Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 569
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 830
Дайте пак профила на Братухчева, че съм го изпуснала...
Според мен са оставили 14тия за в движение, според зависи как върви играта и какъв типаж ще им потрябва.

https://www.facebook.com/juliana.bratuhcheva

долу горе става  Whistling

# 1 831
  • SF
Ох, много ми е любимо някой като влезе в Къщата и обяви, че ще даде наградата за благотворителност.
Така и Златка спечели с някакви ДМС фланелки. Може би е дала парите, ама стана и царицата на формата заради тези ДМС номера.
Като излязат победители, защото са си го заслужили и са били харесвани, да ги дават за каузи, ама вътре да се излагат колкото другите, че и повече даже и да свирят на струната на благотворителността...
Помните ли, че Лео също обеща да дава за каузата на Златка пари. След края на сезона им стана скандал между тях двамата. Лео нищо не беше дал. Беше си променил решението.

# 1 832
Предстоят два дни ББ суша.

И през уикенда ли няма да го дават? Чак в понеделник, на елиминации?
Точно така.

Има ли линк за Live Stream?
На живо от къщата? Няма.
На живо Нова ТВ? В сайта им.

# 1 833
И на мен не ми допаднаха драмите на Ади по повод бунта. Иначе я харесвам.

# 1 834
  • sofia
Дразнещо е, в подобно шоу, което се гледа за сеир и забавление, някой да залага на болести, благотворителност, или възраст.
От друга страна, Кирил беше толкова дразнещ с ораториата си за тоалетната, че Аделина може би,  просто избухна.

# 1 835
Много смешно ми стана, че "ние сме новите българи" и щели да си отстояват исканията. След намесата на Аделина, всичко се потуши и се разпадна единството. Новите българи, като старите.

# 1 836
Дразнещо е, в подобно шоу, което се гледа за сеир и забавление, някой да залага на болести, благотворителност, или възраст.
От друга страна, Кирил беше толкова дразнещ с ораториата си за тоалетната, че Аделина може би,  просто избухна.

Нямам нищо против благотворителността, но не и парадирането с това (пример Черната Златка). Иначе Аделина ми се вижда като светъл лъч в сравнение с другите участници.
И все пак не мисля че мястото й е там, само погледнете всички останали, не се вписва изобщо, дори и възрастово.

# 1 837
Снощи за пръв път гледах. Видях всички участници и съм в потрес. Не, не мисля да го следя. Как па на им увряха главите на тия продуценти, никой по никакъв начин и с  никакви доводи не може да ме убеди, че това е представителната извадка от нашето общество.
Ай сиктир!!!

# 1 838
  • Варна
Цигането излезе от образ...Simple Smile
Учила педагогика, ама завършила френски език върху английски к*р ... Дали някой ще се сети да я препита като черната Златка?
Танцувала за да си изгледа детето, но пр***туирала за да иде до Мексико. Понеже съм сигурен, че тук има учителки ... вие защо бачкате бре?!?!? Колко "по-благородно" е да се завъртите на един кол и после на един англичанин ... или пропуснете кола.
И нормално беше да се скара с другата професионалистка ...

# 1 839
  • Луната ни пази
Не знам защо раборя, че и дете гледам сама. Чак се чудя на себе си как успявам Whistling

# 1 840
абре аз ли нещо не съм обърнала внинание, или при тия хора е все слънчево, някое дъждовно облаче не мина ли над тях?

# 1 841
От сезон на сезон става все по-тъпо и по-тъпо.
Писнало ми е от пишман бизнесмени, дълири , брокери ...... и съпровождащите ги кифли, които парадирач, че не са влизли за пари, а да си изкарат страхотно. Нищо подобно само се напъват  да станат известни.

# 1 842
Ама те са влезли за да играят играта и Брадъра определя правилата. Никой не е казал, че ще бъде лесно. Абсурдно е те да изискват и да поставят някакви условия.
И драмата с куфарите е много намислена. Вижда се, че те носят някакви дрехи, различни от тези при влизането. Не са оставени без дрехи.

# 1 843
Това за проституирането на Ирена не съм го чула, я разкажете какво е казала Simple Smile, че тя нали все се изкарва с висок морал, мъченицата. Иначе, ако всички циганки бяха като нея, щеше да е по-добре, поне е правила нещо, учила, работила каквото преценила, оправя се, не е легнала на помощите.

# 1 844
  • SF
От сезон на сезон става все по-тъпо и по-тъпо.
Писнало ми е от пишман бизнесмени, дълири , брокери ...... и съпровождащите ги кифли, които парадирач, че не са влизли за пари, а да си изкарат страхотно. Нищо подобно само се напъват  да станат известни.

Другите, от борсатав Лондон, не се кандидатират за Биг Брадър.
Някой трябва да има свободата от работа и семейство, за да си го позволи.

Общи условия

Активация на акаунт