Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 043
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Да похваля Into The Badlands -  много ми хареса.
И на мен.
И аз сериозно почнах да се зарибявам, нямам търпение за следващия епизод. Съни и Веил (гаджето му) са ми много готини.
Мисля, че му е време да си има отделна тема този сериал.  Crossing Arms

# 691
Да похваля Into The Badlands -  много ми хареса.
И на мен.
И аз сериозно почнах да се зарибявам, нямам търпение за следващия епизод. Съни и Веил (гаджето му) са ми много готини.
Мисля, че му е време да си има отделна тема този сериал.  Crossing Arms
Трети епизод вече излезе.

# 692
  • София
И веднага са го превели.

# 693
Аз четвърти имах в предвид, че чакам  Rolling Eyes

# 694
  • София
И аз съм за отделна тема за Прокълнатите земи, култово сериалче със страхотна хореография и много яки герои. Истинска находка.

Легенди с Шон Бийн преди малко гледах третата серия, леле брр сега ми стана ясно защо и бяха отложили премиерата в щатите от 16.11 на 23.11
Ами то все едно гледаш Париж и кървавите атентати от черния петък 13  Sick

Две думи и за Останалите (The Leftovers). Пак ще се повторя, за мен това е сериал номер 1 за последните 10 години, силно недооценен. Добре де айде в топ 3 поне.
Та идната неделя е последната 10 серия и приключва и втория сезон (дано да има трети). За тези, които го следите какво ще кажете, пфф  Shocked
Каква излезна тя.
Скрит текст:
Абе още като видях Мег с Иви нещо ми просветна ама не можах да навърша нещата и в края на сероята бях ударен с тухла четворка по главата. Не е имало нов 14 октомври, момичетата не са заминали, а са част от някакъв грандиозен план на Меган по случай годишнината от заминаването.
А пък по-предната 8 серия ме хвърли в джаза. На Туин Пийкс не съм се чувствал така баси. Битката на Кевин с Пати в главата на Гарви или в отвъдното или и аз не знам къде, мале мале няма такъв сериал просто.

# 695
  • Бургас
И аз да кажа за The Leftovers, удивява ме този сериал. От много време не съм гледала толкова добър американски сериал. Иначе broen води моята класация.

# 696
Желаещите да има тема за Into The Badlands, заповядайте - вихрете се  Grinning - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=888338.new#new

# 697
Аз се зарибих по London Spy .

# 698
Две думи и за Останалите (The Leftovers). Пак ще се повторя, за мен това е сериал номер 1 за последните 10 години, силно недооценен. Добре де айде в топ 3 поне.

Скрит текст:
Абе още като видях Мег с Иви нещо ми просветна ама не можах да навърша нещата и в края на сероята бях ударен с тухла четворка по главата. Не е имало нов 14 октомври, момичетата не са заминали, а са част от някакъв грандиозен план на Меган по случай годишнината от заминаването.
А пък по-предната 8 серия ме хвърли в джаза. На Туин Пийкс не съм се чувствал така баси. Битката на Кевин с Пати в главата на Гарви или в отвъдното или и аз не знам къде, мале мале няма такъв сериал просто.

И на мен ми просветна веднага, че Мег е замесена, и се чудих как ще го завъртят. Добре го изиграха.

А предната серия си беше Lost отвсякъде.  Simple Smile

# 699
Чакам да излязат всички епизоди на втори сезон на The Leftovers, че нещо вече нямам нерви да чакам по епизод на седмица. Първи сезон много ми хареса.

# 700
  • София
Аз имам да наваксвам с 4 епизода, и обикновено седя и гледам с отворена уста. hahaha Единствено не ми хареса историята на бившата жена на Рик и сина и. Там попревъртях малко.

# 701
бившата жена на Рик и сина и.

На кого? hahaha

# 702
  • София
 hahaha Подсъзнателно ми се върти, че се казва Лори и тя.

На Джъстин Теру, не му знам героя. Кевин май.

# 703
  • На високо
Не съм гледала още последния епизод на "Останалите", но 8-ми и мен ме втрещи Shocked. Прекрасен е сериалът Heart Eyes, но  някак си е невъзможен за преразказване. И по тази причина не мога да зарибя и ММ да го гледа, твърде откачено му звуча Mr. Green, като се опитам да го запозная с историята. Не успява да разбере възторга ми Crossing Arms.

# 704
Някой дали гледа The Royals, чудя му се интересен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт