Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 121
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Трябва да има. Опитай пак!

Не става.Намерих едно малко прозорче/на самия екран на филма/  където ми излиза бг суб или спряни субтитри .На което и от двете да кликна , субтитри не ми тръгват . Sad

# 556
 newsm78 Странна работа. Нещо в настройките явно не е наред.
Аз го гледам от  този линк и всичко е наред. Тръгват сами още в самото начало.

Опитай пак!  Grinning

# 557
Жалко и при мен не се зареждат субтитри, а така се зарадвах на препоръката ви, така ми се гледа "женски" сериал, докато чакам Любовниците и Камериерките.

# 558
Жалко и при мен не се зареждат субтитри, а така се зарадвах на препоръката ви, така ми се гледа "женски" сериал, докато чакам Любовниците и Камериерките.
Оооо ето обяснението .Благодаря ти .Помислих , че проблем имам само с моя комп , но после пробвах едни и същи линкове от сайта видеоклип  от различни компютри и на нито един от тях не ми тръгнаха субтитрите.
Така потърсих и пробвах няколко серии от въпросният сериал , после пробвах няколко други подобни сериала /които мернах в листите с други филми/ и нищо не тръгва.
Единствено Стрелата /за чиста проба избрах него/ му тръгнаха бг субтитрите.  

# 559
Съжалявам, момичета!

Сериалчето е супер. Дано намерите начин да го изгледате със субтитри.

# 560
Съжалявам, момичета!

Сериалчето е супер. Дано намерите начин да го изгледате със субтитри.
А тема за сериала имаше ли ?
В крайна сметка го изтеглих и пуснах първа серия .

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 23:58 от Markrit

# 561
Миналата седмица започна Фарго - 2 сезон, за който го следи. Първият сезон беше страхотен, да видим сега какво са измислили, дано не се получи като с Тру Детектив. Whistling

http://www.imdb.com/title/tt2802850/reference

# 562
  • Пловдив
Хванах края на реклама на сериал???? (май е сериал). С Джош Дюамел. Мисля кримка. Кой е сериала? Ще го излъчват по някой от каналите, обаче децата цъкаха по дистанционното и не можах да разбера.

# 563
Миналата седмица започна Фарго - 2 сезон, за който го следи. Първият сезон беше страхотен, да видим сега какво са измислили, дано не се получи като с Тру Детектив. Whistling

http://www.imdb.com/title/tt2802850/reference

Няма такава опасност.

Хванах края на реклама на сериал???? (май е сериал). С Джош Дюамел. Мисля кримка.

Battle Creek?

# 564
  • Пловдив
Дааа, този ще да е. Гледам и 24 епизода има. Отивам да пиратствам.

Благодаря.

# 565
Гледай, ама май го спряха. Laughing

# 566
  • Пловдив
Гледай, ама май го спряха. Laughing
Shocked Не ги е срам! Ма как може да ми развалят кефа така!

# 567
  • София
The Leftovers

втория сезон разбива всички шоута до този момент, поне според мен.
И като цяло ако трябва да тегля чертата това е един от най-изпипаните и майсторски сериали за последните 5 години поне. Докато го гледам съм като опъната струна и всеки момент ще се скъсам. Не мога да разбера как може да няма награди (Емита и Глобуси) и как може да има толкова ниска средна оценка в imdb (предполагам защото е трудносмилаем). Не че е ниска, но ниска за нивото на шоуто.
Лично за мен е безусловна деветка.
Няма празен кадър, няма слаб момент. Всеки детайл е изпипан и е сложен с някаква идея.
Шедьовър.  bowuu

# 568
Много силен втори сезон, съглaснa съм.
По-добър от първия, зaсегa.

# 569
  • Варна
Изгледах 1ви сезон на Broen - Мостът и страшно ми хареса. Препоръчвам за феновете на стойностни сериали

Общи условия

Активация на акаунт