Отговори
# 570
Squill, честит Калоян! Да ви е жив и здрав малкия сладур и щастливо и безгрижно детство  Hug

Ех, колко е хубаво като има добри новини в темата. Днес не беше много приповдигнато настроението.

Развълнувах се  baby_neutral

# 571
Честито бебчеее! Да е живо и здраво и много да ви радва, и на мама бързо възстановяване   bouquet

# 572
Честито на новата мама. Какво голямо момче е бебе Калоян. Да ти е жив и здрав и скорошно прибиране в къщи. 

# 573
  • София
Squill, честит юнак!  Да ви е здрав и много радост да ви носи! Днес по-късно ще ви добавя с Куини в секция Нашите бебета на първа страничка Simple Smile

# 574
Момичета, тази сутрин след спешно секцио, се появи най-прекрасното бебе Калоян - 3550 гр, 56 см. Секциото беше
уговорено за 21.07, но момькьт ни изненада   Simple Smile
Пожелавам на всички ви успешно раждане, а на обебелите се вече мамчета -много,много прекрасни мигове с бебчетата си  Hug
Ще опиша по-подробно раждането, когато се освестя още малко

ЛЕЛЕЕЛЕЛЕЛЕЛ Толкова много се радвам да ти е жив и здрав много да ви радва а вие много да го слушате! Много сте големи и аз искам такова голямо бебе!!!!   bouquet

# 575
Разбрахте ли сега къде е смисъла от всички нерви, болежки и нещата, от които се оплаквахме днес. Simple Smile Няколко минути, преди да прочета новината се скарах с ММ и го ударих на рев. Като седнах и видях поста на Squill и забравих всичко. Заради такива неща търпим разните неприятности и броим дните. После всичко лошо изчезва и остава само щастието.

# 576
Squill, честито бебче. Да е жив , здрав и много щастлив.

Аз вчера бях на среща с доктора при, който мисля да раждам и той ми каза, че въпреки , че бебка е слязла доста ниско вече ще изкарам до термин - с много и бистри околоплодни води съм, плацентата ми също е узряла , но "има доста живот в нея още"- както се изрази той. Аз съм с термин 08,08 , той по показатели някакви си ми даде по-ранен термин и ми каза края на юли да я очаквам принцеската ми Simple Smile)

# 577
  • Варна
Squill,честито момченце и от мен!Живо и здраво да ви е!Голям юнак! HugПрекрасно име!

Алтимира,добре дошла при нас!    bouquet

Вече си имаме четири бебета,ако не се лъжа!

# 578
Squill Честит Калоян! Да расте здраво и щастливо бебче! newsm30
Толкова е хубаво като си имаме нови радости в групичката, всичко става много реално и вълнуващо вече!  Heart Eyes

# 579
Squill-честит бебок!! Живи и здрави   bouquet
Алтимира   bouquet велкоме Simple Smile хихихи
Мамчетата с нервите- мислете си за сладките бвбчовци които носим,те искат спокойствие,не се ядосвайте!!и като казвам ядосвайте,ремонтът при нас върви, вижда му се края,но....знаете как е,малко или много това внася напрежение! Crossing Arms а пък аз се преструвам че не се ядосвам и май номера минава Simple Smile...засега! Когато - тогава!! Поздрави от нас и ще се включа по-подробно на 13-ти ,с новини от прегледа!!!

# 580
  • Sofia
Честито на родилите мами! С нетърпение очаквам всяка добра новина във форума и фейсбук.
Днес бях в окръжна на тонове и Жекова да ми види изследванията. Тоновете са супер, за съжаление обаче, микробиологията открива единични стрептококи...  Sad Предложението и беше да остана за 5 дни да ми вливат антибиотик, но аз и казах, че децата сега нямат градина и ще ми е по-спокойно вкъщи и ми изписа през устата 10 дни.. Няма как, дано не гъбясам..

# 581
  • Sofia
Честито бебче Калоян! Да е живо и здраво!

# 582
Squill честито! Браво на героя, колко е голям, а е доста по-рано! Колко лесно изглежда всичко като го напише някоя мама тук! А колко се притесняваме... Дано със всички ни всичко е наред и само здрави бебета да родим!

# 583
Squill честито бебче   bouquet

# 584
Честитоо! Да е живо и здраво и много да ви радва!!!

Общи условия

Активация на акаунт