Включете се в новата игра с награди от образователни играчки Thinkle stars™

• 8 345
  • 108
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, IQ игра с въпроси е играта най - подходяща за моята почти 6-годишна девойка. От прекрасните образователни и забавляващи игри имаме няколко и тя много се забавлява, а и аз също. С тези IQ въпроси може леко и с усмивка да прекараме часове в опознаване на света, наслаждавайки се на компанията си и дарявани си усмивки. Дано имаме късмет, че скоро е и рожденичка.  🎂🎁🎂😆😆😆

# 61
УМНА ПИСАЛКА „МЕЧО“ ЗА АЗБУКАТА И ЦВЕТОВЕТЕ ,подходяща е за моето дете,защото това лято между почивките ще учим и буквички и да пишем Grinning

# 62
УМНА ПИСАЛКА MINI ЗА ЧАСОВНИКА, ЧИСЛАТА, ФОРМИТЕ И СЪОТВЕТСТВИЯТА е най-подходяща за моето дете, защото сега е във възраст,когато учим за формите и съответствията

# 63
IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“.Всичко,свързано с природата й е много интересно,играчката е страхотна и мисля,че много ще се зарадва.

# 64
УМНА ПИСАЛКА „МЕЧО“ ЗА АЗБУКАТА И ЦВЕТОВЕТЕ избирам.С нея моето мъниче съм сигурна,че ще усвои много лесно различните цветове и ще научи буквите.С този привлекателен начин за усвояване децата успяват играейки да предизвикат интереса си.Убедена съм, че действа!Имам опит с по- голямото си дете,което на 2 години знаеше азбуката(бъркаше само някои букви).Но децата са различни.Никой не го е притискал, той сам ни питаше за буквите. Докато малкият ще има нужда от тази писалка за да го заинтригува.Затова предпочитам именно тази играчка.

# 65
  • София
Здравейте!
Избирам "Умна писалка "Мечо" за азбуката и цветовете". Смятам, че тя е най-подходяща за моето дете, защото сега започваме да учим  буквите и цветовете и ще му бъде забавно да го прави под формата на интересна игра.

# 66
Избирам:  5. Умна писалка Mini „Логически игри, математика, цветове и плодове“

Смятам, че това е най-подходящият начин под формата на игра да усвоим много нови знания!

# 67
Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете, защото с нея ученето на цветовете и буквите ще е забавно и интересно. Хем игра, хем урок. Heart Eyes

# 68
Най-много ми хареса Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете. Ще е забавно за моето дете да се учи да пише с такава писалка.

# 69
  • Бургас
Първата игра е много хубава,но моят юнак е още мъничък за нея май. От следващите има доста неща, които вече знае. Така че петата: УМНА ПИСАЛКА MINI ЛОГИЧЕСКИ ИГРИ, МАТЕМАТИКА, ЦВЕТОВЕ И ПЛОДОВЕ би била най-интересна за него и дано има късмет, че ще е рожденик скоро  Praynig Blush

# 70
За моето дете се спирам на IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“, другите игри също са полезни но то е вече запознато с голяма част от тях. Смятам че, за предучилищната му подготовка, би била чудесно помагало.
Децата обичат образователните игри, защото играейки, научават много нови неща!  Hug

# 71
Умна писалка Mini „Логически игри, математика, цветове и плодове“ . Считам, че е подходяща за моето дете, защото дъщеря ми много обича логическите игри.

# 72
Умна писалка Mini „Образователен пъзел“
Аз също много харесвам играчките на Тинкъл Старс и имаме няколко вкъщи.Синът ми обожава да играе с тях.Смятам,че Умна писалка Mini „Образователен пъзел“ е най-подходяща за него,защото той сега учи докато играе и няма нищо по-забавно от това.

# 73
  • София
За моите принцеси смятам за най-подходящаУМНА ПИСАЛКА MINI ОБРАЗОВАТЕЛЕН ПЪЗЕЛ . От малки обичат да редят пъзели и ще се радват на нов вид пъзели, различен от стандартните. Със сигурност дълго време ще задържи вниманието им, а също и моето защото това е едно от любимите ни занимания заедно  Grinning

# 74
От представените играчки, най-интересна за моето 6 г момче би била IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“

Общи условия

Активация на акаунт