Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 120
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Разпиляна във въображението
Ще има сериал по Cruel Intentions в NBC.

И ето историята: The new show, which, unfortunately, will not feature any singing, will follow the son of Ryan Philippe's Sebastian and Reese Witherspoon's Annette, who was obviously conceived BEFORE Sebastian's tragic death. Turns out, when she was riding off in his sweet classic car, she was also carrying his child.
Now, 16 years later, their son, Bash, will stumble upon his late father's journal and learn of the family legacy he never knew existed. Determined to find answers, he leaves his small Kansas town for a scholarship to Brighton Prepatory Academy in San Francisco and finds himself in a world of sex, money, power and corruption.

# 571
Дали ще гледам ще зависи основно от коя ще играе леля Катрин и колко ще и е голяма ролята  Mr. Green

# 572
  • Вестерос
 hahaha Бум

# 573
Ще има сериал по Cruel Intentions в NBC.

И ето историята: The new show, which, unfortunately, will not feature any singing, will follow the son of Ryan Philippe's Sebastian and Reese Witherspoon's Annette, who was obviously conceived BEFORE Sebastian's tragic death. Turns out, when she was riding off in his sweet classic car, she was also carrying his child.
Now, 16 years later, their son, Bash, will stumble upon his late father's journal and learn of the family legacy he never knew existed. Determined to find answers, he leaves his small Kansas town for a scholarship to Brighton Prepatory Academy in San Francisco and finds himself in a world of sex, money, power and corruption.
А  кой е сериала ?

# 574
  • Вестерос
По филма Секс игри.

# 575
  • София
Дали ще гледам ще зависи основно от коя ще играе леля Катрин и колко ще и е голяма ролята  Mr. Green
Във филма не беше ли оная досада Мишел-Гелър?

# 576
във филма всички девойки бяха досадни, но сценарият беше готин.

# 577
  • addicted
Аз така и не можах да възприема тази тийн версия на иначе чудесната класика. А вече и сериал ще ми дойде в повече Simple Smile

# 578
  • София
Надали ще му дам шанс.

# 579
във филма всички девойки бяха досадни, но сценарият беше готин.

Peace сценария наистина ми хареса, дано сериала също е добър

# 580
Ще пробвам да гледам първия епизод, но обикновено такива продължения не ми допадат.

# 581
  • София
след успеха на Писък на МТВ айде сега и Секс игри...  Mr. Green

# 582
  • Вестерос
Диаволо, ти гледали Писъка?

# 583
Онзи ден почнах да гледам The Knick, но някъде по средата на третата серия категорично се отказах.  Tired

Любими сериали от последните няколко месеца са ми Boardwalk Empire и Breaking Bad. И двата много ми харесаха, вторият като че ли малко повече.

# 584
  • Пловдив
Онзи ден почнах да гледам The Knick, но някъде по средата на третата серия категорично се отказах.  Tired

Аз пък супер много му се изкефих - миналия уикенд за 2 дни го изгледах. Вече има 2 серии от новия му сезон и скоро ще се насладя и на тях  Heart Eyes
Обичам сериали, които после да ме провокират да търся какво е било в действителност и да науча любопитни факти за историта.

Общи условия

Активация на акаунт