Новите ни козметични похождения 69

• 112 482
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Венен гел

Rexona stick - оставя бели петна  Sad

# 167
Cotton_Soft, доволна ли си от гела?

# 168
Slutlikeyou, доволна съм за сега.
Малко по-слаб е от Лиотон 1000, но няма този задушлив лекарствен аромат. Жълт е на цвят.

# 169
  • USA, Steak State
TheBlackWidow какво е това GlamGlow?

Маска за под очите.

Не просто маска за околоочен контур, а най-доброто за тази зона, което съм ползвала евЪр  Heart Eyes
И аз съм на това мнение, много хубава маска, но аз нямам проблеми в околоочния никакви.

Пробвала съм само две гнезда преди време за тест, но тогава нямах нужда от стягане и депъфване на околоочният контур. Сега обаче с това недоспиване си ме и нужно нещо за затягане.

# 170
Здравейте,днес се поинтересувах за тази маска Glamgow Holiwood,но от обяснението разбирам,че е глинена за тъмни кръгове под очите,дали правилно съм разбрала,аз кръгове нямам,а спя лошо по лице и често пъти точно околоочния контур се сбръчква като хартия,дали е подходяща за мен?  А как да публикувам тук закупени продукти,как става?

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 22:21 от aldita

# 171
Аз имам Glamgow - черната. Почти я свърших, много ми изсушава и опъва кожата и въобще не съм забелязала подобрение на черните точки и порите, само си дадох парите на вятъра, а хич не е евтина  Sad

# 172
  • Belgium
Черната маска на Glamglow e силна, не е за суха кожа в никакъв случай. Аз за това преди да купя изгледах сума ревюта и си знаех, че за моята кожа най-добре ще е синята, както и се оказа  Heart Eyes

А и хванах намаление с 20% в Сефора и сета от 50 мл синя маска+15 мл черна + няколко сашета околоочна ми излезе на идеална цена. Черната все пак я ползвам - добре ми се отразява, при мен изчиства добре, но след нея слагам много хидратиращи кремове, защото дръпва цялата влага на кожата.

Синята е просто вълшебство за мен - ухае на бисквитки, лека е, попива бързо и хидратира чудесно. За суха кожа не знам дали ще е достатъчна, моята е нормална. Освен това може да се спи с нея на тънък слой вместо нощен крем и на сутринта кожата е приказка  Heart Eyes

Така че Glamglow да се купува само след обстойно четене. Никак не са евтини все пак.

# 173
  • София
Glamglow имат тестери Peace

# 174
  • Бургас / София

# 175
  • Belgium
В Сефора все нямаха тестери  Laughing

Но пък обикновено правят отсипки без проблем.

# 176
Много приятен нюанс в розово на червило Диор

# 177
Доскоро избягвах да използвам тези сенки на Манхатан,подарък ми са .Реших да им дам шанс и в края на деня ще докладвам как са като трайност.Иначе цветовете са много добри за ежедневен и опушен грим

# 178
  • София
В Сефора все нямаха тестери  Laughing

Но пък обикновено правят отсипки без проблем.

Да, сигурно има и интерес към тях, а не вярвам да са много. На сашета са и много удобни. Аз така пробвах синята преди да я купя. Hug

От мен един глос на Лореал:

# 179
  • При децата ми

Момичета, от къде купувате тези продукти и на какви цени? Може ли някакви отзиви за тях  Hug

Общи условия

Активация на акаунт