Включете се в новата игра с награди от образователни играчки Thinkle stars™

• 8 344
  • 108
  •   1
Отговори
# 45
Всички образователни играчки са страхотни!

Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете избирам за бъдещите занимания на бебчо.
Още от сега се заглежда и разлиства детски книжки и аз го насърчавам и с удоволствие го поощрявам.

# 46
Избора е труден и затова реших да  пусна клиповете на моят син за да ми помогне в избора. Видеото с образователния пъзел му привлече вниманието,така че избираме №4.

# 47
Аз избирам №1 IQ-Игра с въпроси "Свят, човек и природа". Дъщеря ми е на седем години и половина завършен вече първи клас и мисля че на този етап от развитието й първата игра ще бъде най-полезна за нея за момента. Пожелавам успех на всички и на себе си разбира се.

# 48
Моето малко момче скоро ще навърши 3 години. Вече разпознава и назовава животните благодарение на умните кубчета на Thinkle Stars. За да продължи да трупа знания за животните и предметите от ежедневието, да научи цветовете и формите сега, числата и количествата после, много би му помогнала  УМНАТА ПИСАЛКА MINI ОБРАЗОВАТЕЛЕН ПЪЗЕЛ. Още повече с разнообразието от занимания, които предлага, тази играчка би му задържала вниманието  дълго време.

# 49
  • I want it all and I want it now.
УМНА ПИСАЛКА MINI ЗА ЧАСОВНИКА, ЧИСЛАТА, ФОРМИТЕ И СЪОТВЕТСТВИЯТА
Тази, ще помогне на моята племенница в предучилищната подготовка.

# 50
  • Бургас
Умна писалка "Мечо" за азбуката и цветовете Това ще бъде най - интересно и полезно на моето момче, което е на 3год. В момента учим точно цветове и задаваме въпроси " Защо жабчето е зелено? "  Blush . Буквите също учим, но ще ни трябва и Вашата помощ!  Simple Smile

# 51
Избирам 2. Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете, защото дъщеря ми е на 3.5г и има огромен интерес към буквите и азбуката- както да ги учи , така и да ги пише. Какъв по лесен начин това да стане, ако не под формата на игра?

# 52
  • Пловдив
Харесах за моето дете IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“. Мисля,ч е ще и бъде интересно да научи повече за човешкото тяло, животните и природата.

# 53
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“

Моят избор е това, защото ще се хареса както на големият ми син, така и за малкият. Всяко нещо улесняващо учебния процес ще им е от полза и на двамата.

# 54
 IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“ ,защото мисля че тя е най-подходяща за моето дете!

# 55
Мисля, че всички варианти са интересни и биха ни били от полза, но все пак избора ни е:

3. Умна писалка Mini „Часовникът, числата, формите и съответствията“

# 56
  • София
За моето дете мисля, че най-подходяща би била УМНА ПИСАЛКА MINI ЗА ЧАСОВНИКА, ЧИСЛАТА, ФОРМИТЕ И СЪОТВЕТСТВИЯТА.

# 57
Мисля, че IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“ е най-подходяща за почти 6-годишната ми дъщеря, а след време малкия ми едномесечен син като порастне ще се запознаем и с другите игри. Всички са полезни и учат децата  Simple Smile

# 58
  • На брега на морето
Тъй като на есен ни предстой да се първи клас за моето пораснало момче избирам IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“, смятам че ще му бъде страхотен помощник в училище. Успех на всички.

# 59
  • в 1001-та нощ
Не подозирах за тези игри и се радвам, че имах възможност да узная за тях Simple Smile

Големият ми син е на 5г и мисля, че му е рано за IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“, а "Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете" му е под нивото - познава цветовете азбуката и сме на вълна срички  Heart Eyes

От другите три игри - мисля, че всички са подходящи, но се спирам на:

5. Умна писалка Mini „Логически игри, математика, цветове и плодове“

Успех на всички  Peace

Общи условия

Активация на акаунт