Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 156
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • София
На мен много ми хареа в началото, но после нещо го разбозиха...

# 511
  • Бургас
благодаря ти  bouquet

# 512
  • Вестерос
Да, в началото беше страхотен.

# 513
  • София
Haven има серии, които са много интересни и серии, които са много тъпи. Хубавото е, че са някакви отделни случаи, или "беди", така че като цял може да се гледа.

# 514
  • Бургас
благодаря ви на всички за мненията  bouquet

чудя се какво да гледам  newsm78

обичам цели сезони да гледам, сега докато изчакам да се натрупат серии на

continuum
the leftovers

# 515
The bastard executioner ( не знам, как е преведен на бг - оказа се, че "бастард" означавало и вид дълъг меч  Mr. Green   ) почна много мудно, но взе да става интересен - малко по малко. Ама май няма фенове нещо.

# 516
  • Вестерос
В момента дават последните серии на Haven. Има 4 цели сезона и сега 5-ти ще е 26 серии. Днес излязоха 14 и 15

# 517
  • КиТ
На мен Хейван ми е един от любимите ми сериали  Heart Eyes

# 518
  • Варна
Здравейте, да ви споделя, че благодарение на тези тема се насладих на много готини сериали като The Good wife и Homeland. Чета внимателно отзивите ви, защото с тези малки деца нямам много време за проба грешка Simple Smile Mr Robot гледах няколко серии, но ще го оставя за по-нататък. Искам да ви попитам за Мостът /Bron/Broen/ имате ли някакви впечатления? Благодаря ви

# 519
Здравейте, да ви споделя, че благодарение на тези тема се насладих на много готини сериали като The Good wife и Homeland. Чета внимателно отзивите ви, защото с тези малки деца нямам много време за проба грешка Simple Smile Mr Robot гледах няколко серии, но ще го оставя за по-нататък. Искам да ви попитам за Мостът /Bron/Broen/ имате ли някакви впечатления? Благодаря ви

Мостът /Bron/Broen/  е страхотен сериал, не трябва да се пропуска.

# 520
Мостът /Bron/Broen/  е страхотен сериал, не трябва да се пропуска.

И аз четох добри отзиви за него, но успях да изгледам само първи епизод. Пак ще го пробвам.
Скрит текст:
А къде може да се гледа онлайн с БГ субтитри?

# 521
  • Вестерос
Graceland  е спрян. Extant  също, има слухове, че и Defiance ще го спрат скоро.

# 522
  • срещу двата комина :)))
Graceland  е спрян. Extant  също, има слухове, че и Defiance ще го спрат скоро.

Extant е спрях със сигурност, вчера видях новината Simple Smile

# 523
  • Вестерос
Аз днес за него и Грейсланд, но видях, че фенове се молят Нетфикс да вземен Defiance , затова писах, че явно и той е спрян

# 524
След втора серия на Limitless, определено препоръчвам  Peace
Историята е умело преплетена със забавни елементи, има добра актьорска игра, много добри визуални ефекти - харесва ми как представят какво се случва в мозъка на героя под влиянието на НЗТ.
Друг плюс за мен е, че се усеща духа на филма, определено ще се гледа.

И на мен ми хареса  Simple Smile (запълва дупката в сърцето ми  Crazy след прекратения Forever  Rolling Eyes), освен отделните случаи, има си и по-голяма схема/конспирация... Беше ми и примъчняло за Декс и компания   Party

"Куонтико" също ме кефи  Thinking, терористична конспирация в сърцето на ФБР (напомня за "Homeland", който зарязах, че ми зацикли).

Общи условия

Активация на акаунт