Включете се в новата игра с награди от образователни играчки Thinkle stars™

• 8 349
  • 108
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря за коментарите! Fria99, ти Jane   ли ползваш?

# 91
  • Ямбол
2. Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете ,тъй като смятам,че би улеснила детето,точно в тази възраст да научи буквите и да се подготви за предучилищна.

# 92
IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“
Тя е най-подходяща , защото сега ще сме 1-ви клас .
Голямо желание за много знание !  Hug

# 93
За моето дете най- подходяща би била IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“, защото в момента това я вълнува.

# 94
За моята дъщеря е най-подходяща Умната писалка Mini образователен пъзел, защото сега се интересува от реденето на пъзели, от цветовете, формите, животните.

# 95
  • Перник
УМНА ПИСАЛКА „МЕЧО“ ЗА АЗБУКАТА И ЦВЕТОВЕТЕ

Тази награда много би зарадвала моето дете!

# 96
За моето дете избрах IQ игра с въпроси „Свят, човек и природа“ - би била най-интересна и най-подходяща за възрастта му.
Той обожава образователните игри - с тях учи и се забавлява.

Пожелавам успех на всички!  bouquet

# 97
  • добрич
Смятам вашите играчки за страхотни, образователни и интересни за децата -  за това когато имам възможност подарявам такива.
А сега ми се ще да зарадвам моята дъщеря с
- Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете

# 98
Избирам за синът си играта IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА“ тъй като догодина ще е първокласник, другите игри са под нивото му, иначе са чудесни  Peace

# 99
За моето дете, бих се радвала, да спечелим
3. Умна писалка Mini „Часовникът, числата, формите и съответствията“

Имаме Умна писалка „Мечо“ и съм възхитена от забавния и интересен начин, с който се усвои информацията, а "Разказвачът на приказки"............................е РАЗКАЗВАЧ НА ПРИКАЗКИ.
Има време и за мама, с вашите играчки.
Страхотни са!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 16:46 от splendichka

# 100
2. Умна писалка „Мечо“ за азбуката и цветовете ми е фаворит, тъй като детето ми има интерес към четене и писане и много ще се радва, ако я има! Пожелавам му късмет!

# 101
  • Великобритания
Най много ми допадна УМНА ПИСАЛКА MINI ОБРАЗОВАТЕЛЕН ПЪЗЕЛ , мисля че ще помогне в развитието на детето ми

# 102
УМНА ПИСАЛКА MINI ЛОГИЧЕСКИ ИГРИ, МАТЕМАТИКА, ЦВЕТОВЕ И ПЛОДОВЕ
Голямата ми дъщеря (3.5г.) много обича книгите и игрите, а когато са 2 в 1 е най- интересно. Цифри, цветове и плодове- знае ги както на български език, така и на английски. За да не ги забрави, ми се иска с този подарък да си преговаря. Така ще бъде за нея забавно, а на мен интересно  Embarassed

# 103
Като майка на две деца, смятам че образователните играчки са един от най-хубавите подаръци за едно дете. Моят опит показва, че чрез тях детето учи и възприема нови знания по много лесен и същевременно забавен за него начин. Именно поради тази причина, повечето играчи в дома ни са образователни. Тъй като синът ми е още бебе, в този случай ще се спра на играчка за по-голямата ми дъщеря, която скоро ще е в първи клас. От изброените предложения, смятам че най-много би и допаднала "IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА".
Пожелавам успех на всички Simple Smile

# 104
  • у нас
Най-лесно децата запомнят нови неща, докато играят. Затова IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА" ще е най-полезна за моята любознателна дъщеря, която на есен ще прекрачи прага на училището за първи път. Както нея, така и батко й иска да знае все повече и повече, и тази IQ ИГРА С ВЪПРОСИ „СВЯТ, ЧОВЕК И ПРИРОДА" ще ги забавлява много и двамата, и ще им разкрие нова, непозната информация. А и така ще усвояват по-лесно уроците по "Човек и природа" и "Човек и общество".

Общи условия

Активация на акаунт