Новите ни козметични похождения 69

• 111 228
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
# 661

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 23:38 от anbibian

# 662
  • Berlin
Дано да има ефект

# 663
# 664
  • Бургас / София
Не издържах от намалението във ФЮ

# 665
  • Belgium
cityofangels, ако не си ползвала черната маска на Glamglow, да знаеш, че много изсушава кожата  Peace

# 666
  • Бургас / София
Благодаря, Лу, но лятото кожата ми доста лъщи и мисля, че ще е добре . Четох и описанието на зелената  много се колебаех, но в крайна сметка избрах фаворита  Simple Smile . Аз лятото даже и крем за лице не слагам, но имам червено петно от слънцето и се мацам постоянно с по 3 крема предписани от дерматолог .

# 667
# 668
# 669
# 670
  • София
Забравих тези:

# 671
MAC Can't Stop, Don't Stop Dazzleshadow

JESSICA Recovery Base Coat for Brittle Nails

Dutch Tulips, Opi

OPI Red Lights Ahead . . . Where?

Opi Red My Fortune Cookie,

OPI My Paprika Is Hotter Than Yours

OPI We`ll Always Have Paris

OPI Nail Lacquer - Black Cherry Chutney

NL K08 The One That Got Away

OPI Parlez-vous

Opi Swiss Shades Glitzerland

OPI Servin' up sparkle NL S98

Lancme Vernis in Love - Bleu de Flore

И сега, търсейки изображенията, харесах едно турско синьо на ланком

Скрит текст:

Това предполагам е някоя лимитка, но съл длъжна да питам, може пък и да имма късмет да  е редовен Simple Smile  . То подобно синьо имат Nailsink, даже вчера му се чудих и на него....

# 672

Моля за отзиви на продуктите и по специално на маската за коса? Simple Smile

Много ми харесват и двата продукта.
Маската прави косата много хубава. А как ухае само  Crazy

# 673
Не знам защо сте ме модерирали, вероятно защото опаковките са доста подобни, но всъщност маските са 2 вида затова публикувах 2 снимки  Mr. Green
http://www.aviacosmetics.com/Avia-%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%B … -mitti-face-masks

Маска за мазна кожа http://www.aviacosmetics.com/Avia-%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%B … kin-multani-mitti

и маска за суха кожа
http://www.aviacosmetics.com/Avia-%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%B0-%D0%B … mask-for-dry-skin

и освен тях си взех захарен ексфолиант и пилинг маска с роза, но не намирам снимки в нета.

# 674
  • София
Много интересни стик-сенки, не са подходящи за почитателите на сложен грим, а за тези които с минимум усилия искат да направят перфектен офисен грим, не ти трябва ни основа, ни четки, трайни и супер лесни за нанасяне. Много удобни за път  Mr. Green

И двете ми харесват много, единствения им недостатък е, че са много неикономични.

Lily Lolo Mineral Foundation. Най-накрая нацелих цвета, много повече ми харесва от минералния ФДТ на МАС!

Грабнах и парфюм от летището, но засега само се опознаваме, за по-студено време е  Mr. Green

Последна редакция: сб, 22 авг 2015, 19:50 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт