БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 61 567
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Благодаря ви! Отворих буркана. капачката пукна както си трябва. И миризмата и външния вид са съвсем нормални. Започвам бисквитките Simple Smile
Как ще ги правиш,може ли рецептата?

# 601
  • София
Пиша от телефона и не мога да дам линк. Едните са първия резултат който излиза в гугито като напишеш бисквити с фъстъчено масло - на Йоана. Много се харесват от моите деца.
А другите са едни бисквити от 1/2 ч.ч фъстт. Масло, 40 гр. Масло, 2 яйца, ванилия, 1 ч.ч. захар, 1 ч.л. бакпулвер и 1 1/2 ч.ч. брашно. Разбъркват се продуктите в този ред, правят се топчета, оралната се в захар. Пекат се на 170 градуса

# 602

изобщо не се притеснявай за маслото, щом е било в запечатано бурканче - имат свойството да издържат много повече от указания срок на годност
Наскоро четох някъде, че в Германия са намерили американски месни консерви от войната в някакво мазе и все още са били годни за хапване  Joy

# 603
  • Sofia
Пиша от телефона и не мога да дам линк. Едните са първия резултат който излиза в гугито като напишеш бисквити с фъстъчено масло - на Йоана. Много се харесват от моите деца.
А другите са едни бисквити от 1/2 ч.ч фъстт. Масло, 40 гр. Масло, 2 яйца, ванилия, 1 ч.ч. захар, 1 ч.л. бакпулвер и 1 1/2 ч.ч. брашно. Разбъркват се продуктите в този ред, правят се топчета, оралната се в захар. Пекат се на 170 градуса
мерси,ще ги направя  Peace

# 604
Колко гр са 1 ч.ч. овесени ядки според вас?

# 605

Според моя кантар, чаша 240 мл побира 95 гр овесени ядки(от фините лидълски)

# 606

Според моя кантар, чаша 240 мл побира 95 гр овесени ядки(от фините лидълски)

Мерки, Лабрекс- че  Heart Eyes

# 607
Някой да е правил захаросани пуканки в микровълновата?  newsm78

# 608
  • Sofia
Някой да е правил захаросани пуканки в микровълновата?  newsm78
и на мен ще ми е интересно да разбера как се правят Thinking

# 609
аз ги правя с разстопено масло и захар;  пускам ги малко, докато се понадуе леко пликчето и отварям леко централната част, сипвам от сместа на тънка струйка, раздрусвам хубаво - и обратно в микровълновата до готовност - не стават 'истински' карамелени - но пак са много хубави

# 610
  • Пловдив
Пепчо,къде се изгуби? Peace Grinning
Скрит текст:
Исках да ти изклюкам,че в нашия р-нт гледам на таблото снимка на кумско пиле.Мнооого красиво и това модел дето готвачите ще го майсторят  Flutter Като се загледах...на снимката твоето лого - Храна за мойте канибали Wink

П.п. кое точно е лидълското крема сирене,което е безсолно Thinking че има няколко вида.

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 16:51 от mystic woman

# 611
предпочитам да си направя сам крема сиренето вместо да купувам съмнителни от магазините - поне в моето знам, че има само мляко и каквото съм сложил

# 612
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте исках да направя патладжан - ветрило 3.4 часа го оставих да се накисне ,сложих и сол бая чернилка се отцеди .
Направих го в мултикукъра и горчеше страшно много .Знае ли някой защо така се получи Sad

# 613
от патладжана ще да е  Joy

# 614
здравейте исках да направя патладжан - ветрило 3.4 часа го оставих да се накисне ,сложих и сол бая чернилка се отцеди .
Направих го в мултикукъра и горчеше страшно много .Знае ли някой защо така се получи Sad
От самия патладжан е.
По същия начин се опитах да махна горчилката - осоляване, вода и горчеше ужасно след пържене.
Преди две седмици пържих друг патладжан и нямаше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт