Отговори
# 495
  • София
Момичета,какво стана с родените бебета?Има ли някой новини?

И аз това щях да попитам  Laughing  Моля, пишете и тук, защото не всички сме във Фейсбук, а се тревожим и ви мислим.

shhht.secret, моята док си ги мери точно... Синът ми го беше измерила 3 800, а той се роди на следващия ден 3 600. Затова се и замислих, че беба за 2 седмици е качила близо 700 грама  ooooh!  Дори и да има лека грешка - пак расте голяма, а аз съм в началото на 9-я. Уж е дама, а папка като за 3-ма младежи  Blush За капак на всичко няма никакви шансове да излиза скоро - чувствала се прекрасно вътре.  Grinning  

Лисичка - това се казва изненада!  Shocked  Пак добре, макар и в последния момент! Имате още няколко седмици да се настроите и да измислите ново име, да смените каквото можете от дрешките (ако сте пазарували). Аз все пак бих отишла и друг да ме види за пола - след като съм живяла толкова време с мисълта за момиче... да не се настроите сега за момче и накрая да си се роди момиченце  Thinking  Грешки винаги се случват, макар че в тази седмица  newsm78  

Емел, малката да не се окаже с по-голям гардероб от твоя  Grinning  

# 496
Здравейте и от мен ,
Наистина е голям мор , а трябва да ходя да купя някой друг домат , че няма нищо за ядене ! Тука у нас от вчера пуснах климатика иначе не се издържа , дано не ми стане лощо сега като изляза навън .Лошото е, че все по топло ще става а ще се налага да се ходи на тонове всяка седмица .
Лисичка - вярно голяма изненада , даже се чудя как е възможно в днешни дни - значи може да се надявам и при мен да  има грешка хахахахха  Mr. Green -важното е да са живи и здрави !

# 497
Привет и от мен,
днес бях на ЖК и честно казано останах леко разочарована, бебка е с главата надолу, но главичката не е паднала още хубаво долу, док каза, че ще почакаме, но ако не слезе ще се наложи секцио...Иначе бебка е 2700, питах я за см.но не можела да ми каже с точност около 40/50  Rolling Eyes

# 498
  • Sofia
Привет и от мен,
днес бях на ЖК и честно казано останах леко разочарована, бебка е с главата надолу, но главичката не е паднала още хубаво долу, док каза, че ще почакаме, но ако не слезе ще се наложи секцио...Иначе бебка е 2700, питах я за см.но не можела да ми каже с точност около 40/50  Rolling Eyes
Извинявай, но това звучи потресаващо. С второто ми дете, главата се смъкна в деня на термина и на следващия родих нормално без нито един шев. Какви са тези причини за секцио? Защо ще те подлага на такъв риск?

# 499
Здравейте и от мен   bouquet
И аз бях на ЖК преди малко и бебо е 2850... пораснал е с 400гр. за седмица и се шашнах малко защото още бил високо, нямам разкритие и ако расте така не се знае колко ще стане  #Crazy
Иначе се радвам док каза че всичко е наред, имам някакви гъби и ми изписа вагинални таблетки... та това е от ЖК  Rolling Eyes
Чух вчера моята прителка която роди .... при един и същ лекар сме и беше много доволна ..... и всичко е било наред за което най се радвам  Heart Eyes
И тук е ужасна жега....ние пътуваме всяка седмица до съседният град за ЖК та направо се натоварвам и притеснявам за бебо да не го претопля... той милия само шава и се намества когато го огрее слънце  Confused Иначе поредна нощ не съм спала .... ужасни комари, жега, кучета, ММ хърка все по-често, а и детето не спря да мърда ... все заспивам към 6 и съм като парцал през деня  Tired Нямам търпение да се роди малкият за да се наспя поне в болницата защото там било практика да ги дават на 3 часа .. не стояли при майките  Wink
Мамите с бебенца да се обаждат наистина че ги мислим ... А на новите добре дошли, макар и за малко и всичко да е наред с тях и бебенцата   bouquet

# 500
Здравейте, момичета,
Сигурна съм, че ни мислите и аз ви мисля, но нямам много свободно време да пиша, само хвърлям по едно бързо око на фейса. Всеки ден между 11 и 15 отивам до МД и се прибирам, отделно гледам да се цедя (ставам през нощта), хоп и малко домакинска работа и легна ли, веднага заспивам.
Талисманчето днес тежеше 2560 г, чакаме да му направят контролни изследвания и ако са наред, ще си го вземем петък-събота. Като цяло си приема храната, но се храни по-бавно, заспива и все трябва да го подсещаме. Знам, че това е често срещано при недоносените, но мисля, че ще се оправят нещата. Доста енергично засуква до 40 г, но зора е при последните 20. Успокояват ме, че колкото повече си наближава термина, ще отшумява и няма да се налага това подканване.

