Отговори
# 555
  • Варна
А,аз си мислих,че само мен ме тресе нервата Laughing
И аз снощи неможах да спя Rolling Eyes
Дианче,да пишеш след прегледа!
Наде,ти си била много опасна Grinning Hug

# 556
  • Пловдив
Здравейте,

Днес ще си лежа вкъщи. Хванала съм някакъв летен грип и "се радвам" на разстроен стомах... Поне температура нямам. И снощи почти не съм мигнала, защото имах болки в кръста и бедрата, точно както преди цикъл и се бях притеснила, че малката ще се роди по-рано (на курсовете казаха, че точно такива са болките преди да почнат контракците при раждането). Пих няколко таблетки но шпа и съм заспала към 4 часа... Ох, ами оплаках се....

Деси, ММ нали е любител фотограф и той ми прави бременна фотосесия. За целта чете във фотографските форуми разни съвети точно за тези снимки. За дрехите се препоръчват едноцветни дрехи, които да очертават тялото. Широките дрехи те правят да изглеждаш по-широка и прикриват извивките на тялото, а дрехите със щампи и шарки има голяма вероятност да изглеждат старомодни след време. Търново и на мен ми е много любим град. Там ни беше първото пътешествие с ММ. Simple Smile може би някъде на зелен фон ще е най-хубаво и свежо.

Мечтичка, запретвай ръкави и спретни някаква гощавка за ТМ. Със сигурност ще го оцени.

tai, радвам се, че си добре. Отдавна не се бяхме "засичали". Simple Smile

# 557
Тай Бамбуча наистина ще ощастливя нещо ММ но не съм решила какво  Heart Eyes Иначе не съм го разплакала аз .... както казах научи много тежка новина свързана с негова колежка и това просто му дойде в повече .... А й той по принцип си крие емоциите и сега му е дошло нанагорнище  #Puppy dog
Бамбуча типични признаци на скорошна среща с малкото човече  Heart Eyes
Айса явно вече хормоните и нервите ни идват в повече защото и при теб е било така .... Децата разбират така че се надявам и твоята госпожица да не ти се сърди вече  Heart Eyes

# 558
Привет на всички бъдещи мами !
Скоро ви намерих и ви чета тайно Simple Smile но днес реших, че е крайно време да се запиша и аз.
Моят термин е 22 август, но все си мисля, че по - раничко ще се появи малчо.
Поздрави от нас Simple Smile

# 559
Момичета, тази сутрин след спешно секцио, се появи най-прекрасното бебе Калоян - 3550 гр, 56 см. Секциото беше
уговорено за 21.07, но момькьт ни изненада   Simple Smile
Пожелавам на всички ви успешно раждане, а на обебелите се вече мамчета -много,много прекрасни мигове с бебчетата си  Hug
Ще опиша по-подробно раждането, когато се освестя още малко

# 560
Еееее каква хубава новина на фона на днешния изнервен за всички ден! Честито! Да е жив и здрав малкият мъж и да радва мама и татко! Скорошно и безпроблемно възстановяване на смелата мама Simple Smile Много ни зарадва!

# 561
  • Пловдив
Squill, честито ви ммченце! Да е жив и здрав, силен и щастлив! Желая ти бързо възстановяване и много щастливи моменти с малкото човече!

# 562
Ах че хубаво  Heart Eyes  Честито бебенце, да ви е живо и здраво, на теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате  Heart Eyes

# 563
  • Бургас
Бебенцееее Heart Eyes
Squill  Hug честито мамче Hug живи и здрави с бързащото човече Hug

Тай мЪ не зачезвай така ,че си ни на мисъл Hug
Радвам се че сте добре с бебката.

Наде,ти си била много опасна Grinning Hug
Mr. Green ми тъй де  Mr. Green

# 564
Squill, честито ви детенце Калоян, нека ви е здрав, много много усмихнат и ви носи безкрайно много щастливи моменти Simple Smile   bouquet
Ех, ама хубави новини валят  Heart Eyes

# 565
Squill ,
ЧЕСТИТА ТИ РОЖБА! Да ти е жив и здрав, и да ти носи само щастие и хубави мигове в живота! Simple Smile))

# 566
Честито бебче! Да ви е здрав, весел и щастлив!

# 567
Честито бебче! Желая ви да е здрав и много послушен, а на мама бързо възстановяване.

# 568
  • София
Честит Калоян! Да ви е много здравичък и послушничък,а на теб бързо възстановяване!  Hug

# 569
Честито бебче и от мен,да е жив и здрав и много да ви радва. С перфектни мерки е,като манекен.

Общи условия

Активация на акаунт