Новите ни козметични похождения 69

• 111 365
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Имам въпрос към тези, които пазаруват от enzo.Simple Smile Оригинални ли са всичките им продукти? Интересува ме специално Guerlain.Искам да си поръчам един крем,но цената е доста по-ниска от обичайната и самата опаковка изглежда по-различно на снимките.Дали е възмогжно да продават ментета Rolling Eyes

НЯМА МЕНТЕТА В ЕНЗО !!!

Пазарувам всеки месец достатъчно количество неща само на марки от класа на герлен, вкл и герлен.

# 376
Да се запиша с някои от последните покупки, за които се сещам.
 Новите стик сенки на Ланком, моите са 03 Taupe Quartz и 05 Erika F
- горе-долу така изглеждат.
-подарък към тях, черна очна линия на Ланком

-подарък към червилото, мини глос, номер 468 Candy strip

# 377

Допълнително корееца ми е сложил мострички на разни кремчета и мляко  Heart Eyes

# 378
# 379
  • USA, Steak State
На мен само цената на Makeup Geek не ми харесва. Например, купих цялата първа Foiled колекция за $95, която включваше около 10 цвята. Цената излезе повече от това за сенки на Марк Джейкъбс, палитра на Мак и т.н.

За Инди мейкър според мен цените са и леко завишени. Иначе качеството е едно от най- добрите на които съм попадала.

# 380
  • София
Chikuhodo GSN 2 четка за пудра

Последна редакция: чт, 23 юли 2015, 18:16 от Lodsi

# 381
  • USA, Steak State
Ей това дуо

# 382
# 383
# 384
Имам въпрос към тези, които пазаруват от enzo.Simple Smile Оригинални ли са всичките им продукти? Интересува ме специално Guerlain.Искам да си поръчам един крем,но цената е доста по-ниска от обичайната и самата опаковка изглежда по-различно на снимките.Дали е възмогжно да продават ментета Rolling Eyes

НЯМА МЕНТЕТА В ЕНЗО !!!

Пазарувам всеки месец достатъчно количество неща само на марки от класа на герлен, вкл и герлен.

Съжалявам, че повдигаме темата не на място, но това в едрия шрифт ме подразни да си призная. Втория ред е ок, нормално е човек да сподели личен опит. Но категорично изказване като първото не ми се струва редно. Защото едва ли не игнорита тези, които са имали недотам добър опит със сайта.

Аз примерно имам две поръчки. Едната е маска на Керастаз, която менте ли беше, развалена ли беше, не знам, но нямаше нищо общо с тази, която многократно съм си взимала от рибката. След време реших да поръчам пробички на голям брой парфюми. Голяма част от тях след това успях да пробвам и от друго, да го наречем по-достоверно, място и поне в половината от ароматите имаше разлика при паралелни тестове. Отново не знам дали са им били престоели, ментета или какво друго...Но лично аз при тези две случки абсурд да им имам доверие за каквото и да било.  Явно ми е каръшко с тях.

И по темата:

# 385
  • Бургас / София

# 386

Цитат
Съжалявам, че повдигаме темата не на място, но това в едрия шрифт ме подразни да си призная. Втория ред е ок, нормално е човек да сподели личен опит. Но категорично изказване като първото не ми се струва редно. Защото едва ли не игнорита тези, които са имали недотам добър опит със сайта.

Аз примерно имам две поръчки. Едната е маска на Керастаз, която менте ли беше, развалена ли беше, не знам, но нямаше нищо общо с тази, която многократно съм си взимала от рибката. След време реших да поръчам пробички на голям брой парфюми. Голяма част от тях след това успях да пробвам и от друго, да го наречем по-достоверно, място и поне в половината от ароматите имаше разлика при паралелни тестове. Отново не знам дали са им били престоели, ментета или какво друго...Но лично аз при тези две случки абсурд да им имам доверие за каквото и да било.  Явно ми е каръшко с тях.

И мен ме дразнят много неща, като например хора, които пазаруват само от МОЛОВЕТЕ , и които не са фенове на пазаруването от подобни сайтове   и изказват  достоверните си мнения за това,че там има ментета, но на такива изказвания обикновенно не отговарям.   Аз лично предпочитам да не давам сериозната разлика в цените на един и същи продукт на магазина в мола, а да си купя нещо друго с нея.. В случая отговорих на ВЪПРОС. Това с ЕДРИЯ шрифт е с ЕДЪР шрифт, защото в сайта наистина НЯМА ментета. Съжалявам за опита ти с керазтаз според мен си попаднала на не добре съхраняван продукт. Колкото до парфюмите, отначало, точно поради мнения на твоето,имах големи съмнения и носех по молове да сравнявам  аромати, въвеждала съм код на парфюми  в сайта на тиери мюглер, носила съм до мола и съм проверявала кремовете на шисейдо, след 3-тата поръчка се убедих, че няма ментета, просто купуват и препродават неща, които намират изгодно.  Затова пък мен ме дразнята мнения като твоето . Е, няма да се изтрепем сега, я ! Hug

# 387
  • Canada
След дълго четене, мислене и сравняване  Mr. Green Не мога да му простя единствено, че не е водоустойчив  Flutter
Скрит текст:
Да видим ще замени ли достойно шанелският волюм  Flutter

# 388
  • Street of Dreams
cityofangles драсни, като пробваш шампоана  Hug

# 389
Извинете, да пипитам PIG NOSE от къде го купувате? Има ли го в аптеките?

Общи условия

Активация на акаунт