Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 159
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Знаете ли дали Tyrant ще има трети сезон ?
[Ще има и аз го следя Simple Smile

# 496
Снощи гледах Куонтико, интересно започна.
Приянка е много красива, Джейк си го харесвам още от Believe, и Браян Смит ... ммм...  Wink
и на мен ми допадна!

# 497
  • София
След втора серия на Limitless, определено препоръчвам  Peace
Историята е умело преплетена със забавни елементи, има добра актьорска игра, много добри визуални ефекти - харесва ми как представят какво се случва в мозъка на героя под влиянието на НЗТ.
Друг плюс за мен е, че се усеща духа на филма, определено ще се гледа.

# 498
  • Вестерос
Изгледах Куонтакото. Не е някакъв кой знае какъв велик сериал, но ми хареса актьорския състав и ще го следя Simple Smile

# 499
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В момента гледам "Лайф" с Деймиън Луис. Много добър като за стандартен криминален сериал, освен това рядко засичам Сара Шахи напоследък, а много я харесвам.

# 500
В момента гледам "Лайф" с Деймиън Луис. Много добър като за стандартен криминален сериал, освен това рядко засичам Сара Шахи напоследък, а много я харесвам.

и аз много го харесвам Laughing

# 501
  • София
След втора серия на Limitless, определено препоръчвам  Peace
Историята е умело преплетена със забавни елементи, има добра актьорска игра, много добри визуални ефекти - харесва ми как представят какво се случва в мозъка на героя под влиянието на НЗТ.
Друг плюс за мен е, че се усеща духа на филма, определено ще се гледа.
Много ми хареса и мен. Брадлито лош ли ще го играе сега? Не съм гледала май филма или поне не го помня.

# 502
  • София
Брадлито не е ясно май още какъв ще го играе, след години на НЗТ най-вероятно е супер богат и е постигнал всичко което иска. Та затова ми е чудно за какво му е Браян  Thinking
Иначе историята повтаря едно към едно филма - Брадли беше неудачник писател, Браян е неудачник музикант, приятел му дава вълшебното хапче и го убиват. Ефектите са като във филма, музиката е същата. Само Робърт Де Ниро го няма...  Simple Smile

# 503
  • Разпиляна във въображението
Леле, Брадли колко остарял. Не съм голяма капацитет, но Браян за мен има същото излъчване като него. Малко по-различна версия, но все пак Laughing

# 504
http://www.imdb.com/title/tt3351126/

"Без самоличност" - испански сериал
Скоро започнах да го гледам и вече съм на втори сезон, който ми е по-интересен от първия.

# 505
  • София
Иха, стартирали са СПН, Стрелата...днес почва и reign... кога ще ги гледам не знам, още не мога да наваксам дори с викингите и не съм си почнала никой от есенните сериали Sad

# 506
  • Вестерос
Иха, стартирали са СПН, Стрелата...днес почва и reign... кога ще ги гледам не знам, още не мога да наваксам дори с викингите и  не съм си почнала никой от есенните сериали Sad
дааа  Party
А днес originals i vampire diaries  и бях много приятно изненадана от Haven  Heart Eyes последните серии

# 507
  • срещу двата комина :)))
и Хейвън ли е започнал  Party

# 508
  • Вестерос
Да, с цели 2 епизода.

# 509
  • Бургас
Бихте ли ми казали хубав ли е Haven ? До го почвам ли изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт