Включете се в новата игра с награди от образователни играчки Thinkle stars™

• 8 343
  • 108
  •   1
Отговори
# 30
Мисля, че IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“ ще е най-подходяща за сина ми. Избрах тази игра, защото е най-всеобхватна, а и защото е пригодена за широк възрастов диапазон, което позволява ползването й по-дълго време.

# 31
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“- смятам , че е най- подходяща за бъдещия ми първокласник. С лекота ще учи и ще се забвлява. Имаме др. и са много полезни и за по-малкото му братче, което е на 4г.

# 32
  • Sliven, Bulgaria
Избирам 2. Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете за моето момченце, защото смятам, че с тази писалка изучаването на азбуката ще  е много забавно и лесно за него.

# 33
Всички Ваши продукти са страхотни, но все пак ще избера Умна писалка Mini „Часовникът, числата, формите и съответствията“ и мисля че ще е изключително полезна за детето ми и подходяща за възрастта му, 5 години.

# 34
  • Кюстендил
Смятам, че IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“ е най - подходяща за сина ми, тъй като е много любознателен, а и "Човек и природа" е един от любимите му предмети в училище!

# 35
  • Sofia
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“, дъщеря ми е на 6г. , любознателна е и мисля, че този продукт много ще й хареса!

# 36
За моето дете най-подходяща в момента е УМНА ПИСАЛКА „МЕЧО“ ЗА АЗБУКАТА И ЦВЕТОВЕТЕ. Първо ще се забавляваме с Мечо (който покрай анимацията "Маша и Мечокът" много харесва) и цветовете, а по-късно и с азбуката.

# 37
Благодаря за темата!
За сина си бих избрала IQ ИГРА С ВЪПРОСИ ,,СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА" . Измежду всички предложени тя би представлявала провокация за него; останалите, струва ми се, ги е надраснал. Simple Smile

# 38
  • Пловдив
Дъщеря ми е на 7 год - бъдеща първокласничка и смятам, че IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“ е най-подходяща за нея.
Под форма на игра ще запомня по-лесно информация и ще й бъде полезно в училище.

# 39
Избирам Умна писалка "Мечо" за азбуката и цветовете.
Tя е най-подходяща за моето дете, защото то точно сега ще започне да учи цветовете и буквите.
Досега играеше с таблета на тинкъл старс и смятам, че ще ѝ бъде забавно да ги запомня по различен и интересен начин.

# 40
УМНА ПИСАЛКА MINI ЛОГИЧЕСКИ ИГРИ, МАТЕМАТИКА, ЦВЕТОВЕ И ПЛОДОВЕ , защото изпитваме затруднение с математиката и смятам, че ще бъде полезна.

# 41
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 УМНА ПИСАЛКА „МЕЧО“ ЗА АЗБУКАТА И ЦВЕТОВЕТЕ е най подходяща за възрастта на моето дете.Чрез нея той ще се запознае по един по забавен начин с цветовете и буквите,а самата писалка мече е много красива  Heart Eyes

# 42
За моето дете най-подходяща е Умната писалка "Мечо" за азбуката и цветовете.
Чрез нея то ще научи бързо цветовете и буквите.

# 43
За моя син най-подходяща е УМНА ПИСАЛКА MINI ЛОГИЧЕСКИ ИГРИ, МАТЕМАТИКА, ЦВЕТОВЕ И ПЛОДОВЕ. От нея ще научи много нови и интересни неща, ще развива логическо мислене и ще му бъде страшно забавно!!!   Heart Eyes

# 44
Всички показани продукти са страхотни, макар и несравними едни с други, т.к. са просто за различа възраст и етап от развитието на детето
УМНА ПИСАЛКА MINI ЛОГИЧЕСКИ ИГРИ, МАТЕМАТИКА, ЦВЕТОВЕ И ПЛОДОВЕ - това е "играчката", която смятам, че е най-подходяща за 4 годишния ми син. Част от нещата ги знаем (разлики, цветове,  форми), но математиката ни куца. Мисля, че тези карти ще са ни от голяма полза! Много ми хареса това, че в някои от тях отговорите са повече от един. А и "наградата" - звуковия сигнал са правилен отговор е различен всеки път Simple Smile
Поздравления за чудесните продукти! продължавайте в същия дух - в помощ и на деца, и на родители!

Общи условия

Активация на акаунт