# 501
Привет дами!

Румяна - вижда му се края, щом и за изписване вече се говори ... много се радвам за вас!    bouquet

Някой беше питал за проверка на глюкозата - моята АГ ми каза че задължително се изследва в последния месец и затова ми назначи за следващата седмица. Каза просто че е задължително да се провери преди раждането, въпреки че преди месец глюкозата ми беше на долната граница.

И исках само да споделя, че ходя на лекциите в сити център София и съм много доволна - научавам наистина много и полезни неща. Ако има мами от София, които не са ходили, нека да пробват   bouquet

Лека вечер от мен!

# 502
Лелее,всеки koйто ме види ме пита дали не чакаме момче.Незнам ако накрая излезе момче с какво ще го обличаме хайванчето Grinning

# 503
  • Варна
Ох мен също, направо изтръпнах сега, като се има предвид, че вече имах една "смяна на пола"...
Лисичка честит син щъркел  Laughing И на нас доста неща са ни розови, та за това най-ще ми е криво ако стане грешка, иначе нямам претенции... 

# 504
Аз от самото начало имам усещането че нося момиче. Корема ми отговаря на момиче и хората като ме видят ме питат дали чакам момиче. Докторите казват че чакам момче  newsm78

# 505
  • София
Момичета, колкото и да ви слушах, много се уморих ... Болят ме крака, гръб и кръст, а дрехите ми са пръснати из целия апартамент. Пратката от Турция дори не съм я отваряла .... Трябват ми спешно стотина закачалки, че иначе няма да мога да се оправя с настаняването на багажа, който е от 0-3 г.

Утре съм на ЖК, влизам и в 45-дневния период преди раждането, което, при условие, че не знам къде ще раждам, допълнително ме стресира.

Руми, драсвай периодично по ред.

Как ли са Куини и малката?

# 506
  • Дупница
Лелее,всеки koйто ме види ме пита дали не чакаме момче.Незнам ако накрая излезе момче с какво ще го обличаме хайванчето Grinning

Положението и при мен е същото, само ми повтарят" да няма изненада".
Повече ме притесни обаче факта, че и на днешната ЖК доки каза, че бебето продължава да си върви едро и няма да дочака термин.Дано дочака поне да вляза в 9-и месец Peace

# 507
Успокойте се,поне всички вече сме напреднали и мъниците ще си дишат сами дори да се росят сега.Каквото и да стане има все пак и лекари

# 508
  • Sofia
ruminna - страхотно се справя мъничето. Подобни проблеми с храненето имат и напълно доносени и големи бебета (например моя батко), така че всичко е супер щом ще можете да се приберете скоро вкъщи  Hug

За налагащо се секцио - момичета, и аз съм ги слушала същите доводи и то няколко дни преди термина (бебето не било слезнало, било голямо, нямала съм признаци за раждане и тн), но всичко се намести за 24 часа Simple Smile Още е прекалено рано да ви "плашат" с тези неща. Не, че не е възможно да се наложи секцио (имайте си го на ум), но има предостатъчно време нещата да си дойдат на място  Peace

Уви, аз самата съвсем ясно видях атрибутите на нашия младеж, така че не ми остана място да се надявам на грешка за пола  Mr. Green

Емел - отдели си само нещата до към 6-9 месеца и всичко друго си остави прибрано по куфари / торби. На пролет ще продължиш със следващите няколко месеца и така. Безумно е да се бориш сега с толкова дрехи  Wink

# 509
Здравейте, момичета,
Така като ви прочетох малко се успокоих затова, че бебчето не е слязло надолу, според мен си ме подготвя за секцио, но ще видим, термина ми е на 02 така че има време, иначе доста си ме болеше по време на прегледа, махах с крака, чудо беше, не се превземам просто прага на болка е мнооого нисък, но ще се справим ☺
Руми, много се радвам за добрите новини
Емел, с доста трудна задача си се заела  Shocked Утре ще сглобяват кошарата и аз ще трябва да се заемам с дрешките, да не говорим че още не съм приключила с подреждането и гладенето на нашите дрехи..Иначе с пазаруването ми остана само козметиката за бебчето, която още се двоумя каква да е.
Вечерта отново е пред мен като добавим и жегата е просто чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт