Отговори
# 510
  • Варна
И мен взеха да ме питат много често момче ли ще имам! GrinningСамо комплекта ми за изписването е розов,всичко друго е неотрално.
Руми,браво на юнака! Hug
Куини дано скоро и тя пише как са!
За комарите-цялата съм нахапана,нищо не ми помага. Rolling Eyes

# 511
  • София
krisskata,

Така и правя - това, което е 0-6 влиза в гардероба на бебка, за всеки случай 6-9 се отделя, но проблемът е с всичко останало, което няма къде да съхранявам .... Не съм предвидила повече от гардероб и комода за малката. Проблемът е, че майка и преди бременността е имала като основен приоритет грижа за гардероба си и сега се чуди как да се оправи ...

# 512
Момичета, благодаря за съветите за гърлото! Май ще изчакам петък ЖК и ще попитам какво да пия(макар че знам, че трябва да ме види ЛЛ) И верно- къде насред лято ги лепнахме тея настинки- НЕ ЗНАМ!  ooooh!

И мен доста често ме питат дали чакам момче, а и аз от началото си мислех за момче, пък двама лекари казаха момиче, ама да видим!

wave, аз имам чувството, че в този последен месец само от вода качвам, макар че все още съм добре с кг( + 8 и 1\2), ама не остана, така че по- ларж! Кг се свалят!  smile3521

v.licheva, напълно те разбирам! Преди повече от година приспахме кучето, с което почти израснах. Липсата е като на човек! Тогава казах, че ако имам дете някой ден, никога няма да му купя животинче( освен костенурка, защото живеят по 100 години). Обаче мама ми повтаря, че няма как да откажа на детето си... Все още съм твърда, че няма да му взема, но да видим....

n.dimitrova, днес влизам в козметичния салон и 3 клявки седнали на дивана и си ороснали смотаните евтини чантички и грам не се сещат да се съберат( дивана е поне за 5-6 човека) и влиза фризьорката и набързо ги събра, ама на мен ми стана тъпо и излязох навън на въздух да си почакам....

Родилите мами-Дръжте ни в течение! И ние се притесняваме за вас и за малките нови човечета!

Оф, тоя ММ ще ме побърка!  ooooh! Crazy Не стига, че ме преследва за тоя багаж постоянно, ами и не смея да го бутна, като хърка, защото си мисли, че ще раждам. А днес му звънях 2 пъти, а той не вдигна и като видял, щял да получи удар! А само от вчера съм в 9 месец...

Много се заплеснах вече... Лека вечер и дано да поспим, че ми писна през деня да съм като парцал, а през нощта- кукувица!( поне да работеха кафетата и магазините, да си обикаляме през нощта....)

# 513
bubs69 , моята принцеса е родена на 28.10

за комарите аз за мен и за малката си направих разтвор от масло от лимонова трева и спирт смесих 50 на 50 и пръскам с това и има ефект,пробвайте го поне е натурален продукт

Може ли да ми кажете какви изследвания са ви пускали в 28-29 седмица или там около ,моят лекар излиза отпуска,а и без това аз си ги пускам,защото толкова си спестяват ,но това е друга тема

# 514
Кейтлин, на мене ми изследва тогава само кръв и урина. Сега в 33-та ми даде направление за микробиология.

# 515
  • Варна
Руми страхотни новини Hug Куини чакаме положитрлни новини и от теб ! Само се притеснявам за 3 тата майка Sad от нея няма новини,ни тук,ни във ФБ групата.Дано всичко е наред Embarassed
Това с объркването на пола е нещо супер шокиращо и не знам как е възможно с 1000 прегледа д толкова добра апаратура newsm78
Важното е да е живо и здраво,пола няма знсчение,но най-неприятната част е ако са накупени доста неща в розово  Thinking .На мен ми объркаха пола в 5 месец и преживях шок,но се свиква много бързо с мисълта,помня че имаше големи драми покрай тези объркани щъркелчета точно около 4-5 месец  Whistling
Емел добре че имате място,от голяма помощ са тези дрешки.
Аз май се разболявам почти на финал,но с тези жеги и отворени прозорци,настинката явно е неизбежна Naughty
Лекинка от нас  Heart Eyes

# 516
  • Sofia
Бърз отчет и от нас с младежа от прегледа тази сутрин Simple Smile
По ПРМ 35 гс и 3 д (бях с 1 седмица по-късна ову) - глава 87,3 мм, бедро 70,1 мм, приблизително тегло 2,820 кг. Главата май не е голяма, а и кг не са много (в 9 месец май качват по 150-200 гр седмично), така че едва ли ще мине батко си, което разбира се е супер за мен, защото се надявам пак да си родя нормално.
Главично е, кръвотоци, плацента, води - всичко е ОК, спирам инжекциите и си продължавам с тоновете. И се надявам да не мърда преди август. Пак си беше заврял ръцете пред лицето и явно няма да се докопаме до хубава снимка от корема  Mr. Green
Другата седмица ще пусна за последно всякакви кръвни изследвания и урина. Днес / утре приключвам с дрешките, после малко по-сериозно чистене и след това съм в режим на изчакване и чудене какво да правя с баткото по цял ден  Mr. Green

Чувам от няколко места, че явно е тръгнал летен вирус с висока температура, гърло и тем подобни, така че внимавайте с контактите... И лятото няма отърване, уви...

v.licheva - 2007 се наложи да приспим котака ни, който гледахме 7 години - обожавах го, беше ми буквално като детенце и наистина много ми беше мъчно...

# 517
Усещате ли нещо като стягане в пикочния канал сато мръдне бебето,или в шийката по-точно ,незнам къде е ,но сякаш се опъва струна...

# 518
Момичета, може ли да се пие витамин Ц по време на бременност?

# 519
  • Варна
Мен си ме наболява като се мърда вече, зависи къде се е наместило. Мисля че е нормално, все пак са големички вече.
Между другото не се настройвайте така, че може по-рано да родите, повечето бебета си се раждат около термин. Ако пък се случи, божа работа...
Успокойте се,поне всички вече сме напреднали и мъниците ще си дишат сами дори да се росят сега.Каквото и да стане има все пак и лекари
Точно така  Peace

Емел, нямате ли маза/гараж/вила/склад Mr. Green Аз трябваше да събера в мазата дрехи от 6 мес до 6г...голяяям зор беше, но най вече- адски изморително . Занимавах се 4-5 пъти, нямаше как наведнъж...  Confused

# 520
  • Варна
Здравейте!
След малко отивам на тонове!А навън е адска жегааааааа Rolling Eyes

# 521
Здравейте и тук, вместо запис в новата тема малко инфо от ЖК днес Simple Smile Бебо вече е с главичката надолу, тежи 2050 грама, очаква се да порасне до около 3 кг или малко отгоре. Води, плацента, кръвоток, всичко е в норма  Party
Връщам се сега да чета назад, че тооолкова много съм изтървала, едва сега успях да приключа с предната тема  Crazy

# 522
  • Варна
meri-geri  Hug
Минах прегледа!Вече съм +15 кг Embarassed,уж наблягам на плодове и зеленчуци,а те се покачват здраво.
Следващия преглед на 16 и тогава ще ми кажат какви документи трябва да приготвям.До колкото разбрах и при личната трябва да ходя.Изследванията са ми в норма Grinning

# 523
Здравейте,
Браво за хубавите прегледи. Днес съм се захванала с гладене, под климатика и то седнала  Laughing Показах се за 5 мин. да разкаром кучето и беше страшнооо. Трабва и до магазина да се ходи, че няма нищо за ядене  #Crazy
Иначе сглобихме кошарата вече, а за матрака как процедирахте, оставахте ли го навън да се проветри и колко време, езна пр ми каза няколко дни на терасата ама  newsm78

# 524
  • София
Здравейте маминки  Hug
Отдавна не съм се включвала  Simple Smile Simple Smile
Честито на мама Куини! Радвам се , че всичко е наред и с двете! Прекрасно именце сте избрали! Минала си през голям стрес,но важното е , че всичко е ОК, няма нужда да се обвиняваш, всичко е Божа работа!

Руми - страхотни новини! Справяте се страхотно! Пожелавам ви скоро да сте вкъщи!

При мен всичко е наред. От 06.07. съм в 45-дн. болничен и съм си вкъщи вече Simple Smile
Малко ми е паднал хемоглобина и желязото, но ще пием хапченца, та дано се вдигнат. И аз съм с гъбки пак... но какво да се прави... Иначе се чувствам супер, само да не беше толкова топло... Седя си вкъщи на климатика и така, разходки правя или сутрин или вечер като се поразхлади Simple Smile

Имах си малко гостенка - сестричката ми, та не скучах тези дни , но май ще започва чуденката сега като съм сама по цял ден... Ще изчакам още малко с дрешките и основното чистене, че то от сега няма смисъл... Термина ми е 20.08. така че има доста време Simple Smile

И аз съм накупила много розовки неща , роклички... та ако излезе момък , ще бъде интересно  Laughing За съжаление и с тези напреднали технологии пак стават грешки. Мен само в 4 месец ме гледаха и казаха, че ще е момиче и от тогава не са, та нищо чудно да има изненада. Аз пък от самото начало си знаех , че ще е момиче, а мъжа ми твърдеше момче... Да видим кой ще познае, на него все още му се иска да е станала грешка, макар че говори с такова умиление за "неговата принцеса" Simple Smile Е,в крайна сметка, да е живо и здраво, каквото е това!

Хубав ден желая на всички! И стойте на хладничко!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт