Професионални серии за коса - тема 82

• 50 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Абе момичета в каква последователност слагате финишите - първо крем и после олио или обратното?  newsm78

# 376
Много е хубав цветът от снимката,прилича ми на 8-ца...иска ми се и на мен да се изсветля малко,но съм с тъмни вежди и ще стана чудничка  Mr. Green
Tsukihime , в повечето случаи първо крем,после олио,но доста често е както ми дойде  Laughing

# 377
Спрей, крем, олио  Peace

# 378
Ауу, цвета ми е любим. Heart Eyes В момента съм намацотена с нещо подобно, старах се да намеря най-сходния до моя цвят, макар че това има златни отблясъци май, пък аз съм пепелява. Thinking Ще го видим какво ще излезе. Мисля, че ще ти отива много на теб такъв цвят, и даже ми е интерсно да те видя, особено и с прическа като от снимката. Представям си те много нежна и романтична с тази визия (не че сега не си Mr. Green)  Hug

# 379
А защо толкова много финиши. Въпросът ми не е конкретно към Руса мама, разбира се.  Peace

# 380
А защо толкова много финиши. Въпросът ми не е конкретно към Руса мама, разбира се.  Peace
Спрей за затваряне на косъма, термо крем и за финал серум. Понякога вместо термо слагам плодовото мляко на МШ. Винаги 3 финиши!

# 381
Аз слагам по 2 и мислех, че е зле работата.  Embarassed

# 382
Магнолиа, цветът и според мен е 8-ца  Peace

С финишите действам така:
Ако ще слагам протеинов финиш независимо крем или спрей го слагам първи. След него Л2 т.е. хидратиращ затварящ кутикулата. Накрая олио.

# 383
Лу Мерси  Hug
Магнолия -прекрасна както винаги   bouquet

# 384
  • Варна
Термозащитата накрая  Peace
Аз слагам Л2,серум Олео релакс,цимент(нектар)термик,спрей на Вела.Следва сешоар,преса и накрая Хрома рич  Laughing

Това,което се вижда от снимката с момичето е ефект от светлината.За да изглежда косата така на живо няма как да е един цвят,а минимум два,три на редени кичури например 8.3 и 9.3.След няколко измивания цветовете се преливат.

# 385

Това,което се вижда от снимката с момичето е ефект от светлината.За да изглежда косата така на живо няма как да е един цвят,а минимум два,три на редени кичури например 8.3 и 9.3.След няколко измивания цветовете се преливат.
съгласна съм с теб. Такъв ефект с един цвят не се постига никога. Но не се и постига с кичурите, които масово се правят у нас.  Sick

# 386
  • Варна
Разбира се,трябва си добър фризьор ако може колорист.Аз съм била с 4 цвята редени кичури,но много по-светло.Най- светлото 12,та до горещ шоколад  Laughing
Голяма красота беше,но ужасно трудно се поддържа.Боите бяха на Вела колестон,няма мърдане цвета.Дълго време изравнявахме докато си върна 12-ка на цялата коса.

# 387
______Freya_______, какъв сешоар използваш? След последния ми съм наплашена и от сешоари.

Magnollia, благодаря, намерих серията на Керастас. Age Resistance балансирана ли е? Не бих пипнала такава хубава коса, твоят цвят е много жив и се откроява.

Моята коса както беше суха, след два месеца ползване на червените Тиджита, Интес Рипеър, Макадамия,  и никакъв сешоар, сега клепва и става прекалено мека от хидратиращите продукти.

Нямам идея в момента какво да ползвам. Днес и с Интенс Рипеър стана прекалено мека и усетих това, което някои описвате като ефект от силиконите. А моята коса винаги много ги е обичала.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 23:10 от marigold_

# 388
Разбира се,трябва си добър фризьор ако може колорист.Аз съм била с 4 цвята редени кичури,но много по-светло.Най- светлото 12,та до горещ шоколад  Laughing
Голяма красота беше,но ужасно трудно се поддържа.Боите бяха на Вела колестон,няма мърдане цвета.
Това са косите, по които винаги ахвам. Просто ми "вземат" очите.  Heart Eyes Моя позната се правеше така в София, но сега тук в Бургас никой не може да я направи. само и вземат парите, но резултатът няма нищо общо с търсения ефект.

# 389
Аз слагам 2 финиша- първо крем и после олио.
Замислих се да ставам червенокоса... пак Laughing Ама си знам, че съм с блондинска душа и много бързо ще поискам пак да стана руса. Била съм червена, отива ми, ама... едва ли ще издържа дълго Laughing
И за черно съм се замисляла, ноо реша ли после, че пак искам русо, ще трябва да се разделя с половината си коса Laughing

Общи условия

Активация на акаунт