Включете се в новата игра с награди от образователни играчки Thinkle stars™

• 8 340
  • 108
  •   1
Отговори
# 15
За моето детенце най-подходящата писалка е УМНА ПИСАЛКА MINI ОБРАЗОВАТЕЛЕН ПЪЗЕЛ, тъй като е само на 2 годинки. Ние сега учим животните, кое какъв звук издава, с какво се хранят, да намери правилната формичка

# 16
  • Русе
Умна писалка с Мечо в момента е най- подходяща за нас!

# 17
  • при късмета
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“
Сина ми вече е на 6 и мисля, че ще му е интересна

# 18
  • София близо до Витоша
2. Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете

Елена на 3 годинки, в момента е в такъв период,че всичко и е много интересно. Всеки ден по няколко пъти ме пита, това кой цвят е ? После взима книжка и започва да ми казва - това е буквата на .....а тази на кой е ?

Ако спечеля този подарък със сигурност ще и бъде много полезен.

# 19
Моят син пожела: Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете. Той има Образователен таблет на Thinkle stars и много обича да играе на него. Поздравления за страхотните и образователни играчки - те са ми любими!

# 20
Умна писалка Mini образователен пъзел е перфектната, първа за нас игра на Thinkle stars, с която под формата на много забавления и игри ще се запознаем с полезна информация от ежедневието. Ученето като игра ще спомогне за по-бързото и приятно усвояване на нови знания.

# 21
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ ,,СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА" е най-подходящо за моето шест годишно дете.

# 22
Оооо, страхотни играчки! Heart Eyes
Като за моето бебче най-подходяща ми се струва  Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете .Естествено ще трябва да пораснем още малко... Hug

# 23
  • София
Моя син ще е първолак и мисля, че най-полезна ще му бъде "IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“".

# 24
  • Варна
Синът ни ще е в предучилищна група тази есен, но знае доста и обича да научава нови неща. Ето защо смятам, че IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“ би била най-подходящата за него. Peace Много ще се зарадва, ако я спечелим! Heart Eyes

# 25
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

УМНА ПИСАЛКА MINI ЗА ЧАСОВНИКА, ЧИСЛАТА, ФОРМИТЕ И СЪОТВЕТСТВИЯТА

С помощта на „Умната писалка MINI“ и 15 двустранни карти с 30 образователни теми детето усвоява нови знания от предучилищната програма. То ще търси отговорите на въпросите от картите. А „умната писалка“ ще сигнализира верните отговори със зелен цвят и поощрителна мелодия, а неверните – с червен цвят. Темите са: часовникът, числата и броенето, събирането и изваждането, животните и техните малки, храните, формите, цветовете, професиите, сезоните и още много други.  

Ще трябва Simple Smile да се попълни дома ни с всички "Умни писалки"  Wink
Средната щерка ще е подготвителна група наесен ... Проявява голям интерес към математиката и смятам, че УМНА ПИСАЛКА MINI ЗА ЧАСОВНИКА, ЧИСЛАТА, ФОРМИТЕ И СЪОТВЕТСТВИЯТА би била един чудесен подарък за първия учебен ден.

# 26
Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете ще е най-подходяща за нашето мъниче, само да порасне малко

# 27
  • Пловдив
 Нашето момче много обича занимателни книжки и игри.Мисля , че много подходяща за него ще е  IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“.

# 28
  • София
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“
Дъщеря ми  е на 6г. и мисля, че ще я хареса  Simple Smile

# 29
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“ и Умна писалка MINI за часовника, числата, формите и съответствията най-много ни допадат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт