Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 151
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Засега, Limitless, Blindspot и Quantico се развиват много добре, за разлика от Minority Report, който поне на този етап е голямо разочарование.
А някой гледа ли Агентите на ЩИТ и Готъм?

# 541
На мен Готам ми харесва. Миналия сезон малко ми беше поомръзнал, но реших пак да му дам шанс. Но аз не съм чела никакви комикси и ми е интересен,
Скрит текст:
особено сега, като Пингвина хвана натясно полицая, явно ще става бъркотия  Mr. Green

# 542
  • КиТ
Аз гледам Готам и Агентите,на втория обаче съм с 1сезон назад,че нещо ме беше загубил.Наскоро почнах пак отначало,обаче започнаха есенната инвазия и  Crazy

# 543
  • Разпиляна във въображението
Аз следя Агентите, но за съжаление с темпото, с което се правят субтитрите е почти нулево. Никой не ми е задължен, разбира се, но ми е странно, че се бавят толкова.

# 544
  • Вестерос
Засега, Limitless, Blindspot и Quantico се развиват много добре, за разлика от Minority Report, който поне на този етап е голямо разочарование.
А някой гледа ли Агентите на ЩИТ и Готъм?

И аз гледам Агентите и Готъм, Агентите предния сезон повече ми хареса от първия, за сега сериите са ми интересни също. Готъм и той доста добре се развива, имам големи надежди за него.

От новите съм доволна също и аз от Куонтако. Главната актриса ми е много симпатична. Все още не мога да реша кой е предателя. Сменям си мнението през 15 минути  Laughing Има 3 серии излезли до сега Simple Smile Другия нов , който следя е Blindspot. Страхотен е. С нетърпение го чакам вторник като дойде. Друг нов не съм заглеждала.

# 545
Тези дни случайно попаднах на монтаж на Silicon Valley и ми хареса. Сериалът има доста смешни моменти.

# 546
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снощи започнах Public Morals, много ми допадна като атмосфера и интрига.

# 547
Изгледах за около седмица някъде A Place To Call Home.
Може ли резюме накратко за сериала ? newsm78

# 548
Накратко за A Place To Call Home:
Скрит текст:
Действието се развива в Австралия след Втората световна война.
Сюжетът проследява живота на една амбициозна и много силна по характер медицинска сестра и взаимоотношенията й с едно заможно местно семейство. Любов, ревност, непозволени връзки, амбиции, семейни тайни и т. н. Общо взето сюжетът поддържа постоянен интерес у зрителя, като развитието на събитията не е твърде предвидимо.

# 549
Накратко за A Place To Call Home:
Скрит текст:
Действието се развива в Австралия след Втората световна война.
Сюжетът проследява живота на една амбициозна и много силна по характер медицинска сестра и взаимоотношенията й с едно заможно местно семейство. Любов, ревност, непозволени връзки, амбиции, семейни тайни и т. н. Общо взето сюжетът поддържа постоянен интерес у зрителя, като развитието на събитията не е твърде предвидимо.

Ъмммммммм звучи много интригуващо !А  с бг субтитри има ли го  някъде?

# 550
  • в морето до колене
Хубав е сериалът, да. Аз го хваля от две години.  Simple Smile
В Замунда го има с български субтитри - само последната серия няма субтитри още.
А в темата за историческите и костюмни филми някой беше дал линк за гледане онлайн с български субтитри - там са първите два сезона, без текущия трети, който започна наскоро.

# 551

Да, тук Simple Smile.

# 552

Да, тук Simple Smile.

Аз отворих първа серия , но нямаше бг суб ?

# 553
  • в морето до колене
Аз отварям през същия линк и има субтитри...  newsm78

# 554
Трябва да има. Опитай пак!

Общи условия

Активация на акаунт