Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 109 486
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 065
Началото на Брадъра -плоско нагласено, форсирано, преиграно.
Изнасилени конфликти и ситуации, до болка познати персонажи, схеми...
От всички куфари излизаха еднакъв цвят парцали...

Не знам защо така, но в предишните брадъри имаше по-вече интрига, или вече нищо не може да ни изненада като зрители  newsm78

# 1 066
  • Телиш/Плевен
Само на мен ли ми се стори, че на Кристиан му беше неприятно да говори всичките тези работи? За мен е много нагласено, казаха му кого да номинира и какво да каже.. Wink нямаше никаква емоция в думите му. Никакво лично отношение.
Разочароват ме ББ... Crossing Arms Съвсем са се самозабравили.
Аз имах чувството, че рецитира. Shocked Толкова сезони съм гледала, толкова номинации и то обмислени повече време, такава дълга аргументация не съм чувала. И това са толкова много впечатления само за 24 часа.
Нагласено и твърде предвидимо за мен. Crossing Arms

# 1 067
  • София
не  знам, голяма излагация, явно екипът се е изчерпал.

# 1 068
Виждам Николина като победител, такава мила и блага, мисля че ще я харесват хората.

# 1 069
  • Ямбол
....
За мен Кристиян е с психичен проблем. Помисли си, че Киро го свалял  Shocked
Той, че има проблем, има, но ти наистина ли си помисли, че той така си е помислил?

# 1 070
  • sofia
Бих приела подобен анализ от друг, но от Карбовски?!? Неговата "журналистическа" работа се сьстоеше главно в експлоатиране на уродливи драми, пропаднали животи и извратени сьдби! Яд го е, че друг води фрийк шоуто, май?!

# 1 071
  • Телиш/Плевен
Виждам Николина като победител, такава мила и блага, мисля че ще я харесват хората.
На мен тя определено ми хареса и мога да кажа, че вече си имам фаворит в нейно лице. Да видим дали няма да ни изненада с нещо. Разбира се, допускам, че и останалите, които ме хвърлиха в потрес в началото, биха могли да поднесат изненади.

# 1 072
 Joy Joy Joy Joy

Лаленце, и на мен много ми хареса тя. Ужасно тъжно ми стана като разказа какво е преживяла..

# 1 073
Днес, когато бяха свалили тоновете грим и кичозните дрехи, всички ми харесаха! Mr. Green
Но много малка лъжичка ни дадоха за нашата уста... smile3514 Рекламите изядоха повече време от предаването!

А този, малкия гей... хмм... много бой ще яде!... smile3508

# 1 074
Днес имаше реклами и заради вчера, когато чак ми залипсваха. Кой знае за снощи какви пари са искали от рекламодателите.

# 1 075
Снощи наистина нямаше почти реклами, много яко така. Wink
Ама някак ми се стори къс снощи лайфа, преди не проточваха ли повече?

# 1 076
Снощи наистина нямаше почти реклами, много яко така. Wink
Ама някак ми се стори къс снощи лайфа, преди не проточваха ли повече?
По-дълги бяха. Слизаха от едни коли, обикновено валеше и се криеха под чадъри. Запълваха време за две вечери по 2-3 часа. За първи път влизат почти всички заедно.

# 1 077
Аз гледах старта на запис. За двучасово предаване рекламите са били само 10 минути. Явно са искали сериозни суми, но не са имали много желаещи.

# 1 078
  • sofia
По традиция, ще гледаме снощният скандал утре, днешният вдругиден, а утрешният...в понеделник. Това е своего рода пьтуване вьв времето.
Дори напусналите участници присьстват там...поне за седмица-две.
Няма да се учудя и Памела АндерсОн да се появи...от някоя гьнка на времето и пространството в Кьщата.

# 1 079
  • Варна
И аз помня, че старите сезони стартираха в едни безкрайни епизоди от по 3 часа. Вчера бяха доста сбити в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт