
  • Там, където ме обичат
Breaking Bad на мен не ми понесе на 1 сезон,но го пробвай  Wink
И аз няколко пъти пробвах първите серии Whistling. Ами много ми е тегав.

# 83
  • в морето до колене
Аз също не съм го гледала все още (но непременно ЩЕ... някой ден  Laughing) - но знам, че сериалът е смятан от критиката за христоматиен пример за съществено подобряване с напредване на сезоните.
Не помня точно, но мисля, че номинациите му започват от втория сезон, а наградите започва да ги печели от третия... и до края!

# 84
  • София
Бутам сега The Whispers, уж добре почна, ама все по-мудно върви.  Confused
Напомня ми доста стила на Extant и Under the Dome - уж нещо се случва, уж е страшно, уж със злокобно извънземно присъствие, ама нито ни показват "злото", нито е толкова страховито положението   Twisted Evil
Все пак ще изгледам сезон 1, но ако и той зацикли като Extant в стил - театрална пиеска "В очакване на злите извънземни" - едва ли ще посегна към сезон 2.
И за да не звуча като предубеден хейтър, ще спомена и нещо позитивно - заглавната музичка в началото на The Whispers е много сполучлива  Crazy Party Страхотна! Докато тя звучи ми е най-страшно  Mr. Green

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 00:45 от Deetron

# 85
  • Вестерос
Само на мен ли Extant много хареса

# 86
  • София

Честно да ти кажа, първите епизоди на Extant много ми харесаха, но някъде след 5-та серия ли беше, взе да буксува, поне за моя вкус де  Simple Smile Смятам, че като идея Extant звучи супер! Издържан леко в стил Досиетата Х, но липсваха конкретика и визуални ефекти, които да убедят в сериозността на събитията.
С малко повече динамика и качествени ефекти, Extant би могъл да стане наистина интересен сериал.

# 87
  • КиТ

Ти целия ли го изгледа,щото към края е  Whistling

# 88
  • София
Вчера започна новия сезон Simple Smile

# 89
  • Вестерос
Да, Пламе, целия, малко идва в повече реването на Холи за бебето, но мен много ми хареса  Joy

Общи условия

Активация на акаунт