БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 61 567
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте исках да направя патладжан - ветрило 3.4 часа го оставих да се накисне ,сложих и сол бая чернилка се отцеди .
Направих го в мултикукъра и горчеше страшно много .Знае ли някой защо така се получи Sad
От самия патладжан е.
По същия начин се опитах да махна горчилката - осоляване, вода и горчеше ужасно след пържене.
Преди две седмици пържих друг патладжан и нямаше проблем.
Благодаря

# 616
Пепчо,къде се изгуби? Peace Grinning
Скрит текст:
Исках да ти изклюкам,че в нашия р-нт гледам на таблото снимка на кумско пиле.Мнооого красиво и това модел дето готвачите ще го майсторят  Flutter Като се загледах...на снимката твоето лого - Храна за мойте канибали Wink

П.п. кое точно е лидълското крема сирене,което е безсолно Thinking че има няколко вида.

Скрит текст:
дай го тоз ресторант  Laughing идния месец ще идваме там на гости, ще ида да си го видя  Mr. Green

тук съм, нова работа и няма служебен  нет, а  като се прибера вечер не стигам до компютъра, че къщата е пълна.

това, светлосинята опаковка, съвсееем малко е солено, щом моите мъже, дето не ядат сладко/солено не го усещат в сладкишите, явно минава.

# 617
  • Пловдив
 Hug четох рецептата за новия ти сладкиш,та затова питам.
Скрит текст:
Пеп4о,ще го майсторят днес или утре за някаква сватба,ама булката им е принтнала снимката и искала точно такова пиле  Mr. Green Wink със народна шевица!

# 618
  • София
Някакви сладкиши с малини бихте ли ми предложили.

# 619
тарт с малини

# 620

с крема сиренето на Танита, който правих с нектарини  и сливи, ще стане и с малини http://pep-4o.blogspot.com/2015/08/blog-post_20.html

# 621
  • близо под тепетата

Този съм го правила няколко пъти-не е труден,но не е и 5-минутен. Страхотен е!

http://undermushroom9.blogspot.com/2012/08/blog-post_7.html

Аз да попитам- смятам да правя тази страта с колбас, гъби и кашкавал(смятам да сложа и печена червена чушка). Пише, че се оставя в хладилника за 7-8 часа. Та на въпроса-дали ще ѝ стане нещо, ако престои повече?Мисля тази вечер да я приготвя и утре за закуска да я изпека. Или по-добре да я изпека тази вечер и да я сервирам сутринта?

Питам, понеже веднъж правих такава баница със стар хляб и не се изпече хубаво вътре(не я оставих да престои).

# 622
остави я да престои, дори повече часове да са. Хляба се препича, ако е мек. Поема течностите добре, докато престои. Топла е хрупкава и по-вкусна  Peace

# 623
  • близо под тепетата
остави я да престои, дори повече часове да са. Хляба се препича, ако е мек. Поема течностите добре, докато престои. Топла е хрупкава и по-вкусна  Peace

bouquet благодаря, шеф!  Simple Smile
много ми хареса как изглежда на снимката ти, а от два дена суша един хляб за рецептата  Simple Smile

# 624
Идвам със смешен въпрос, ама ....
Как пържолките да си останат сочни при консумация?

# 625
при консумация, или при приготвянето им  Wink
Какви да бъдат - печени - на фурна, на тиган, на скара.. , пържени... ?

# 626
Метнете някоя рецепта за кекс с къпини.  Peace

# 627
този съм го дегустирала, много е вкусен  Къпинов кейк „Бейкуел”  http://www.mycookerycollection.com/%D0%BA%D1%8A%D0%BF%D0%B8%D0%B … 1%83%D0%B5%D0%BB/

# 628
Благодаря,ама нямам необходимите продукти.Нещо по-елементарно?

# 629
тогава много простичкия, но ужасно вкусен сладкиш на Танчето с плодове - каквито имаш. Може и ядки да поръсиш. http://pep-4o.blogspot.com/2010/09/blog-post_25.html  Като го направиш в по-малка форма си е кекс  Peace

А  за оня - може да замениш бадемите с ядки, олиото от гроздови семки с масло, или друго олио и кафявата захар - с бяла. Е , няма да е Бейкуел, но пак ще е хубав сладкиш.

Общи условия

Активация на акаунт