Включете се в новата игра с награди от образователни играчки Thinkle stars™

• 8 348
  • 108
  •   1
Отговори
# 75
Ехааа, как няма да се включа и аз...Имам си две дечица. Гогата е по-малкото ми детенце и сега ще бъде в първи клас . Мисля ,че знания в областта на IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“ ще му бъдат много полезни и интересни! Той е любознателно дете и знам ,че ще му бъде увлекателна тази образователна игра.
Надявам се да имаме късмета !
Успех на всички участници пожелавам.....иии... весело лято!

# 76
  • sofia
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“  най-много ни допада и ще ни бъде от полза тай като вече сме бъдещи второкласници    Peace

# 77
 Умна писалка Mini „Логически игри, математика, цветове и плодове“

# 78
Моята по - малка дъщеря много обича да се занимава с образователни книжки .Мисля , че много подходяща за него ще е  IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“.

# 79
Разгледах с интерес всички играчки.Всички изглеждат забавни и съм сигурна,че децата се забавляват с тях.
Най-подходяща за моят син мисля,че е "IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа” .Самият  той много се интересува от забележителностите и животните в БГ.

# 80
УМНА ПИСАЛКА „МЕЧО“ ЗА АЗБУКАТА И ЦВЕТОВЕТЕ би била най-подходяща за възрастта на моето дете.Мисля, че с нея ще се забавляваме много заедно, изучавайки буквите и цветовете.Обожавам образователните играчки, надявам се да възпитам любовта към тях и в дъщеря си.

# 81
На синът ми много ще му е интересна "Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете ". В момента учим точно цветовете на играчките и колите, а и започна да пише първите си буквички, от имената ни.

# 82
Много интересни и образователни са всичките,но отговора ни е УМНА ПИСАЛКА MINI ЛОГИЧЕСКИ ИГРИ, МАТЕМАТИКА, ЦВЕТОВЕ И ПЛОДОВЕ.  Това ще е най-подходящ за нашето момиченце.

# 83
  • София
IQ играта с въпроси "Свят, човек и природа" е най-подходяща за моето дете. От другите образователни играчки не би научила нищо ново.

# 84
IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“ е най-подходяща за моето дете, защото точно такива неща го вълнуват в момента. Чрез нея ще научи нови знания и смятам че ще му бъде много интересно. Важно е децата да учат чрез игрите, затова приветсвам този вид играчки! Малките сладури се радват винаги на играчките, но чрез тези ще успеят и да обогатят знанията си!

# 85
Разгледах всички предложения и за дъщеря ми смятам ,че най-подходящо би било : IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“ ,тъй като догодина ни предстои да е първокласничка.

# 86
Смятам, че  Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете е най-подходяща за моето дете, тъй като тепърва ще се запознава с буквите и цветовете. Смятам, че ще му бъде интересно и забавно с писалката "Мечо". Другите също са хубави,но са за по-големи дечица. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 87
  • Varna, Bulgaria
 УМНА ПИСАЛКА MINI ЛОГИЧЕСКИ ИГРИ, МАТЕМАТИКА, ЦВЕТОВЕ И ПЛОДОВЕ би била най-интересна за моята дъщеря .

# 88
  • София / Баня
Избирам  IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“ - дъщеря ми любознателна и мисля, че ще и е интересна и полезна.

# 89
    Страхотни игри - забавни са, интересни увличат децата да постигнат по-добри резултати, може да се играят от както от едно дете , така и от няколко и пак да им е интересно и да могат да се състезават.
 IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“  би била най-подходяща за моето дете , защото сега е момента когато го интересува околния свят.
Поздравления за иновативния подход към играчките , които са създали Thinkle star.
Чудесен подарък за всяко дете.

Общи условия

Активация на акаунт